Eşim benden utaniyormu ???

Ne varmis bu düğünde kapıları çarpıp gidecek kadar. Rahat edemem neyse. Rahatca flortlesemem mi demek istiyor. Is yerine gitmene de karışıyor mu?

Bilmiyorum ayni soruyu bnde sordum gözleri doldu nalet olsun kndimi bu hale soktuğuma inanamiyorum. Ortada hic bisi yokken sanki cok sey varms gbi dawrandim ne yaparsan yap istersn kinusma bnimle ozur dlerim diyor

Neden böyle saçma bir hareket yaptınız? O gitti siz de onun peşinden gidemediniz mi yani? Adam resmen sizi aldatıyor ki çıkmış hemen düğünden gelmiş. Düğün olduğunu da hiç sanmıyorum zaten. Karıştıracak bir haltı olmayan adam yanında eşini de götürür kusura bakma.

Bilmiyorum ayni soruyu bnde sordum gözleri doldu nalet olsun kndimi bu hale soktuğuma inanamiyorum. Ortada hic bisi yokken sanki cok sey varms gbi dawrandim ne yaparsan yap istersn kinusma bnimle ozur dlerim diyor

Insana 1 saniye verilen üzüntü herşeye bedel.
Bu kadar kavga ettiyse mutlaka sebebi vardır. Ha bu flortlesme değilde inat bile olabilir ya da yanınızda rahat hissetmiyor kendisini. Ne olursa olsun büyük yanlış yapmış.

Çok bunaltan bir insan misiniz ?

Neden böyle saçma bir hareket yaptınız? O gitti siz de onun peşinden gidemediniz mi yani? Adam resmen sizi aldatıyor ki çıkmış hemen düğünden gelmiş. Düğün olduğunu da hiç sanmıyorum zaten. Karıştıracak bir haltı olmayan adam yanında eşini de götürür kusura bakma.

Ne dawetiyeyi gsterdi ne salonu nerde oldgnu blmiyrdum.
Yo dugun var çunku ortak watsap frubna fotolar atilmis gdenler tarafndan

Ne dawetiyeyi gsterdi ne salonu nerde oldgnu blmiyrdum.
Yo dugun var çunku ortak watsap frubna fotolar atilmis gdenler tarafndan
Tamam adam sizi aldatıyor yA da kendini bekar diye tanıtmış sevgilisi var falan filan. Yani altında çok ciddi bir şey var. Haber vermeden bir gün iş yerine gidin.

Insana 1 saniye verilen üzüntü herşeye bedel.
Bu kadar kavga ettiyse mutlaka sebebi vardır. Ha bu flortlesme değilde inat bile olabilir ya da yanınızda rahat hissetmiyor kendisini. Ne olursa olsun büyük yanlış yapmış.

Çok bunaltan bir insan misiniz ?

O oyle diyor cok bnalttin diye ama oyle dgilll

Back
X