- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi cevap verseydi keşke.
en son karar verdim ayrılcam dedi sonra gitti.
avukatın yolunu mu tuttu yoksa mesai bittigi icin mi bilemiyorum.
sonucu yazar umarım.
Ayrılmaz sanmıyorum . İnşallah hayırlısı olsun ne diyim :44:
benim de şüphelerim var :44:
ama sonuc ne olursa olsun katlanmak uzere degil huzurlu olacagı sekilde karar verir umarım...
kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.
Kesinlikle ayrilin...
Yasiniz genc, cocuk yok...
Bu sartlar saglanmasa dahi durulmaz ama bu durumda dusunmemek bile gerek...
Kendinize gelene kadar ailenizin yaninda kalin, isler yoluna girince de hayatiniza devam edin...
Eger firsatiniz varsa, o videolari mahkemede gosterin...
Bir arkadasin dedigi gibi hard diskte hepsi durur...
Ya da baska varsa, en azindan baska birilerine niyetlenmeden boylar hapsi...
Hicbir seyden haberi olmayan binlerce kadin videosu var bu sekilde...
Adilik, mide bulandirici...
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim
Toplumda Allah sevgisi ve ona iman azaldıkça Ahlaki çöküntü başlıyor.. Allah sevgisi korkusu olan insanlarla arkadaşlık etmek ,eş seçmek cok önemli...