bende bu forumda yasak olmasina ragmen illa ve illa herseyi dine dayatan insanlara bir anlam veriyorum..
arkadaşım ne diyim ki sana açtığın konulara baktım şimdi sıkıntılı bir insansın sende ..sana allah yardım etsin dicem ama sen allah dediğim içinde beni kınarsın ne diyeyim bizde kendimizi böyle teselli eden kullarız ...
arkadaşım ne diyim ki sana açtığın konulara baktım şimdi sıkıntılı bir insansın sende ..sana allah yardım etsin dicem ama sen allah dediğim içinde beni kınarsın ne diyeyim bizde kendimizi böyle teselli eden kullarız ...
canim yaa ..sen dedigin icin bende bi baktim actigim konulara. garfield kocam icin bana yardim dilediniz heralde..bdie hemen merak oldu tabi bu konusan kimmis, bi bakim varmi sorunlari varsa hemen tokat gibi patlatayim suratinada otursun assagi)) canim o zor biraz..
benim sana tavsiyem bu sitede birileri derdim var diye acinca topik allaha havale et deme de Allahtan bulsun öbür tarafta demede yapici yorumlar yap..benim takintim bu her iki lafi dine getiren ve sürekli Allahin adini agizlarina alanlar ..dedigim gibi Allah bize beyin vermis akil vermis..haa bu arada Allah dedigin icin niye kinayim töbe töbe..din Allah ile kul arasinda.. o kadar..
kendimle bunun için gurur duyarım...vicdanına seslen dedim bir insanda v,cdan varsa uslanması kolay olur
actigin konulara baktim bende senin gibi :) yorum yapmayacagim canim..
yap bence içinde kalmasın ne yorumu yapıcaksın çok merak ettim ben ne dedim sana acaba çok zoruna gitti
canim cok ciddiyim yorum yapmayacagim ..kirdimsada özür dilerim) ccok samimiyim..
neden kırılayım ki ama neye yorum yapmıcam dedin onu anlamadım lütfen içinde kalmasın söyle .
kalsin kalsin..
yap bence içinde kalmasın ne yorumu yapıcaksın çok merak ettim ben ne dedim sana acaba çok zoruna gitti
bu sizin kalitenizdi tarzınız belli oluyor
Allah vurmus bide ben vurmayim ..oldumu.. mutlu oldunmu..ayrica insanlar kaliteli olmaz , insanlari kaliteli kalitesiz diyemezsiniz o nesneler icindir))))))))))))
tarzima coooooooooooook uzaksin...
Allah vurmus bide ben vurmayim ..oldumu.. mutlu oldunmu..ayrica insanlar kaliteli olmaz , insanlari kaliteli kalitesiz diyemezsiniz o nesneler icindir))))))))))))
tarzima coooooooooooook uzaksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?