arkadaşlar ben yanlış geldim sanırım Türçeyi koruma derneği mi burasi !!!!!!
ŞU AN İNANIN KENDİMİ COK DAĞINIK HİSSEDİYORUM O YÜZDEN BU NASIL DİLDİR NASIL İMLADIR TARZI YORUMLARI YAZAN ARKADAŞLAR İNANNIN BAŞKA BİR VAKİT SİZLE DİL İMLA DERSİ TEST SORULARINI ÇÖZERİZ OZAMAN BENDE KANITLARIM İNŞ BİLGİMİ AYRI YAZILAN -Kİ YADA'NIN DA'SI AYRIMI YAZILCAK VB VB VB VB LÜTFEN EMPATİ EMPATİ EMPATİ EMPATİ
Kısacası herkesin yorumunu teker teker okudum tskler(pardon teşekkürler olcaktı )!!!!! bebeğimi uyutuyordum gelip neyin var ne oldu bile demeyen bir yabancı benim için.Bu arada neden ayrı yatıyorsunuz sorularına cevabım şudur:Bebeğim için öyle alıştı malesef ve öylede gitti öneceden beraber yatardık küs olduğumuz zamanlarda bile gelirdi yanıma yada ben yada hiçbirsey hiçbirimiz birsey yapmazdık ama hiç değilse tepkisini bilirdim.Şimdi ise zaten ayrıyız fark etmiyor
şiddete gelince sinirli bir insan ve bana vurma teşebüsünde bulundu.yani vurdu bebeğim çok ağlamıştır hattda şu an biz yan yana gelsek beni ititiriyor anne dit oraya dit diyor bana beni koruyor kuzum aklı sıra bebeğim için bir kaç yıl daha düşünmem lazım yapamam yapayalnız onu büyütemem hersey onun için zaten
Tabii ki burası Türkçeyi koruma derneği değil ama güzel olmaz mı hayatımızın her alanında Türkçeyi düzgün kullansak.
Arkadaşların ki ve de'nin ayrı yazılmasından bahsettiklerini zannetmiyorum.
İlk yorumlarınızdan inanın ben de birşey anlamadım.Zaten onlar da anlatım bozukluğu demişler.
Aman işte neyse...
Hani bir insanın kimi güzel kimi kötü yönleri vardır.Güzel olanlar kötü olanları hafifletir.
Bu huyları da kötü ama olsun iyi yönleri de var deriz.
Anlattıklarınızdan hiç olumlu güzel bir yön göremedim eşinizde.
Herşeyi geçtim çocuğun yanında şiddetten bahsediyorsunuz.
Birkaç yıl daha düşüneceksiniz,bu sürede şiddet görmeye devam edeceksiniz.
Çocuk bunları görerek büyüyecek,inanın bunları hiçbir zaman unutmayacak.
Şahsen ben(biz) ay annem bizim için nelere katlanmış demedim(k).
Keşke daha önce ayrılmış olsaydın da biz bunları yaşamak zorunda olmasaydık dedik.
Size şiddet uygulamış boğmaya kalkmış,sağlığınız için kullandığınız ilacın etkisiyle aldığınız
kilo ile dalga geçmiş,üstelik hastalığınızı size karşı koz olarak kullanmış.
Yapmayın bunu kendinize ve daha da önemlisi yavrunuza yapmayın.
Daha şimdiden etkilenmiş yavrum ve sizi babasıyla bir arada görmek onu korkutuyor.