- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Ewet karsiyor ama ben ilk firsatta gitmeyi dsnuyorum
Hiç gitmediniz mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet karsiyor ama ben ilk firsatta gitmeyi dsnuyorum
Ne varmis bu düğünde kapıları çarpıp gidecek kadar. Rahat edemem neyse. Rahatca flortlesemem mi demek istiyor. Is yerine gitmene de karışıyor mu?
Ne düğünmuş ya. adam inat etmiş gene de gitmiş. keşke kavga etmeyip bir sekilde siz de gitseydiniz.
Bilmiyorum ayni soruyu bnde sordum gözleri doldu nalet olsun kndimi bu hale soktuğuma inanamiyorum. Ortada hic bisi yokken sanki cok sey varms gbi dawrandim ne yaparsan yap istersn kinusma bnimle ozur dlerim diyor
Neyi kiskaniyodun ?Gittim cok gttm kisknclik mevzulari olunca artik gelmemi istemiyor
Neden böyle saçma bir hareket yaptınız? O gitti siz de onun peşinden gidemediniz mi yani? Adam resmen sizi aldatıyor ki çıkmış hemen düğünden gelmiş. Düğün olduğunu da hiç sanmıyorum zaten. Karıştıracak bir haltı olmayan adam yanında eşini de götürür kusura bakma.
Neyi kiskaniyodun ?
Arayıp abine sevgilisiyle düğüne gitti derim diye aramadiniz mi Eşinizi. kavga derken bunu kastediyorum.Bn kawga etmedim ki ohatta olabldgnce alttan aldim o kavga edlim diye çabaladi
Tamam adam sizi aldatıyor yA da kendini bekar diye tanıtmış sevgilisi var falan filan. Yani altında çok ciddi bir şey var. Haber vermeden bir gün iş yerine gidin.Ne dawetiyeyi gsterdi ne salonu nerde oldgnu blmiyrdum.
Yo dugun var çunku ortak watsap frubna fotolar atilmis gdenler tarafndan
Insana 1 saniye verilen üzüntü herşeye bedel.
Bu kadar kavga ettiyse mutlaka sebebi vardır. Ha bu flortlesme değilde inat bile olabilir ya da yanınızda rahat hissetmiyor kendisini. Ne olursa olsun büyük yanlış yapmış.
Çok bunaltan bir insan misiniz ?
Tamam adam sizi aldatıyor yA da kendini bekar diye tanıtmış sevgilisi var falan filan. Yani altında çok ciddi bir şey var. Haber vermeden bir gün iş yerine gidin.
satılan open bayan arkadaş. ne demekGereksz ve samimi muhabbetleri.
Esime satilan open bayan arkadaslarini
Arayıp abine sevgilisiyle düğüne gitti derim diye aramadiniz mi Eşinizi. kavga derken bunu kastediyorum.
Gereksz ve samimi muhabbetleri.
Esime satilan open bayan arkadaslarini
Es
satılan open bayan arkadaş. ne demek
Opme derken selamlasirken mi yoksa durduk yere mi ?
1 haftada ozlesmisler oyle mi. Benim esim de yanak yanaga selamlasir tanidiklariyla ama ne bileyim sen killaniyosan vardir bi sey diyorum.Esim bir haftalik izndeydi sonra beraber gtmstik ise onun ustune