• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor

zeynelzeh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Kızlar gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim…

Eşimle ilgili içimde tarif edemediğim bir şüphe var ve bu his gün geçtikçe büyüyor. Ortada yakaladığım net bir şey yok ama davranışları değişti. Eskisi gibi değil… telefonu sürekli yanında, dalgın, bazen bana karşı mesafeli.
Belki ben kuruyorum diyorum ama sonra bazı küçük detaylar birleşince içim hiç rahat etmiyor. Kadınlar hisseder derler ya… ben de hissediyorum ama emin olamıyorum.
Bu durumu yaşayan var mı? Sonradan gerçekten aldatıldığını öğrenenler, ilk fark ettiğiniz şey neydi?
Yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu şüpheyle yaşamak çok zor…

Eşimle ilgili içimde tarif edemediğim bir şüphe var ve bu his gün geçtikçe büyüyor. Ortada yakaladığım net bir şey yok ama davranışları değişti. Eskisi gibi değil… telefonu sürekli yanında, dalgın, bazen bana karşı mesafeli.
Belki ben kuruyorum diyorum ama sonra bazı küçük detaylar birleşince içim hiç rahat etmiyor. Kadınlar hisseder derler ya… ben de hissediyorum ama emin olamıyorum.
Bu durumu yaşayan var mı? Sonradan gerçekten aldatıldığını öğrenenler, ilk fark ettiğiniz şey neydi?
Telefonu surekli elindeyse kumarda oynuyor olabilir yalniz, banka hesaplarinizi bi kontrol edin, evinizdeki doviz altin vs bi kontrol edin yerinde duruyor mu?

Ben durduk yere insanın aklına böyle şüpheler düşmeyecegine inanırım. Kadın hisseder ve genelde doğru çıkar.
Bilemiyorum belki başka bir derdi de olabilir. Sanal kumar ,herhangi bir borç gibi.
Bence açık etmeyin. Fark ettirmeden sıkı bir takibe alın derim ben.

Arkadaşlara katılıyorum ortada bir yalan var ama bu aldatma olmayabilir,günümüzün daha büyük sorunu sanal kumar ...Panik yapmayı , kafada kurmayı bırakın. İşaretleri , para akışını takip edin. Kadınlar yanılmaz ben buna inanırım bir sorun var ama ne????

Dalgın ve telefon başındaysa neden aldatıldığınızı düşündünüz de kumar borcuna girmiş olabilecegını dusunmedınız ? Aldatan kişi sadece telefondan anlaşılmaz ki eve geç gelir dışarı çıkmalar çoğalır gizli konuşmalar yapar telefonu meşgul olur ne bilem birsürü şey var kişisel bakım farklılaşır

Yani genellikle aldatmalar yakın çevredeki insanlarla oluyor,aynı iş yeri,aynı apartman,site,mahalle vs gibi,yakın arkadaş çevresi genellikle evli olduğunu bildiği için o şekilde bir rol üstlenmezler,çevrenizde dikkatinizi çeken eşinizin sürekli gittiği bir yer zamanlamalar ele verir aslında,geçen gün fenomenmi bilmiyorum da ben ilk defa gördüm bir kadın aldatıldığını ögrenmiş o da şüpheleniyormuş ama diyorki sonradan taşlar öyle bir yerine oturduki,mesela eşi işe gidecek arabada oyalanıyormuş 10 dk kadar sonra hareket ediyormuş her seferinde karşı apartmandan çıkan kadınıda görüyordum diyor,hergün aynı saatte eve geliyormuş öğlen yemeğine yine bekliyormuş o kadında eve yemeğe geliyormuş,telefonunda o kadının profili önerilerde çıkıyormuş ortak mahalle diye görmezden gelmiş ama kocası kadının peşindeymiş uzun bir süre o kadın gelip anlatmış o zaman taşlar yerine oturmuş,aslında ipucu hep gözümüzün önünde belkide sadece baktığını görmek gerekiyor.

Telefonu surekli elindeyse kumarda oynuyor olabilir yalniz, banka hesaplarinizi bi kontrol edin, evinizdeki doviz altin vs bi kontrol edin yerinde duruyor mu?
Yok öyle değil,aldatılan insan hissediyor onun tarifi yok,alışılagelmiş o ufak tefek jestlerin eksiklikleri,davranışları hatta nasıl sarıldığından bile anlıyorsun o çok acayip bir his,evli olduğun insanın her hareketini ezbere biliyorsun bir bakışından en ufak oturma şeklinden bile bir tuhaflık olduğu anlıyorsun ne kumar ne iş bu öyle bir şey değil.

Gizlice telefonuna bakacaksın. Şifresini vs bi bahneyle caktırmadan öğren. Şifresini bildiğini bilmesin . Ya da bilgisayardan falan whatsap webini aç bellş etmeden.

Aldatildigi konusunda bu kadar derin hisseden kadın yanlış herifle evlendiğini niye hissedemez acaba ? Ben de bunu merak ederim.Ne bileyim ya ben böyle vesvese yapmam direkt sorarım.Yada ortaya çıkarır Allah ben buna inanıyorum.Tazminat alıp bosanacaksaniz araştırın bu ortaya çıkarılıp affedip oturacaksaniz yapmayın.Birde eşiniz öyle birşey varsa anladınız yuzlestiniz gitmediniz diye size bir daha saygı duymaz.Ne yaparsanız yapın bir adım arkası boşanma olmayacaksa harekete geçmeyin
Sonra burda ağlaniyor da nacizane

Yemen'de yakistirmayin öyle şeyler bide

Açık açık sor sen ne ayaksın oturma şeklin bile değişti seni parampinçik ederim diye de tehdit savur seni bir boşarım alemlere ibret olursun ayağını denk al de bence ben öyle derdim yani korksun azcık

Hissediyorsun ve sonra hepsi doğru çıkıyor. Sen sonra tüm saçma olayların mantıklı açıklamasını yapıyorsun☺️

Seni çok iyi anlıyorum bende aldatilmistim isaallah benim gibi boşanıp hayatına bakarsın

Kadının aldatılıp aldatılmadığı bile net değilken, siz tutup “inşallah benim gibi boşanıp hayatına bakarsın” diyorsunuz. Bu resmen boşanması için dua etmek gibi, pes doğrusu!

Aldatildigi konusunda bu kadar derin hisseden kadın yanlış herifle evlendiğini niye hissedemez acaba ? Ben de bunu merak ederim.Ne bileyim ya ben böyle vesvese yapmam direkt sorarım.Yada ortaya çıkarır Allah ben buna inanıyorum.Tazminat alıp bosanacaksaniz araştırın bu ortaya çıkarılıp affedip oturacaksaniz yapmayın.Birde eşiniz öyle birşey varsa anladınız yuzlestiniz gitmediniz diye size bir daha saygı duymaz.Ne yaparsanız yapın bir adım arkası boşanma olmayacaksa harekete geçmeyin
Sonra burda ağlaniyor da nacizane
Ben de direk sorarım.Oturup kuruntu yapacak kadar sabrım yok.Aldatma varsa herkes yoluna.Kimsenin suratını bilmem nesini moral bozukluğunu çekmek için gelmedim dünyaya

Back
X