- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
-
Siz olsaniz kadinla muattap olur muydunuz?
Facebook profili karsimda, yazmamak icin zor tutuyorum kendimi
Ben muhattap olurdum ciddi ciddi korkuturdum tehdit ederdim ki baska cocugu yasindaki evli adamlarin yuvasini yikmasin utanmaz kadin.Siz olsaniz kadinla muattap olur muydunuz?
Siz olsaniz kadinla muattap olur muydunuz?
Ben muhattap olurdum ciddi ciddi korkuturdum tehdit ederdim ki baska cocugu yasindaki evli adamlarin yuvasini yikmasin utanmaz kadin.
Adam ve kendisi pisliklerinde bogulsun ama aldatilan kadinin ne sucu var yaptigi yanina kalmasin.
Birincisi o sakladigin delilleri asla yok etme. Ilerde isine yarayacaktir. Ikincisi o kayitlarla kadina tazminat davasi acabilirsin.
Ucuncusu ben kadinla asla muhatap olmazdim cunku yaptiginin ne kadar hatali oldugunu kabul etse zaten yapmazdi. Boylelerine ne dersen de gozleri kor kilaklari sagir oluyor. Birde zeytinyagi gibi uste cikiyorlar. Acaip te cirkef oluyorlar. Asaletinizi bozmayin, degmez.
Dorduncusu hatanin en buyugu esinizde. Esiniz adam olsaydi basiniza bunlar gelmezdi. Eminim esiniz yakalanmasaydi hala da devam edecekti. Simdi daha da temkinli olacaktir.
Ben büyük konuşmıyım ama, Allah razı olsun senden sayende bi pislikten kurtuldum yazardım , herhaldeSiz olsaniz kadinla muattap olur muydunuz?
Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
sizin c... hayatınız yok muydu? sizce nden sanal bir şeye ihtiyaç duymuş? gerçi bazen nedene de gerek yok pislik olmak yetiyorsanal s..eks yapiyorlarmiskadin o sirada ciplak resimlerini yollamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?