Eşim beni aldatıyor olabilir mi?

Eşler arasında bir sorun olduğunda en az 1 gün beklemeli insan.
kimseye anlatmadan, sabahlamalı en azından :)
sorununuzu hallettiğinize sevindim ,bundan sonra fevri davranmamanızı tavsiye ederim.

korkma sandığın gibi birşey yoktur,kredi kartını sizin ödediğinizi ve ekstreyi gördüğünüzü bile bile bir başka kadına çiçek almazdı işle ilgilidir dediği gibi,kendi değil takım öncüsünün harcamasıysa ve parayı eşinize verdiyse bile 87 lira harca harca bitmeyecek bir para değil,yemiştir harcamıştır.ıvır zıvır evin ufak eksikleri için bile migrosa gittiğimde azıcık şeyin 100 lira tuttuğunu biliyorum.yediğiniz içtiğiniz 3-5 liranın hesabını vermeyin birbirinize,insan bunalır.yani iş güç sahibi yetişkin bir insanın hele ki erkeğin eşinden günlük harçlık alarak eşini aldatması mümkün olmadığı gibi,kendisi için de can sıkıcı bir durum bence.kadın olarak siz maaşınızı eşinize verip hergün ondan harçlık istemekten mutlu olur muydunuz..
tabi herkesin kendi düzeni birşey diyemem ama biraz daha rahat bırakmalısınız bence birbirinizi..en azından evin zaruri ihtiyaçlarının tutarı kadar olan kısmı alıp kalanı eşlinizde bırakmak daha iyi olabilir..

baslık yardımdı baslık site yönetimi tarafından değiştirilmiş arkadasım hatta ılk yazanlara sorabılırsın baslıgın ısmını kocam benden habersız para harcadı baslıgını ben acmadım ben baslıga sadece yardım yazmıstım

konu başlıkları içerik hakkında fikir vermeli insana,sadece 'yardım' yazdıysanız uygun bulunmayıp değiştirilmiş olabilir.

Yaa aynısı benimde başıma geldi kredi kartıma hediye puan gelmiş, nerden geldi nedir diye araştırdım adresecicek.com diye bir yerden çiçek siparişi verdim gözüküyor...aradım firmayı sağolsunlar ilgilendiler eşime birşey demeden birkaç hafta kafamda kurdum sonra konuşmak istediğimi sordum ve en baştan anlattım adresecicek.com diye bir firmadan hediye puan vs. meğer kayın validem için vermiş...

Yaa aynısı benimde başıma geldi kredi kartıma hediye puan gelmiş, nerden geldi nedir diye araştırdım adresecicek.com diye bir yerden çiçek siparişi verdim gözüküyor...aradım firmayı sağolsunlar ilgilendiler eşime birşey demeden birkaç hafta kafamda kurdum sonra konuşmak istediğimi sordum ve en baştan anlattım adresecicek.com diye bir firmadan hediye puan vs. meğer kayın validem için vermiş...

Canım konu 2012 konusu.

Back
X