EŞİM BENDEN UZAKLAŞTI SANKİ :(

Msj attm iste 1 saat once fln bu aksm berabr film izleyelim dye hic oralikli olmadi cvp ble vermedi
Söyleme bence filmi bulun ayarlayın ve işten gelince direk film açtık gel diyin ..
Sormayın hiç ..
Bu şekilde sorarsanız istediğiniz cevapları alamaman muhtemel ..
Bi de sürekli aynı konuda şikayet edip baskı uygulamak itici gelebilir .

Hmm peki senin önerebileceğin bi film varmi o aksiyon filmlerinden hoslaniyo ben ise hic sevmem ama sirf beraber olmk icin katlanablrim

Hmm peki senin önerebileceğin bi film varmi o aksiyon filmlerinden hoslaniyo ben ise hic sevmem ama sirf beraber olmk icin katlanablrim
Ben geçenlerde GONE GIRL diye bir film izledim ve çok etkilendim ..
Türü ne bilmiyorum ama dikkatle izlersiniz diye düşünüyorum ..
Benim eşimde aksiyon sever ben sevmem bu film ikimizinde çok ilgisini çekti ..

Esinle aramizda bebek var filmini izlemeni oneririm.. hamile ve lohusa bir kadinin yasadiklarini anlatiyor.. lohusalikta yasadigi sikintilar, kocasiyla uzaklasmasi.. kocasinin onu anlamayisi.. yani kisaca bir kadinin gozunden lohusalik diyeyim

Esinle aramizda bebek var filmini izlemeni oneririm.. hamile ve lohusa bir kadinin yasadiklarini anlatiyor.. lohusalikta yasadigi sikintilar, kocasiyla uzaklasmasi.. kocasinin onu anlamayisi.. yani kisaca bir kadinin gozunden lohusalik diyeyim
Bak bu çok daha iyi bir fikir hem de çok manidar .. Eğlendirirken düşündürür

Canım bunlar çok normal şeyler doğumdan sonra çoğu kişi yaşar bunu.Bu üçüncü kişiye adapte olmaya çalışmak varlığına alışmaya çalışmak,biz kadınların hemen adapte olamadığı gibi babalarda yaşıyor bu sorunu,merak etme düzelir inşallah =)

Canım ne oynuyorlar ?
Sende oyna onlarla
Kahve yap çağır için
Filmde güzel fikir
Hazır bekle eşini gelince çıkın dışarı, bi çay içersiniz.

Yok iste beni takmiyo yine geldi bilgisayar basina oturdu çıldirmak uzereyim cok bunaldim bukadarmi önemsiz biriyim ya karisiyim ben onun hic anlamiyo beni hiicc

Sizin eşinizden beklediğiniz sex değil ilgi arkadaşlar anlamamış sanırım
eşiniz de bunun farkında değil
lohusayken insan çok hassas oluyor ne yapsanız ne deseniz haklısınız

Benim oynayabilcgm bise dgilki olsa hic affetmem o erkek arkadaslariyla oynuyo

Öyle deme benim eşimde koloni halinde arkadaşlarıyla savaş oyunu oynuyo(du)
Bigece kurcaladım çözdüm şimdi arkadaşları bana veriyo telleri kupa yap bize altın çal bize diye
Bi dene eminim yaparsın belki hoşuna bile gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…