eşim beni aldatıyor napıcam ben

20 yıllık evli kaç yaşında kadınsın bir yere giderken kocadan izin almak ne demek yaaa...ne bu eziklik al çocuğu git sıkıldı çocuk geldik de allah allah valla sinir etti adam beni yaaaaaaaaaa

Ezdirme kendini sakın .
Süslen güzel görün kocanın gözüne .
Aldattığından emin olmadan harekete geçme .
Eğer öğrenirsen yüklü bir tazminatla boşanma davası aç gerisini boş ver hayatına bak .

ayy Allah yardımcın olsun güzelim,anlaşılan eşinizin sizi aldattığından emin değilsiniz ama bir kere şüphelendiniz ve güven eksikliği de olduğu için haklı olarak rahatsız oluyorsunuz...bence yuvanızı dağıtmadan önce herşeyi etraflıca düşünün,eşiniz konuşulabilecek biri ise konuşun ama onu kızdırmadan yumuşak anında...yasin okuyun bol bol bir de sinirli eş için ya vedud adını 1000 kere okuyun suya sonra o suyla ister yemek yapın ister içme suyu olarak kullanın işe yarar diye biliyorum,bugün kandil çok dua edecem sizin için.

Kadın sadece "çok gülüyor"diyemi eşinin aldattığını düşünüyorsun??

Arkadaşım için içini yiyordur eminim.Aklın hep dükkanda kalıyordur.Ama emin olmadan hareket etme derim ben.Bazı şeyleri sineye çekmek çok zor gururlu bir kadın için.Fevri davranma ,biraz gözlemle ve eşini bir süre bu konuda sıkıştırma bakalım bir şeyler değişecek mi.O kadın yerine başka birini işe alamıyor mu diycem ama.Allah yardımcın olsun.

Canım 33yaşındayım ve 20yıllık evliyin demişsin 13 yaşında mı evlendin?

Son düzenleme:
canım evini filan sakın terk etme kendi defolsun gitsin hayret birşey ya.......HUYSUZ KOCA İÇİN SÜREKLİ YA HALİM ÇEK CANIM...birde AHLAK GÜZELLİĞİ İÇİN İBRAHİM SURESİNİ OKU SÜREKLİ inşallah düzelir canım dua edeceğim sana inşallah....rabbim yardımcın olsun....

eşiniz sizi çok eziyor anladığım kadarıyla kendinizi ezdirmeyin.kocanız tarafından aldatıldığınızı düşünüyorsanız bunu ispatlayacak deliller olsun elinizde. eşinize hissettirmeden delillerinizi toparlayın. telefonda ya da o kadınla bir araya geldiğinde falan muhakkak açık verecektir. sonra da avukat tutarsınız aldatma delillerinizi de mahkemeye sunarsınız. böylece çocuklarınızı alabilirsiniz nafaka da alırsınız belki tazminat bile ödemek durumunda bırakırsınız eşinizi. yeni bir hayat kurarsınız çocuklarınızla, işe girersiniz. daha çok gençsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Ben şimdi anlamadım kadın çok gülüyor diye mi eşim beni aldatıyor diyorsunuz belki kadın kocanı sadece patron olarak görüyordur hemen kadını suçlama bence ayrıca 20 senelik evliyim demişsin 13 yaşındamı evlendin.

14 yaşında evlendim arkadaşlar ekimin 30 yirmi yıl olacak ya biraz önce yine gittim dükkana bugün pazarya elaman çalışmadı düğüne gitmiş gelirken bizim eşim çay yaptınızmı diye konuşmuş kadında yapıyım bahçede içeriz demiş tabi kocası falanda vardı bu haberi çocukları söyledi bizimkide ben gelicem deyince çay içmeden başka işini yapmak için gitmiş gittiğimde yoktu
o kadının bahçesine gittim tabi suratım asık nasıl davranışları diye ama yoktu kadın be suratım asık görünce bozuldu onun eşi çay iç yenge diye 2 3kez söyledi kadın hiç ses etmedi açmış bir müzik bacaklar yarıyaca açılmış yakası baya açık düğünden gelmiş sonra otursana dedi yok dedim yine sinirim zıpladı eşime dedim gelince seni çaya çağırıyorlarmış diye hı gel çay içelim dediler bende sen yap demişinya dedim ne diyecem ben kafa ütüleme be dedi ya ben ne yapıcam

Ailenle ilgili kaderini kendin belirlersin. Nasil baslarsin neler yaparsin sen daha iyi analiz edersin ama bence kendi acini dindirmek adina kucuk cocugunu birakip gitme. Onu sensizlige mahkum etme. Aldatilmaktan daha agirini yasarsin onun ozlemiyle.
Kesin kanitlar bul ve kocani evden gonder.

Ne hissettim biliyormusunuz??bence kıskançlıktan olayı iyice abarttınız gibi..çaya çağırmış ama başbaşa bi çay randevusu değil bu kadının eşide varmış orada..bence kadının günahını alıyorsunuz gibime geliyor,sadece çok gülüyor diye bi insanın günahını almayın derim.

yok canım kıskançlıkmı diye çok düşündüm

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun ınsallaah aldamıyordur.bırkac gun cıkabılıyorsan ondan habersız cık ısyerını gızlıce gözetle bak bakalım esın o kadının yanındamı? yanındaysa dıkkatlı ol.arada kadının yanına gıdıp çocuklarını fılan anlat kucuk çocuğunun babasız yapamadığını fılan soyle sahıp cıktıgını mutlu yuvanız olduğunu anlasın belkı vıcdanlıdırı

Sizin durum aldatılmaktan cok kıskanclıkmış gibi geldi. Aldatılmanın kokusunu 10 km öteden alırım

Bencede siz biraz kadını kıskanıyormuşsunuz gibi geldi..Anlattıklarınızdan bi aldatma sonucunu çıkaramayız.
Öyle hemen boşanma vs de düşünmeyim. Küçük çocuğnuzda varmış,Önce durumu düzeltebilirmisiniz onun yollarını
arayın.
Kadını bi tanımaya çalışın ,öyle bir insan olup olmadığını anlamaya çalışın bakalım.. Alelacele karar vermeyin bence..

Her mesajınızı önce yazıp sonra düzenleyip içerik boşaltıyorsunuz...
Madem o kadar gizli bir mevzu, forumda paylaşmamalısınız...
Aldatılma mevzusuna gelince, boşanacak durumunuz yoksa yüz göz olmayın yok gibi davranın...
Diğer türlü evliliğiniz çok daha iğrenç boyutlara gider ki, çocuklarınıza yazık onları düşünerek kararınızı verin...
Ayrıca aldatma mevzularında kadını değil eşinizi suçlayın...
Yoksa karar veremezsiniz... Verdiğiniz kararlar da sizi yanlışa götürür.

14 yaşındamı evlendiniz
buna göz yuman,izin veren, aileleri feci cezalandıracaksın. bakalım bir çocuğu evlendirmek ne demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…