esim beni aldatiyor :( bana bi akil verin

Allahim, ne kadar ilginc, garip, hasta bir piskolojiye sahip insanlar var.
Evli olmasa hadi abaza dicem ama o da deyil. O evlilikte kalmani senin icin hic saglikli bulmuyorum.

ooff ooff Allah yardımcınız olsunnn anlamıyorum şuu erkekleriii :52::52:

kalbinde gerçekten ALLAH korkusu varsa uzak olur böyle kötü davranışlardan.o sakallı hocalar dediğiniz kişiler kalbine indirememiş gerçek ALLAH korkusunu.

Korku ile, yaptirim ile degil de kendi insiyatifi ile ahlakli, erdemli, onurlu kalmayi becerebilene ben insan derim...

..... izlemesi sorun değil çok ama bir kızın videosunu çekmek çok iğrenç birşey resmen sapıklık :47::47:

Kesinlikle ayrilin...
Yasiniz genc, cocuk yok...
Bu sartlar saglanmasa dahi durulmaz ama bu durumda dusunmemek bile gerek...
Kendinize gelene kadar ailenizin yaninda kalin, isler yoluna girince de hayatiniza devam edin...
Eger firsatiniz varsa, o videolari mahkemede gosterin...
Bir arkadasin dedigi gibi hard diskte hepsi durur...
Ya da baska varsa, en azindan baska birilerine niyetlenmeden boylar hapsi...
Hicbir seyden haberi olmayan binlerce kadin videosu var bu sekilde...
Adilik, mide bulandirici...

Kesinlikle ayrilin...
Yasiniz genc, cocuk yok...
Bu sartlar saglanmasa dahi durulmaz ama bu durumda dusunmemek bile gerek...
Kendinize gelene kadar ailenizin yaninda kalin, isler yoluna girince de hayatiniza devam edin...
Eger firsatiniz varsa, o videolari mahkemede gosterin...
Bir arkadasin dedigi gibi hard diskte hepsi durur...
Ya da baska varsa, en azindan baska birilerine niyetlenmeden boylar hapsi...
Hicbir seyden haberi olmayan binlerce kadin videosu var bu sekilde...
Adilik, mide bulandirici...

sana kesinlikle katılıyorummmmm. 50 yaşında da olsan çekme. eskiden kadınlar muhtaçtı eziliyolardı ama şimdi öyle değil. ezilme

21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim

Bu aldatma değil düpedüz sapıklık! Aldatma bunun yanında şerefli bi eylem bence. Bu evlilikten hayır gelmez.

.....yu bir nevi kabul edilebilir görenlere soruyorum, nasil ve nicin edilebilir benim aklim almiyorda, evde gencecik mis gibi esi dururken videoda baska kadinlara bakarak düsüncelere kapilmasinin neresi kabul edilebilir, belki mantikli aciklamasi olanlar vardir diye soruyorum, herkez yapiyor demeyin lütfen, baska aciklamasida varmi cünkü bu bir mantikli aciklama degil benim gözümde

benmi cok dar görüslüyüm, cağa ayak uyduramadimmi ne?

Ahlaksızlık terapiyle düzelir mi?
Yazıklar olsun.. Düşünsene adamın biri sni gizlice videoya alıyor? Hangi vicdan buna müsade eder!!!
Terbiyesiz adam!!!:47:

Canım hiç konuştun mu eşinle bu mevzuyu ne diyor kendisi?

Hatasını kabul ediyor mu, yoksa hala inkar mı ediyor?
​

21 yasindayim 2 yillik evliyim esim beni cok seviyor yada ben ole sanıyordumama sürekli ..... izlerken yakaliyordum kiziyordum bizim icin baktigini söylüyordu is icin 1 aylığına Eskişehir e gittim ve ben oradayken sakin izleme dedigim halde izledigini öğrendim ve ayni anda tanimadigini soyledgi bir kizin gizlice dolmusta videosunu cekmis bunlari gördüm yikildim tartistik ayrilmaya karar verdim sans istedi terapiye gidelim dedi kabul ettim ama unutamiyorum ne yapmaliyim

Kusura bakmayın ama esınızden hıc bır sey olmaz esınızle durumunuzu ıyı olcup tartınderım ılerıyı goremedım bu sapkınlıktır.cocuk yapmayın kesınlıkle

Toplumda Allah sevgisi ve ona iman azaldıkça Ahlaki çöküntü başlıyor.. Allah sevgisi korkusu olan insanlarla arkadaşlık etmek ,eş seçmek cok önemli...

Haklısın arkadasım bravo,
Herkes Akın etmış dîne bagdastırmayın dıye
Kalbınde yüksek Allah sevgısı ve îman olan ınsan yolundan
Kolay caymaz

Back
X