Eşim beni aldatıyor olabilir mi?

kızlar merhaba ben 18 aylık evlıyım eşimle birbirmizi cok sevıyoruz severekte evlendık bugun kart ekstiresine bakarken cicekseptinden 87 tl lik bişi alındıgını gordum evın gıderlerı gelırlerı bende doner maaslar bende toplanı ve kocam ve ben gunluk harcık seklınde alırız yanı parayı esıme ben verıyorum kredı kartı borcunu ödeyeyım derken bunu gordum eşime uyuyodu uykusundan kaldırıp sordum cunku bırbırımıze haber vermeden hıcbısı almayız nese sordugumda ilk bas şirkete yeni yönetici geldiği için aldım dedı sonra hemen ben almadım takım lıderı aldı parasını verdı dedı ee parayı naptın dedım yatırdım dedı ama ınternetten hesap özetıne baktıgımda yatan bişi yok bende hayır yatırmamıssın dedım ufff ladı sonrasında bagırark naptıgını sordum yedim tamammı dedı dondu arkasını uyumaya devam ettı ama mumkun degıl cunku benden hergun para alıyodu 87 mılyonada napabılır bılmıyorum cunku bısı aldıgı ettıgı yok yanı ben gormedım bısı aldıgını kızlar aklıma bınbır turlu sey gelıyor aklımı kacırcam ne olur bana yardım edermısınız sımdı ben ne dusınıyım napıyım yarın işe gidicek ve cok önemli bir sınava giricek üstünede gıtmek istemedım şimdi yarınkı tavrım ne olur bılemıyorum kızlar yardım edın

Esinin aciklamasini okumadan once benim de aklima isyerinden alinan cicek geldi, esinin aciklamasi da bu yonde olmus. Sirketlerde genellikle birinin kredi karti kullanilarak aliniyor sonra para nakit olarak o kisiye veriliyor. Aciklamasi cok sasirtici degil bu bakimdan. 87 TL de cok buyuk bir ara degil, 4 tane 20 lik. Cebindedir hala, veya bir yemek yemistir 30 40 lirasiyla. Bence uzerinde durma. Harcadigi miktar 1000 TL degil ki, 100 TL bile degil.

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben 18 aylık evlıyım eşimle birbirmizi cok sevıyoruz severekte evlendık bugun kart ekstiresine bakarken cicekseptinden 87 tl lik bişi alındıgını gordum evın gıderlerı gelırlerı bende doner maaslar bende toplanı ve kocam ve ben gunluk harcık seklınde alırız yanı parayı esıme ben verıyorum kredı kartı borcunu ödeyeyım derken bunu gordum eşime uyuyodu uykusundan kaldırıp sordum cunku bırbırımıze haber vermeden hıcbısı almayız nese sordugumda ilk bas şirkete yeni yönetici geldiği için aldım dedı sonra hemen ben almadım takım lıderı aldı parasını verdı dedı ee parayı naptın dedım yatırdım dedı ama ınternetten hesap özetıne baktıgımda yatan bişi yok bende hayır yatırmamıssın dedım ufff ladı sonrasında bagırark naptıgını sordum yedim tamammı dedı dondu arkasını uyumaya devam ettı ama mumkun degıl cunku benden hergun para alıyodu 87 mılyonada napabılır bılmıyorum cunku bısı aldıgı ettıgı yok yanı ben gormedım bısı aldıgını kızlar aklıma bınbır turlu sey gelıyor aklımı kacırcam ne olur bana yardım edermısınız sımdı ben ne dusınıyım napıyım yarın işe gidicek ve cok önemli bir sınava giricek üstünede gıtmek istemedım şimdi yarınkı tavrım ne olur bılemıyorum kızlar yardım edın

birbirinize haber vermeden hiç bir şey almayışınız garip geldi
evlilikte özel alan olmalı bence.
yani her aldığım şeyi eşime haber vermek izin istemek ruhu daraltan bir durum olurdu
aynı şey eşim içinde geçerli
kişisel zevkleri için pek tabi para harcayabilir
bunun hesabını sormak bence çok ayıp
üstelik kavga ederek uykudan uyandırıp hesap sormak fazla abartılı
dediği gibi iş yeri için kullanmış olabilir.
sonrasında harcamış da olabilir
insan çocuk gibi kazandığı paranın hesabını vermek zoruna değil
anlattığınız kadarıyla eşiniz sorumsuzca ve hovardalık yaparak para harcayan birisi değil
hele 87 milyonla o aklınıza gelenler yapılmaz
ya da sizin bu kadar ufak hesaplar yapmanızı gerektirecek küçük bir bütçeniz var
ben sizi neyin bu kadar derde düşürdüğünü anlamadım
ekonomik skıntılarınız varsa çok görmem ama yoksa sırf sizin güdümünüzden çıktığı için
bu kadar sinirlendiyseniz eşinizin işi zor

gece uykumdan uyandırılıcam , öbür gün sınavım olacak , değil mantıklı cevap soy sop söverim ben be :37:

gece uykumdan uyandırılıcam , öbür gün sınavım olacak , değil mantıklı cevap soy sop söverim ben be :37:

Ben de konuyu okur okumaz bunu düşünmüştüm (: Uyku sersemi bir adamdan ne kadar mantıklı bir cevap bekliyorsunuz anlamadım ? Bazı arkadaşlar cevap verme tarzı, önce öyle diyip sonra böyle demesi kafa karıştırıcı demişler de; sanırım adamcağızın yataktan kaldırılıp sorguya çekildiğini unutmuşlar (: O an bana adımı sorsalar şaşırırım belki bırakın bir ay önce olan bir olayı..
Ve aldatma ihtimali bence de 0; hiç bir erkek sevgilisine alacağı çiçeği 'harçlık' alığı kadının görebileceği şekilde yapacak kadar aptal değildir yapmayın.Ha bir de mune'nin dediği gibi; benim öğrenci halimle sevgilimle aylık gezip tozmaya 80 lira veriyorum rahat (haftada bir, ya da iki haftada bir buluşuyoruz o da o yüzden), o parayla bir erkek karısını aldatamaz

hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum fakat para konusun bende dönmesi zaten ben cok isteyerek yapmıyorum benim eşim istiyo ben parayı tutmasını bilmiyorum sen tut diyo ve benim tutumlu olmam hesapları benim tutmam onun hoşuna gidiyor hatta ben harclık olayına ılk bas olmaz oyle sey erkek adamsın cebınde bulunması lazım dedım ama eşim ev almak istiyorum ben parayı tutmasını bilmem oyuzden sen bana günlük olarak nekadar istersem okadar verirsin dediği için böyle bence ön yargılı düşünmüssünüz yoksa asla baskıcı biri değilimdir arkadaslarıyla dısarı cıkar yemekler gider okadar sıkıcı bi tip değilim yani benim söylemek istediğim 87 milyonu nereye harcadıgı degıl sanırım yanlıs anlamıssınız benim demek istediğim parayı alsaydı haberım olurdu demekkı parayı daha almamısmı yada cıcegı gercekten omu aldı gıbılerınden onu sormustum yanı alsaydı haberım olurdu yada benden para istemzdi diye dusunup oyle demıstım gerci olayı bugun eşim acıkladı herhangi bir sıkıntı kalmadı eşim daha borc parayı almamıs bende akşam birden oyle dıyınce sasırmıs kızarım dıye oyle demış nese sorun kalmadı hepınıze görüşleriniz için tesekkur ederım

87 lira için mi koskoca adamı uykusundan uyandırıp nereye harcadın parayı diye soruyorsunuz??

'harçlığını benden alır' ne demek ayrıca,ben hiç hoş bulmadım bunu.

dediği gibi yeni müdürüne almıştır,sonra parasını vermişlerdir falan filan...parayı hemen yatırması mı gerekiyor bankaya?harcamış gitmiştir bir yerlere.

hey Allahım,bu kadarını eşim bana yapacak olsa kudururdum sinirden.

siz beni hiç anlamamıssınızkı ben 87 milyonun hesabını yapmıyorum zaten cicegin hesabındaydım

eşimin bankamatik kartı kırıldı,yenisi çıkana kadar hesabından nakit çekemiyor doğal olarak.

bu sebeple dün kendi hesabımdan biraz fazla para çektim,eşim cüzdanını arabada bırakmış,onu beklerken de patra koydum içine,söylemeyi unutmuşum.

daha sonra telefon edip 'harçlık bıraktım cüzdanına haberin olsun' diye takıldım.

sonra ciddi ciddi utandım bu dediğim laftan.harçlık vermek ne kadar saçma bir tabir.

ayrıca başlığı görünce ben de sandım ki eşi 10000-20000 bir şey harcadı.iki basamaklı bir sayı içinmiş meğer bunca tantana:33:

baslık yardımdı baslık site yönetimi tarafından değiştirilmiş arkadasım hatta ılk yazanlara sorabılırsın baslıgın ısmını kocam benden habersız para harcadı baslıgını ben acmadım ben baslıga sadece yardım yazmıstım

Bence olay şöyle olmuş.
eşinin kartından yeni gelen yöneticiye çiçek yollamışlar.
ama eşine parayı geri vermemişler daha.
eşinde "neden sen alıyormuşsun" diye kızarsın diye parasını verdiler demiş.
ama verdilerse "para nerede hani" diye soracağını tahmin etmemiş.
o soruda gelince bu soruya da hazırlıksız yakalanınca sinirlenmiş yedim parayı demiş.
yada gerçekten yemiş parayı. çünkü üzerinden 1 ay geçmiş.
1 ayda o paradan zaten eser kalmazdı.
eşinin seni aldattığını sanmıyorum.

beni tek anlayan sen olmussun ve olayı cozende sen tesekkurler

Ayrıca sadece konuya yazdığınız başlığı bir kez daha okuyun lütfen.

''Eşim benden habersiz para harcamış''

Nasıl bir haber bekliyordunuz ki;

-Aloo hayatım.

-Şimdi bizim yeni yöneticiye çiçek alınacak ama benim karttan,sonra bana ödeyecekler.

-İzin verir misin?

Yapmayın lütfen ya,bu tarz yaklaşımlar insanın özgüvenini yok eder.

Ha diyeceksiniz ki yok öyle değil;harcadıktan sonra haber bekliyordum.
Ben kuruşu kuruşuna hesap vereceğim bir müesseseye evlilik değil maliye derim.

konunun baslıgını kocam benden habersiz para harcadı dıye baslıgı ben yazmadım site yönetimi tarafından değiştirilmiş

arkadaslar site yönetimine nasıl mesaj atılıyor bilgisi olan varsa paylasabilirmi cunku suanda baslık için düştüğüm durum gercekten sinirimi bozdu yazmadığım bir baslık için yargılandıgımı hıssettım oysakı sadece yardım yazmıstım

Back
X