kızlar merhaba ben 18 aylık evlıyım eşimle birbirmizi cok sevıyoruz severekte evlendık bugun kart ekstiresine bakarken cicekseptinden 87 tl lik bişi alındıgını gordum evın gıderlerı gelırlerı bende doner maaslar bende toplanı ve kocam ve ben gunluk harcık seklınde alırız yanı parayı esıme ben verıyorum kredı kartı borcunu ödeyeyım derken bunu gordum eşime uyuyodu uykusundan kaldırıp sordum cunku bırbırımıze haber vermeden hıcbısı almayız nese sordugumda ilk bas şirkete yeni yönetici geldiği için aldım dedı sonra hemen ben almadım takım lıderı aldı parasını verdı dedı ee parayı naptın dedım yatırdım dedı ama ınternetten hesap özetıne baktıgımda yatan bişi yok bende hayır yatırmamıssın dedım ufff ladı sonrasında bagırark naptıgını sordum yedim tamammı dedı dondu arkasını uyumaya devam ettı ama mumkun degıl cunku benden hergun para alıyodu 87 mılyonada napabılır bılmıyorum cunku bısı aldıgı ettıgı yok yanı ben gormedım bısı aldıgını kızlar aklıma bınbır turlu sey gelıyor aklımı kacırcam ne olur bana yardım edermısınız sımdı ben ne dusınıyım napıyım yarın işe gidicek ve cok önemli bir sınava giricek üstünede gıtmek istemedım şimdi yarınkı tavrım ne olur bılemıyorum kızlar yardım edın
Esinin aciklamasini okumadan once benim de aklima isyerinden alinan cicek geldi, esinin aciklamasi da bu yonde olmus. Sirketlerde genellikle birinin kredi karti kullanilarak aliniyor sonra para nakit olarak o kisiye veriliyor. Aciklamasi cok sasirtici degil bu bakimdan. 87 TL de cok buyuk bir ara degil, 4 tane 20 lik. Cebindedir hala, veya bir yemek yemistir 30 40 lirasiyla. Bence uzerinde durma. Harcadigi miktar 1000 TL degil ki, 100 TL bile degil.
Son düzenleme: