Eşim benden sogumus

Butun yorum yapan arkadasları tek tek okudum.Hepinize çok teşekkur ederim.Bende böyle bir konu okusam neden bosanmıyor,en azından gururu kalsın,kendine saygısı bitmesin derdim.Ama insanın başına gelince bin tane soru işaretiyle baş başa kalıyor insan.
Bende sizin gibi başka bir kadın olduğu düşüncesindeyim lakin ispat edemiyorum.
Bazı arkadaşlar esinden ayrılmak istemiyorsun sanırım demisler,ayrılmak istiyorum fakat yaşam şartlarımızı oluşturmam lazım once.Ben ne umarken çok farklı şeylerle karşılaştım.Biraz bu durumu hazmetmem lazım sanırim.Annemin evine donemem boyle bir secenegim yok.
blöf yapıyo olabilirmi acaba.Çevremde bu tip sorunları olan tamda bu şekilde bayanlar vardı.stratejik planlar eylemlerle aşıldı bu tarz sorunlar.Hatta aldatılmada vardı içinde yani sadece senden soğudum meselesi değildi.Çok şükür aşıldı ama bi boşluk hep var.Sana diyeceğim şu; ilgilenme kendinle meşgul ol kendine önem ver değer sosyalleşmeye çalış özgüven patlaması yap kendine çok iyi bak güzelleş ama lütfen yap yemek tarzını sunumunu değiştir bunu onun için değilde kendin böle istiyormuşsun gibi yaptığını belli et muhakkak ve biraz sabır çokça anne duası senin duan inşallah herşey yoluna girer.Akrabamızın bi oğlu vardı hiç unutmuyorum adam her gün karısına git soğudum senden dedi yetmedi millete anlattı sevmiyorum eşimi diye rezil etti sonuç şimdi ölüyor yoluna karım der bir daha der

bana sanki başka biri var gibi geldi.Erkekler kurulu düzenlerini durduk yere bozmazlar.Aklına biri girmiş olabilir

İnş.söyledikleri kızgınlıktandır bi süre uzak dur bence çocuklarla ilgilen bakımlı ol evde duş al parfüm sık bi allık caktırmadan sür..temiz giyin belki değişir inadına smylemiştir umarım

Annenin evine dönme zaten. Oturduğunuz ev kira mı? Eğer değil ise sen o evde kal eşin ceketini alıp gitsin bir zahmet. Sen biraz sakin kafa düşün. Sonrasında eminim çok güçlü adımlarla kendine geleceksin.

Esim uc kere beni cok uzecek kelimeler kullandi bende bunun uzerine dayanamayip mekani terk ettim hamileydim baska bir memleketteydik ve pesimden gelmedi saatler sonra arabanin anahtarini almaya gelince ben donuyorum dedim olmaz dedi beraber donucez dedi ve bana yol boyunca sana gostericem dedi aglaya aglaya gelmistim
Eşinizin artık sizi sevmediği ve gerçekten soğuduğu belli...

tartismaniz sorunlarınız ne olursa olsun bir erkek bosanalim diyorsa hic beklemeyin derim ayrilin, ki bi erkek bu kadar ayrı kalamaz karısından biraz araştırın telini faln kurcalayin aldatiyorsada siz boşanma davası açın ki çocuklarda sizde kalır

blöf yapıyo olabilirmi acaba.Çevremde bu tip sorunları olan tamda bu şekilde bayanlar vardı.stratejik planlar eylemlerle aşıldı bu tarz sorunlar.Hatta aldatılmada vardı içinde yani sadece senden soğudum meselesi değildi.Çok şükür aşıldı ama bi boşluk hep var.Sana diyeceğim şu; ilgilenme kendinle meşgul ol kendine önem ver değer sosyalleşmeye çalış özgüven patlaması yap kendine çok iyi bak güzelleş ama lütfen yap yemek tarzını sunumunu değiştir bunu onun için değilde kendin böle istiyormuşsun gibi yaptığını belli et muhakkak ve biraz sabır çokça anne duası senin duan inşallah herşey yoluna girer.Akrabamızın bi oğlu vardı hiç unutmuyorum adam her gün karısına git soğudum senden dedi yetmedi millete anlattı sevmiyorum eşimi diye rezil etti sonuç şimdi ölüyor yoluna karım der bir daha der

bana sanki başka biri var gibi geldi.Erkekler kurulu düzenlerini durduk yere bozmazlar.Aklına biri girmiş olabilir

İnş.söyledikleri kızgınlıktandır bi süre uzak dur bence çocuklarla ilgilen bakımlı ol evde duş al parfüm sık bi allık caktırmadan sür..temiz giyin belki değişir inadına smylemiştir umarım

Annenin evine dönme zaten. Oturduğunuz ev kira mı? Eğer değil ise sen o evde kal eşin ceketini alıp gitsin bir zahmet. Sen biraz sakin kafa düşün. Sonrasında eminim çok güçlü adımlarla kendine geleceksin.

Eşinizin artık sizi sevmediği ve gerçekten soğuduğu belli...

tartismaniz sorunlarınız ne olursa olsun bir erkek bosanalim diyorsa hic beklemeyin derim ayrilin, ki bi erkek bu kadar ayrı kalamaz karısından biraz araştırın telini faln kurcalayin aldatiyorsada siz boşanma davası açın ki çocuklarda sizde kalır

Bende sizin gibi düşünüyorum.Once aile terapistini tavsiye edecegim.Kabul etmezse bir sure dedigi gibi resmi sekilde yasayacagim.Bu sure zarfinda onu umursamamaya calisip kendime zaman ayırmayı düşünüyorum.

Cocuklar daha cok kucuk.Kizim babasi isten gelince kapida seni cok ozledim diye karsiliyor.Gece baba diye agliyor.Babasi yaninda yatmazsa uyumuyor.Bir tarafta da ben ve gururum.Sindiremiyorum.Ben bir sene seviyorum sözüne hasretim.Sarılarak bir film seyretmeye.Seni özledim sözüne.
Çok üzüldüm durumuna ya Gözlerim doldu bu yazdığını eşine okutsan belki seni biraz olsun anlayabilir diye düşünüyorum.Eşinize uyup boşanmayı düşünmeyin biraz çaba harcayın belki arka arkaya çocuk olunca bir boşluğa düşmüştür,kendisini yalnız hissediyordur siz ona seni seviyorum yuvamızı bozmayalım diyim bakim tepkisi nasıl olacak izleyin bir süre.Sizin ve çocuklarınız için Hayırlısı olsun inşallah

Iki tane kucuk cocugumuz var.Bir tanesi bebek daha.Çok aşık olarak evlendim.Dünyanın en yakışıklısı oydu benim için.Problemlerimiz oldu.Aileler,fikir uyuşmazlıkları,benim rahat büyümemden kaynaklanan hicbir iş bilmemem.Her ayrılmaya karar verişimizde hep düzeltmeye çalıştım kendimi.Ama ben hep ilgiye muhtaçtım.
Çocuklar olana kadar idare edilebilecek düzeydeydi.2. bebeğime hamileligimin 4.ayında bir tartısma yasadık.Çok büyük birsey degildi bana gore ama bana sen gorursun dedi.
Hamilelikten sonrada bebegimin kolik olmasindan anlayamadim.
Son 2 aydir biraz duzen yerine gelmeye baslayinca fark ettim cocugu bahane edip yanimda yatmiyordu.Beraber zaman gecirmiyorduk.Ben hadi sunu yapalim
dedikçe kaçıyordu benden.
Sonuc konusmak icin cagirdigim esim benden sogumus ve iki secenek sunuyor.
Ya bosanacagiz
Ya da ayni evde cocuklar icin iki resmi insan olarak yasayacagiz.
Kararı bana birakti
Simdi soruyorum size ben ne yapayim.

Öncelikle yabbim kolaylığını versin.. yeni bir bebek dünyaya gelmiş.. beyler çoğu zaman eşlerini anlamakta zorlanıyor yada hic anlayamıyorlar.. evdeki çoluk çocuk ortamı sizin anne misyonunuz ina agir gelip psikolojik bir durum oluşturmuş olabilir.. tavsiyem aile büyükleri destek olursa bas basa kalacağınız biraz çocuklardan ayrı bir kaç günlük tatil iyi gelebilir.. hayatında 3. Bir şahıs ihtimal olabilir mi sizce?

Allah yardımcınız olsun, ne zor bir durum. Kendine güveninizi kırmasına izin vermeyin, bir süre umursamayıp yok saymayı deneyin hemen boşanma olmasın.

ikinci cocuga hamile birakirken niye dusunmemis acaba esin olacak sahis senden sogudugunu ??

Sen gorurusun ne demek
Ne kadad ayip etmis esiniz size karşı... Siz onun bebeklerinin annesisiniz.. Boşan da diyemezdim umarim hatasini anlar

Başka kadınsa sebep,boşanın bitsin. Ya da evden defedin ve süründürün.
Sadece söylediği gibi soğuduysa,zamana bırakın,ısınır diye düşünüyorum. Utanır inşallah..

Çok üzüldüm durumuna ya Gözlerim doldu bu yazdığını eşine okutsan belki seni biraz olsun anlayabilir diye düşünüyorum.Eşinize uyup boşanmayı düşünmeyin biraz çaba harcayın belki arka arkaya çocuk olunca bir boşluğa düşmüştür,kendisini yalnız hissediyordur
siz ona seni seviyorum yuvamızı bozmayalım diyim bakim tepkisi nasıl olacak izleyin bir süre.Sizin ve çocuklarınız için Hayırlısı olsun inşallah

Inan bu yazdiklarimi ve daha bircogunu soyledim ona beni begenmiyormusun ne yapabilirim'e kadar vardırdım işi ama .Bilemiyorum

Inan bu yazdiklarimi ve daha bircogunu soyledim ona beni begenmiyormusun ne yapabilirim'e kadar vardırdım işi ama .Bilemiyorum

canım aradan 2 ay geçmiş umarım düzeltmişsinizdir durumu.
anlattıkların bana eşinin doğum sonrası hatta senin hamileliğinden itibaren depresyona girdiği izlenimini verdi. erkekler de çocukla birlikte yeni hayatlarına adapte olana kadar psikolojik bunalıma girebiliyorlar, tıpkı bizim lohusa depresyonumuz gibi. üstelik sizin ikinci bebeğiniz ve maalesef kolik miş. hamileliğinizden itibaren eşiniz iki çocuk fikrini kaldıramamış olabilir, siz kolikli bir bebekle uğraşırken kendini ikinci hatta üçüncü plana atılmış hissetmiş olabilir. bu durum asla çocuklarına sevgisini zedelemez ancak tüm herşeyin sizin suçunuz olduğunu düşünüyor gibi geldi bana. bunlar gelip geçici duygular, psikologa gitmekte büyük yarar var. ancak kendinizi yıpratmayın ve suçlamayın, herşey gelip geçici

bıraz okudum,ben bekarım ama birşey paylaşmak istedım,erkeklerde bu var,yalvarır eder,döner getirir,ama ıntıkamını alır,eski müdürüm ıkıncı evliliğini yapmış,ama bır sevgilisi var,bır gun ortamda neden müdürüm,nıye diye sordum,adma bana ıkıncı evliliği olduğu için boşanamadığını,ama eşinin sildiğini anlattı,nasıl sılmek dedim,eşi ona (bu arada çok zengınler,müdürün babasından kalma malk mülk)demişki para bırak,az bırakmış,sıkışık bır zaman işin,kadına bıraz ıdare edelim demiş,oda erkek değilmisin benım sorunum değil bul getir demiş,adam o gün sılmış onu,

O çocuklar anne babalarının mutsuz oldugu bı ortamda buyuyeceklerıne anne babası ayrı evlerde olsun ama tek başlarına mutlu bıreyler olsun onlar için çok daha iyi

ben olsam anında kapı orda çık ve arkadan kapat derim o teklifin arkasından.. kendimiz ezdiripte sebebi ne bilmem ne falanlara girmem :KK62::KK62:

Bizim evimizde kavga olmaz sesimizi biraz yukseltsek kizim hemen bagirmayin birbirinize der ve tartisma orda biter.Esim cocuklariyla ilgili birisi.Zaten oyle olmasa hic dusuem bile ama kizim resmen babaya asik.Bebegimin ilk sozu baba oldu.Onları nasıl babasız bırakabilirim ki.
ben de küçükken baba delisiymişim
noldu ergenlikte burnumdan getirdi
böyle gereksiz duygusallıklara kapılmayın
huzurlu ortam çocuklar için çok daha önemli

Back
X