14 yaşında evlendim arkadaşlar ekimin 30 yirmi yıl olacak ya biraz önce yine gittim dükkana bugün pazarya elaman çalışmadı düğüne gitmiş gelirken bizim eşim çay yaptınızmı diye konuşmuş kadında yapıyım bahçede içeriz demiş tabi kocası falanda vardı bu haberi çocukları söyledi bizimkide ben gelicem deyince çay içmeden başka işini yapmak için gitmiş gittiğimde yoktu
o kadının bahçesine gittim tabi suratım asık nasıl davranışları diye ama yoktu kadın be suratım asık görünce bozuldu onun eşi çay iç yenge diye 2 3kez söyledi kadın hiç ses etmedi açmış bir müzik bacaklar yarıyaca açılmış yakası baya açık düğünden gelmiş sonra otursana dedi yok dedim yine sinirim zıpladı eşime dedim gelince seni çaya çağırıyorlarmış diye hı gel çay içelim dediler bende sen yap demişinya dedim ne diyecem ben kafa ütüleme be dedi ya ben ne yapıcam
arkadaşlar bu aralar çok mutsuzum eşim iş yerimizde çalıştırmak için bayan elaman aldı kadın okadar çok gülüyorki hiç ağzı kapanmıyor herkese karşı genelde tabi benim eşte boş durarmı oda ona ilgi duyuyor biliyorum facede bir arkadaşı ile yazışmış anlatmış daha öncelerdede bu sorunu yaşadım aldatıldım ozaman bir geclik dedi aileler araya girdi affettim ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum üç yaşında ve 16 yaşında iki çocuğum var küçük babasız hiç durmuyor ha şunu anlatmadım o kadında evli 3 çocuğu var evi bizim iş yerinin hemen yanında kadın çok konuşkan acaba konuşsam diyorum ama ya onunda gözü varsa kocama söyler daha bana kafayı takar eşimle konuşsam derden çıkartıyon der bana kısıtlama yapar telofon net dışarı çıkma gibi kendisiyle bu konuları hiç medeni bir şekilde konuşamayız hemen üste çıkar aileme söylesem yaşlılar üzülürler zaten hastalar babam zaten bir daha gelirsen göndermem diyor onlarlada yaşancak gibi değil babam her zaman lafı uzatır her zaman kavga yapar 20 senelik evliyim evimi çok seviyorum ne yapacağım bu adamı başka kadınlara bakmaktan nasıl engellerim ne yapıyım bilmiyorum dua ediyorum sürekli yardım edin lütfen acaba etkili bir dua varmıdır eşim gözü benden başkasını görmese ya çekip gitsem başka şehre diyorum ortaokul mezunuyum iş bulmak ev bulmak yaşayabilirmiyim geçinebilirmiyim bilmiyorum napıcam ben of Allahım yardım et bana yardım edin arkadaşlar
14 yaşındamı evlendiniz14 yaşında evlendim arkadaşlar ekimin 30 yirmi yıl olacak ya biraz önce yine gittim dükkana bugün pazarya elaman çalışmadı düğüne gitmiş gelirken bizim eşim çay yaptınızmı diye konuşmuş kadında yapıyım bahçede içeriz demiş tabi kocası falanda vardı bu haberi çocukları söyledi bizimkide ben gelicem deyince çay içmeden başka işini yapmak için gitmiş gittiğimde yoktu
o kadının bahçesine gittim tabi suratım asık nasıl davranışları diye ama yoktu kadın be suratım asık görünce bozuldu onun eşi çay iç yenge diye 2 3kez söyledi kadın hiç ses etmedi açmış bir müzik bacaklar yarıyaca açılmış yakası baya açık düğünden gelmiş sonra otursana dedi yok dedim yine sinirim zıpladı eşime dedim gelince seni çaya çağırıyorlarmış diye hı gel çay içelim dediler bende sen yap demişinya dedim ne diyecem ben kafa ütüleme be dedi ya ben ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?