- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi zynpeyll09
Basbaya aldatıyor bunun başka hiç bir izahı olamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severekmi evlendiniz ve şuan sevgisini hissediyomusun? Bence aldatıyor(
Bence biraz bekleyip delil toplayın. Sonra da bu karaktersiz adamdan bosanın,şimdiye kadar nasıl dayandiginizi neden dayandiginizi ve neden bir bebek yaptığınızı çok merak ediyorum. Adam bildiğiniz gevşek. Eşim bir kadınla goygoy yapamaz benim,kardeşi kuzeni vs olmadıkça. Öpücük gönderme olayını hiç saymıyorum bile çünkü bunu bir aldatma sayarım direkt.Merhaba ben de bir saattir buna benzer bir konu başlığı arıyordum inşallah sorularıma cevap verenler çıkar çünki kafam çok karışık. Biz de 4yıllık evliyiz ve şu an 4.5 aylık hamileyim. 2016yazında eşimin sosyal medyadan eskort kızlara yazdığını gördüm yaşadığımız şehre yakın biryerde eskort olup olmadığını sormuş birine bi arayışa girmiş yani anlayacağınız. Tabi ben görünce kıyametler koptu özürler af dilemeler pişmanlıklar...sonuç. Affettim. Şimdi geçen gün de eşimin kendi bilgisayarından Watsap web açıktı kendisi dışarıdaydı benim kendisini uzaktan tanıdığım başka bi kıza yazdı o kızla konuştuğu Bı iki Naber nasılsınlı oldu görüşürüzlü hafif geyik muhabbete yarım yamalak şahit oluyordum Ama Genelde mesajların öncesinin silinmiş olduğu anlaşılıyordu. Şimdi bu kıza sün yine yazsınlar attı. Öpücük ve gülücük yolladı sana laf attım diye. Kız da bu öpücükler bi gün sana dert olacak ama neyse...yazdı. Bizimki de Tamam tamam Bı daha yazmayacam dedi. Sonra kankili mankili muhabbete devam edildi. Şimdinbizimki kıza yazmasa kız bunu çok tınlamayacak. Böyle parçaları birleştirince tam bi aldatmadan şüphe edemiyorum. Yani başka kızlarla da görüşüyo olabilir sadece bunla değil benimkinin tarzı öyle Genelde geyik muhabbet yapar seviyeyi aşar bazen tartışırız ne yaptıysam vazgeçiremedim. Ve gizliyor da be konuştuğunu eve gelince silmiş o kızla konuşmasını. Yani yediği Haltın yanlış olduğunu biliyor. Ben bu kadarınınbeklemiyordum öpücüklü mesajla Şu an altüst olmuş durumdayım. O kızla konuştuklarını merak ediyorum. Kızı arayıp konuşmak istiyorum onu suçlamadan mesajlarını bana göndermesini isteyecem ona zarar gelmeyeceğini söyleyerek. Sizce kadın kadın anlar mı benle alay eder mi bunu yapmalınmıyım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam allak bullak
Nasıl dayandım. Çünkü severek evlendik. Af diledi pişman olduğunu söyledi. Şans vermek istedim. İkinci olan bu yakalama olayında da sonuç olarak sizce kıza ulaşıyım mı?Bence biraz bekleyip delil toplayın. Sonra da bu karaktersiz adamdan bosanın,şimdiye kadar nasıl dayandiginizi neden dayandiginizi ve neden bir bebek yaptığınızı çok merak ediyorum. Adam bildiğiniz gevşek. Eşim bir kadınla goygoy yapamaz benim,kardeşi kuzeni vs olmadıkça. Öpücük gönderme olayını hiç saymıyorum bile çünkü bunu bir aldatma sayarım direkt.
daha öncelerde de oldu böyle samimi konuşmalar gibi bir şeyler söylemişsiniz, eşim yapar bu tür konuşmalar demişsiniz de yalnızca o eskort olayından bahsetmiyorum. çünkü çoğu kadın için samimi konuşmalar da bir aldatmadır ve devamı gelir.Nasıl dayandım. Çünkü severek evlendik. Af diledi pişman olduğunu söyledi. Şans vermek istedim. İkinci olan bu yakalama olayında da sonuç olarak sizce kıza ulaşıyım mı?
Samimi konuşmaları aldatma sayıyorum tabiiki. Benim bahsettiğim samimiyet şimdiye kadar öpücük vs görmedim bunu şimdi gördüm. O yüzden şoktayım çünkü bu kadar ileri gidilmemişti şimdiye kadar.daha öncelerde de oldu böyle samimi konuşmalar gibi bir şeyler söylemişsiniz, eşim yapar bu tür konuşmalar demişsiniz de yalnızca o eskort olayından bahsetmiyorum. çünkü çoğu kadın için samimi konuşmalar da bir aldatmadır ve devamı gelir.
sorunuza gelirsek, bence kimseye ulaşmayın. eşinizle de meseleyi daha fazla uzatmamış gibi yapın tetikte bekleyin. tabi eğer ayrılmayı düşünüyorsanız. boşanmak için sağlam deliller edinmiş olursunuz pusuda bekleyerek. ha eğer affederim yine bi sonrakini beklerim diyorsanız yine ne kıza bulaşın ne kendinizi üzün unutun gitsin.
önce ne yapacağına karar ver canım. yani eğer gerçekten ipleri koparmayacaksan kurcalama.Samimi konuşmaları aldatma sayıyorum tabiiki. Benim bahsettiğim samimiyet şimdiye kadar öpücük vs görmedim bunu şimdi gördüm. O yüzden şoktayım çünkü bu kadar ileri gidilmemişti şimdiye kadar.
Es geçmek istemiyorum. Şu an konuyu hiç açmadım. Ama anladı anladığımı. Konuşmazsam aynı evin içinde daha fazla sahte sahte dolanmak istemiyorum yüzüne vurayım en azından kendime neden yaklaşrırmadığımın somut sebebini idrak etmiş olur. Şu an bilmemezlikten geldiğim için hareketlerime anlam veremiyo Ya da salağa yatıyo. Benim niyetim konuyu açmadan önce kızdan mesajları istemekti.önce ne yapacağına karar ver canım. yani eğer gerçekten ipleri koparmayacaksan kurcalama.
Bu arada mesajı gördüğümü anladı. Evde ilgi alaka tavan yapmış durumda Şu an. Tam bir karaktersizlik örneği. Eşimi seviyorum ama soğuyorum sanırım soğumaktan da korkuyorum. Yaptığı yanlışı yüzüne vurmak istiyorum kızdan mesajları isteyerek. Bu iki oldu. Üçüncüye daha farklı olacak çekip gidebilirim. Kondurmuyordum ona ama yaptığı hareketlerde aldatma potansiyeli var. Şimdi olmasa da ilerde. Şu an yapmakmiatediğim onunla konuşmak hatasını yüzüne vurmak ve tehdit etmek. Ama o kıza demekki önceden de o tarz mesajlar atmış bunu kanıtlamam gerek zira ilerde ihtiyacım da olabilir. Ama bu mesajları o kızdan almam gerek iyilikle Ya da zorla. Kızın buna ilgi duyduğu falan da yok bu arada. Belki yüz vermiştir şımarmıştır benimkinin mesajlarıyla Ama kızı suçlamadan mesajları talep etmeyi düşünüyorum. Sizce?? Mantıklı mı?
Valla hem ağladım hem konuştum aklıma gelen ne varsa. Ama blöf değildi gözümü kararttım artık o da farketti bunu. Şimdi köpek gibi pişman Ama ilerde ne olur bilmiyorum güvenim iyice sarsıldı emin olamıyorum. Hem seviyorum hem de soğumaktan korkuyorum o da bundan korkuyor ilk kez bu kadar ciddi olduğumu gördü. Bakalım zaman ne gösterecek Ama en unutacağım ne de gevşeyeceğim artık diken üstünde bir ilişki Allah yardımcımız olsun. Neler okudum bu sitedendünden beri. Hepsi aynı erkeklerin gerçekten.seviyorsan ve sevildiğini hissediyorsan hiç kurcalama erkekler böyle işte malesef .. samimiyetle al karşına konuş ben senden soğumaktan korkuyorum yapma bunu de, ikimiz de mecbur değiliz birbirimize ayrılık da evlilik gibi hak de, Benin’le mutlu değilsen ayrılabiliriz de, gider yap, dimdik dur şakın ağlama
kesinlikle aynılar. o yüzden eğer seviyorsan ve seviliyorsan yıkma yuvanı..zaten bir kadın seviyorsa asla yıkmaz yuvasını..umarım sevgin bitmez ve soğumuzasın ..bebişle beraber mutlu mesut yaşarsınız canımValla hem ağladım hem konuştum aklıma gelen ne varsa. Ama blöf değildi gözümü kararttım artık o da farketti bunu. Şimdi köpek gibi pişman Ama ilerde ne olur bilmiyorum güvenim iyice sarsıldı emin olamıyorum. Hem seviyorum hem de soğumaktan korkuyorum o da bundan korkuyor ilk kez bu kadar ciddi olduğumu gördü. Bakalım zaman ne gösterecek Ama en unutacağım ne de gevşeyeceğim artık diken üstünde bir ilişki Allah yardımcımız olsun. Neler okudum bu sitedendünden beri. Hepsi aynı erkeklerin gerçekten.