- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
- Konu Sahibi chatlakanne
-
Insallh sen boyle bise yasamazsin gercekten insanin pskljsi bozulyokorkuyorum yaaya bizde boyle olursak..ayy bu erkekler kendılerını hep bı b*k sanmak zorunda mı
Bekliyorum dha nkadar sabrederim bilmemPanik yapma gececektir.lohusalıktata biraz hassas oluyor insan.
Dene eğer cevap vermezse hakkındır tabiiki deDenicem buda olmazsa artik sesimi cikaricam yani
Msj attm iste 1 saat once fln bu aksm berabr film izleyelim dye hic oralikli olmadi cvp ble vermediDene eğer cevap vermezse hakkındır tabiiki de
Söyleme bence filmi bulun ayarlayın ve işten gelince direk film açtık gel diyin ..Msj attm iste 1 saat once fln bu aksm berabr film izleyelim dye hic oralikli olmadi cvp ble vermedi
Hmm peki senin önerebileceğin bi film varmi o aksiyon filmlerinden hoslaniyo ben ise hic sevmem ama sirf beraber olmk icin katlanablrimSöyleme bence filmi bulun ayarlayın ve işten gelince direk film açtık gel diyin ..
Sormayın hiç ..
Bu şekilde sorarsanız istediğiniz cevapları alamaman muhtemel ..
Bi de sürekli aynı konuda şikayet edip baskı uygulamak itici gelebilir .
Ben geçenlerde GONE GIRL diye bir film izledim ve çok etkilendim ..Hmm peki senin önerebileceğin bi film varmi o aksiyon filmlerinden hoslaniyo ben ise hic sevmem ama sirf beraber olmk icin katlanablrim
Bak bu çok daha iyi bir fikir hem de çok manidar .. Eğlendirirken düşündürürEsinle aramizda bebek var filmini izlemeni oneririm.. hamile ve lohusa bir kadinin yasadiklarini anlatiyor.. lohusalikta yasadigi sikintilar, kocasiyla uzaklasmasi.. kocasinin onu anlamayisi.. yani kisaca bir kadinin gozunden lohusalik diyeyim
Bi bakimBen geçenlerde GONE GIRL diye bir film izledim ve çok etkilendim ..
Türü ne bilmiyorum ama dikkatle izlersiniz diye düşünüyorum ..
Benim eşimde aksiyon sever ben sevmem bu film ikimizinde çok ilgisini çekti ..
Alttan alttan da msj ver diyosun :)Esinle aramizda bebek var filmini izlemeni oneririm.. hamile ve lohusa bir kadinin yasadiklarini anlatiyor.. lohusalikta yasadigi sikintilar, kocasiyla uzaklasmasi.. kocasinin onu anlamayisi.. yani kisaca bir kadinin gozunden lohusalik diyeyim
Etmiyorum ama o bu sekilde davraninca bendemi soguk davransam acaba belki ozmn farkeder dye dusunmuyo degilimSen ilgini üzerinden eksik etme inşallah hemen düzelir.
Benim oynayabilcgm bise dgilki olsa hic affetmem o erkek arkadaslariyla oynuyoCanım ne oynuyorlar ?
Sende oyna onlarla
Kahve yap çağır için
Filmde güzel fikir
Hazır bekle eşini gelince çıkın dışarı, bi çay içersiniz.
Benim oynayabilcgm bise dgilki olsa hic affetmem o erkek arkadaslariyla oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?