- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi EfendimGuzelim
-
Açıldığından beri takip ediyorum
İnanın öyle bir şeref yoksunuyla evli kalmayacağınız ve boşanma gücünüz olduğu için çok şanalısınız
Okurken aklıma geldi. Telefonunuz onda. Şifresini kilidini bir telefoncuda kırdırıp içindeki resimleri silmesin sakın ?
İnternete de kaydoldu demişsiniz. Eğer telefonunuz tarayıcısında o sitelerin şifreleri kayıtlıysa oraya da kolayca girip silebilir
Lütfen bir flash diske falan atın. Sağlam olsun...
Birde nolur bana kadına da dava açacağınızı söyleyin. Türkiye de misiniz bilmem ama artık açılabiliyor
Ne demek BUNLAR ICINDE MARIFETLILERI VAR? 50 yastaki kadin da en az senin kadar kadin. Vucudunun deformesi baska bi sey. Bu forumda her yastan kadin var yazarken dikkat edin yasa hakaret edip insanlari rencide etmeyin
Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
aldatma insanın ne hissettiği ile ilgilidir. Aldatılımış hissediyorsunuz öyle değilmi .O artık eşiniz değil başka biri onu böyle sevebilecekseniz sevin yoksa defedin gitsin. O bunun yanlış olduğunu ve evliliğini riske attığını biliyordu tercihini yaptı. Bundan sonrasıda sizin tercihiniz.Bende eşimi sanal s.de yakaladım ağlamalar zırlamalar inkar etmeler boşadım gitti şerefsizi .O zaman bende yapayım kötü bi şey değilse veya sizde yapın öyle değilmi .Yok seviyorum boşluktandı , özel değildi , benim için anlamı yoktu hep aynı sözler .Önce sanal sonra reele dökecekti yakalamasan gerrçek bu .Sanal iliskiyi aldatmadan saymiyor, vicdanini öyle rahatlatmis sanirim 7 aydir.
Koynuna girdim, eli elime degmedi diye bana karsi vicdan azabini bastirmis.
Ben benim icin buda aldatma diyorum, israrla aldatmadim diyor
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?