- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi cerkes1905
blöf yapıyo olabilirmi acaba.Çevremde bu tip sorunları olan tamda bu şekilde bayanlar vardı.stratejik planlar eylemlerle aşıldı bu tarz sorunlar.Hatta aldatılmada vardı içinde yani sadece senden soğudum meselesi değildi.Çok şükür aşıldı ama bi boşluk hep var.Sana diyeceğim şu; ilgilenme kendinle meşgul ol kendine önem ver değer sosyalleşmeye çalış özgüven patlaması yap kendine çok iyi bak güzelleş ama lütfen yap yemek tarzını sunumunu değiştir bunu onun için değilde kendin böle istiyormuşsun gibi yaptığını belli et muhakkak ve biraz sabır çokça anne duası senin duan inşallah herşey yoluna girer.Akrabamızın bi oğlu vardı hiç unutmuyorum adam her gün karısına git soğudum senden dedi yetmedi millete anlattı sevmiyorum eşimi diye rezil etti sonuç şimdi ölüyor yoluna karım der bir daha derButun yorum yapan arkadasları tek tek okudum.Hepinize çok teşekkur ederim.Bende böyle bir konu okusam neden bosanmıyor,en azından gururu kalsın,kendine saygısı bitmesin derdim.Ama insanın başına gelince bin tane soru işaretiyle baş başa kalıyor insan.
Bende sizin gibi başka bir kadın olduğu düşüncesindeyim lakin ispat edemiyorum.
Bazı arkadaşlar esinden ayrılmak istemiyorsun sanırım demisler,ayrılmak istiyorum fakat yaşam şartlarımızı oluşturmam lazım once.Ben ne umarken çok farklı şeylerle karşılaştım.Biraz bu durumu hazmetmem lazım sanırim.Annemin evine donemem boyle bir secenegim yok.