Eşim benden soğuduğunu söyledi ;'(

ay ne kolaymış öyle soğudum bilmem ne bik bik bik....
evcilik sanki.
soğuduysa tüp taktırsın, hıh, k.çımın kenarı.....

bu kadar boyun eğmeyin olanlara. biraz dik başlı olun. istediğine gider istediğine gitmezsin. izin almaya da çalışma o kim

Sexeryanliydim ilk zamanlar bebeğimi bile tasiyamiyordum canım o yüzden bi ele iihtiyacımvvardı. Sen evli misin ? Doğum yaptın mı hiç ?
ben evliyim. 36 yaşındayım. doğum yapmadım ama normal ve sezeryan yapıp ikinci gün evde işini yapan cok akrabam, ablam ve gelimiz var. ablama annemler bir süre yardım etti ama snra etmediler.
gelinimiz daha hastane ayıldı agrı kesici yapıldı sonra makyajını yaptı loşa kıyafeterini giydi. agır agır ama işlerini yapıyordu. bir iki hafta bizde ona da yardım ettik. sonra çekildik. kendi annesi de aynını yaptı.
arkadaşım hemde coookk samimi arkadaşım sezerysan oldu kendi baktı ocuguna.
benim olsa ben hele hiç birini istemiyorum. feci kargaşa çıkıyor.
gene cookk iyi tanıdığım ki sezeryandan sonra yapışıklık olmuş ve ikinci ameliyata alınıp tüm rahmi alınan biri var. kocasından başkasını istemedi yanında. kocasına ücretsiz izin aldı.
oluyor yani...ağlama güçlü dur.

Ya aslina bakarsaniz cok ta kotu birsey degil kocanizin soylemis olmasi belki duymasi zor olmustur ama en azindan problemin oldugunu konusup cozum yoluna gidebilirsiniz. Bebek evli ciftlerde cok buyuk bir degisim her nekadar gelisim mutluluk ve heyecanla beklensede, istenen bir bebek olsada esler buna hazirlikli olmadiklari zaman ikili iliskide rollerin degismesi sonucu kavgalar mesafeler sogumalar olabilir. Ne kadin icin nede erkek icin kolay degil, kadin birden bire anne erkekde birden bire baba oluyor hele erkek icin daha da ani oluyor bu
degisim cunku kadin bebegi tasidigi icin hazirlik donemi geciriyor bir nebze.
Belkide yeniden kari koca oldugunuzu hatirlamanin geregi vardir tam simdi, bebegin gelisiyle sadece ona odakli bir hayata gectiyseniz bu esinizin bu yeni hayatta kendine bir etkin rol bulamamasi ile sizden uzaklasmasina sebep olur. Siz bebekle mesgulken adam kendini unutulmus ve yanliz hissedebilir, sizde kendi kosenizde tek basinize bebekle mucadele ederken icten ice kocanizi bencil ve dusuncesiz olarak gorebilirsiniz.

Her sorunun temelinde iletisim eksikligi vardir, esinizle konusun ve herkes mutsuz oldugu seyleri soylesin birlikte duzeltmeye calisin, bir bebegin gelisi bir evliligi bitirmemeli cunku.
Bebekle ilgilendiğim zaman onun yanında oturuyorum kziimla diyalogumuza onu da Katmaya çalışıyorum ama iki uç saniye baktıktan hemen sonra gözlerini TV ye çeviriyor tekrar. Bugün TV yi actirmayacagm bakalım neler olacak. En azından bikac saat.

ben evliyim. 36 yaşındayım. doğum yapmadım ama normal ve sezeryan yapıp ikinci gün evde işini yapan cok akrabam, ablam ve gelimiz var. ablama annemler bir süre yardım etti ama snra etmediler.
gelinimiz daha hastane ayıldı agrı kesici yapıldı sonra makyajını yaptı loşa kıyafeterini giydi. agır agır ama işlerini yapıyordu. bir iki hafta bizde ona da yardım ettik. sonra çekildik. kendi annesi de aynını yaptı.
arkadaşım hemde coookk samimi arkadaşım sezerysan oldu kendi baktı ocuguna.
benim olsa ben hele hiç birini istemiyorum. feci kargaşa çıkıyor.
gene cookk iyi tanıdığım ki sezeryandan sonra yapışıklık olmuş ve ikinci ameliyata alınıp tüm rahmi alınan biri var. kocasından başkasını istemedi yanında. kocasına ücretsiz izin aldı.
oluyor yani...ağlama güçlü dur.
İnsallah güçlü olucam. Çok dayandım ama patlak verdi sonunda. Sanırım benim şinirlerimde bozuk. Bugünden baslamaliyim tekrar. Şimdi kizimla ilgilenmekgerek cçok tesekkur ederim ben yine gelirim. :-*

Eger BEN buna razı gelmezsem daha çok tartışıcaz ve daha fazla çıkılmaz yola giricez o yüzden. Çünkü 3 haftada bir gitmem bile büyük olay oluyor onda sussun konuşmasını yeter bana raziyim

ne diyeyim simdi daha
(aslinda karsi tarafa diyecek cok sey varda, su an cözülmesi gerek daha baska problemler var galiba)
insallah hersey yoluna girer, yüzünüz güler

Bebekle ilgilendiğim zaman onun yanında oturuyorum kziimla diyalogumuza onu da Katmaya çalışıyorum ama iki uç saniye baktıktan hemen sonra gözlerini TV ye çeviriyor tekrar. Bugün TV yi actirmayacagm bakalım neler olacak. En azından bikac saat.
ya gerçekten eşini anlıyorum. bak sana kızmıyorum haddime d dgil ama yanlışdasın.
tv yi adam açsın hem sizi dinler hem kendi dinlenir. cocugum değil cocugunuz. o ikinizden olma bir canlı. aşkım çocuğa az bakda kahve yapayım ikimize de, cocugu da beşiğine yada artık ne varsa ana kucağı neyse artık ona koy git kahve cay yap getir birlikte dizi izleyin? yapıcı değilsin sende yıkıcısın.

Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
sinir anında söylenmiş sözler hiç üzülme değmez, ben eşimin sinir anında söylediği sözlere takılsam eve almamam lazım, gereksiz boşver...

aman yaa . adam gelip sarilmis .
daha acima macima nerden bilion adamin kalbine mi baktin.

her evlilikte tartismalar olur. kimse 4-4luk degil. .

Eşimle herşey çok güzel başladı herşey yolundayken bebeğinin doğumuyla dünyam başıma yıkıldı. Kavgasız bir günümüz yok . Dün gece yine kavga ederken benden sogudugunu söyledi. Ne kadar seviyorum desem de inanmadigini söyledi. Neler söyledi neler. Ayrılalım ozaman niye birbirimizi kaldırıyoruz dediğimde de sacmalama dedi . çok ağladım çok ben neler bekliyordum neler oldu 4. Senemiz bitti nasıl böyle olduk anlamış değilim. Ağlayarak bebeğe ninni söylediğimde geldi sarıldı falan ama bana açıldığı için sarılıp öptü bunu ona söyledim acidigin için değil yanımda olduğun ve sevdiğin için yap bunları dedim acimadigini söyledi. Ne yapayım bana bi fikir verin nasıl davranacağımi şaşırdım hiçbisey olmamış gibi davranamiyorum
Çocuğun ne kadarlık canım?

Ya onun amaci zaten annesiyle olmak bence . ben değilim ki . tabi ki değil. Ben orda sadece misafir bakicam hizmet edicem ailesine . ama o bunu gormiyor.
valla şey de .Basbasa otele gıdelım daha rahat ederız de goz kırp:) orda sınırın daha tepene cıkar.bır kaç iç çamaşırı falan.ne bılım evlı değilim ama :)

Annesi cok kıskanç diğerleriyle bi sıkıntı yok hala yatın diye ısrar eder. Ben eşimle konuştuğum ve anlattığım içineeşimdirekt yok evimize gidicez diyor benim kkonuşmama gerek kalmıyor. Ah bi anlatsam neler yaptığını o kadının ama anlatmiycam parmaklarımi yoramiycam onun için Allah a havale ettim. Benim için şu anda tek önemli şey eşimle arami düzeltmek . inşallah basaririz fazla yipranmadan
allah yardimciniz olsun bu erkek ailelerini hic anlamiyorum

Bana kalırsa bu bir patlama, birseylerin azlığından yakınmış. Bilirsin erkekler ilgiyi fazla beklerler. Heleki bebek olunca dışlandıklarını hissede biliyorlar.. biraz bakım, sıcak sözler ve davranışları sık sık dile getirip gösterirseniz düzene girer.. Meleğinizide biraz babaanne yada annaneye tatile yollayın :)) çünkü eşiniz davranışları vicdanlı bir erkeğe benziyor

Anneme gitmemi çok problem yapıyor ona göre 6 haftada bir gitmeliymisim ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzden de çok kavga ediyoruz. Çevremyok burda tek ggittiğim yer annem o da çok geliyor ona.
Diğer sorunlar düZelir dönem dönem olur doğum falan erkeğide kadınıda yoran süreçler ama şu anneyle görüşme sıklığına karışan erkeklerden nefret ediyorum.ona ne ya ona ne.anan değil mi istediğin kadar görüşürsün.anne eğer karı koca arasına müdehale etmiyorsa sürekli karışıp huzur bozan tip değilse kocan buna karışamaz.bi dur deyin şu kocalarınıza ya.bana eşim bikere :annenden yeni geldik aşkım watsupp ta ne konuşuyosunki dedi ağzına ettim.koca da olsa bi sınır olmalı bazı şeylerde...

Kesinlikle hissetmiyorum. Ona bu konuda güveniyorum. Salmıştım toparladı kendimi kuafore gittim saçını kestirdi m makyaj yapmaya basladim giyimimi evimi yemeğimi 4 4 luk yapıyorum ama pek umrundaymis ya da anlıyormuş gibi değil hiç.
yani canım makyajla falan olmuyo. kilo aldınmı

allah yardimciniz olsun bu erkek ailelerini hic anlamiyorum
Amin bende :)
Bana kalırsa bu bir patlama, birseylerin azlığından yakınmış. Bilirsin erkekler ilgiyi fazla beklerler. Heleki bebek olunca dışlandıklarını hissede biliyorlar.. biraz bakım, sıcak sözler ve davranışları sık sık dile getirip gösterirseniz düzene girer.. Meleğinizide biraz babaanne yada annaneye tatile yollayın :)) çünkü eşiniz davranışları vicdanlı bir erkeğe benziyor
Evet vicdanlı ama dusuncesiz azcik dusunceli olsa :/

Diğer sorunlar düZelir dönem dönem olur doğum falan erkeğide kadınıda yoran süreçler ama şu anneyle görüşme sıklığına karışan erkeklerden nefret ediyorum.ona ne ya ona ne.anan değil mi istediğin kadar görüşürsün.anne eğer karı koca arasına müdehale etmiyorsa sürekli karışıp huzur bozan tip değilse kocan buna karışamaz.bi dur deyin şu kocalarınıza ya.bana eşim bikere :annenden yeni geldik aşkım watsupp ta ne konuşuyosunki dedi ağzına ettim.koca da olsa bi sınır olmalı bazı şeylerde...
Aynı şeyler ordan geldiğimizde yetiştik anne demek için arıyorum daha yeni geldin doymadın mi bukadar konuşacak ne buluyorsunuz . bugünde bana hesap yapıyor gitmesen olmaz mı diye . bu hafta gitmesem
ne zaman gotureceksin dedim bidaha ki gece
vardiyama dedi yani 3 hafta sonra . o zaman gidicem
dedim. Bakalım yarın akşam götürecek mi
götülmeyecek mi
yani canım makyajla falan olmuyo. kilo
aldınmı
Bugün aynısşeyi sordum bebeğimiz ek gıdaya geçince kalan kilolari mdan kurtulmaliyim hemen dedim neyin var ki iyisini dedi. Ama var bi 6 kilom onları da verirsem çok iyi olacak.

Back
X