Esim beni 50 yasinda evli bi kadinla aldatti

en iyisini yapmışsın.
varsın aramasın oğlunu pislik herif.

benim canim bu kadar yanarken kadinin tas olup olmamasini mi konusacagiz?
dert ortagi ariyorum,canimi daha cok acitani degil
Üzülme kız brnce bu arkadasin dedigi de düşünulmesi gereken birsey yani cirkin birine baktiysa başka bi salaklik çok üzücü. Yani aranızdaki çoğu şeyi bitirmis demektir. Bide evli çok üzüldüm cok sinirlendim. Ama en olgun en mantıklı de vrindesin sakın geri dönme allah kurtardı seni işin de var ailende bebeginin olmamasına sevindim . Senin adina diyecegim şey allah bundan sonra güldürsun seni .

Allah yardımcın olsun inşaallah en hayırlı kararı kalbine ilham etsin...

bu foruma da bişeyler yazınca daha da sinirlerin depreşebilir, en iyisi dua et Allah a bırak..

Yazını okurken içim gitti resmen
Cok üzüldüm arkadaşım Allah yardımcın olsun.
Erkek denen varlığa hiç güvenmemelisin sırtını yaslayıp gözün kapalı dayanmamalısın bunu anladım bu ne iğrençlik ne kepazelik.
Yerinde olsam elimdeki belgelerle önce o kadına dava acardım elegüne rezil ederdim sonrada o adamı hayatımdan cıkarırdım .
İlk defa iyiki cocuğunuz yokmuş dediğim biri cıktı.
Kendini üzme.
Onları üz

Allah ıslah etsin eşini, ne diyeyim. Üzme canını, değecek biri değilmiş. Dua et ki çocuğun yok, kendine yeni bir hayat ve yuva kurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…