eşim beni aldatıyor

Valla hayattaki en insanı sıkan darlayan kötü hissettiren hatta hayatı zindan eden şey kocana sevgiline güvenini kaybederek dedektiflik yapmak zorunda kalmak ve hiçbi zaman emin olamamak...İnsanı kanser eden bi durum...O yüzden 1 kere güven gittiğinde affetmeyeceksin ne kadar zor olsa da çünkü gerisi zindan hayatı, adamın affedilip aynen devam etmesi, 2 kadına sahip olması, ego tatminleri....Sen kendin geldin diyen biri onurumu gururumu hiçe saymış beni gözden cıkarmıs demektir...
yarın davayı açıyorum

Türk Medeni Kanunu'nun 162.maddesinin son fıkrasında dediği gibi "Affeden tarafın dava hakkı yoktur" Affedersen yine yapar, şikayet etmeye hakkın olmaz. Affetmeyin.

Böyle bir söz okudum canim kadinlarin hissettikleri çıkar zaten gerçektir yani illaki bi kere guven gidince olmuyo firsat verme🙏

Türk Medeni Kanunu'nun 162.maddesinin son fıkrasında dediği gibi "Affeden tarafın dava hakkı yoktur" Affedersen yine yapar, şikayet etmeye hakkın olmaz. Affetmeyin.

Böyle bir söz okudum canim kadinlarin hissettikleri çıkar zaten gerçektir yani illaki bi kere guven gidince olmuyo firsat verme🙏
Eski aldatmayı affettiyse evet ama tekrar ettiyse hakkı olur ama ıspatlamalı. Kuru lafla olmuyor. Delil lazım. Şunu dedi bunu yaptı hiç bir hükmü yok. Allah kurtarsın.

Back
X