• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor

Telefonuna bir şekilde ulaşın eğer bu mümkün değilse erkekler aldattığını çok fazla saklayamaz onu takip edebilirsiniz de. En iyisi dedektif tutmak bizim bir arkadaş dedektif tuttu bulduklarını da dava açarken dosyaya eklediler kadın bayağı bir iyi dava açtı.

Yok öyle değil,aldatılan insan hissediyor onun tarifi yok,alışılagelmiş o ufak tefek jestlerin eksiklikleri,davranışları hatta nasıl sarıldığından bile anlıyorsun o çok acayip bir his,evli olduğun insanın her hareketini ezbere biliyorsun bir bakışından en ufak oturma şeklinden bile bir tuhaflık olduğu anlıyorsun ne kumar ne iş bu öyle bir şey değil.
Evlendigimiz insani iyi taniyoruz elbette ama birazda zaman gectikce hislerin degismesi, aliskanlik, evli olmanin verdigi rahatlik, insanin yas aldikca hali tavri ve davranislarinin degismeside soz konusu unutmayalim. Ben aldatilmadim, aldatılma nasil hissedilir bilmiyorum bilmekte istemem ama bu kadar hislerimiz kuvvetliyse dogru insani secme konusunda bu hislerimizi neden kullanamiyoruz bilmiyorum.

Ben kadin hisseder kisminda cok net degilim ozetle ama aklima bi suphe dustuyse direkt aldatiyor olarak bakamam, aldatmak disinda evlilik birligini sarsacak tonla hata varken, kadin suphelendiyse kesin aldatiliyordur diyemiyorum acikcasi.

Evlendigimiz insani iyi taniyoruz elbette ama birazda zaman gectikce hislerin degismesi, aliskanlik, evli olmanin verdigi rahatlik, insanin yas aldikca hali tavri ve davranislarinin degismeside soz konusu unutmayalim. Ben aldatilmadim, aldatılma nasil hissedilir bilmiyorum bilmekte istemem ama bu kadar hislerimiz kuvvetliyse dogru insani secme konusunda bu hislerimizi neden kullanamiyoruz bilmiyorum.

Ben kadin hisseder kisminda cok net degilim ozetle ama aklima bi suphe dustuyse direkt aldatiyor olarak bakamam, aldatmak disinda evlilik birligini sarsacak tonla hata varken, kadin suphelendiyse kesin aldatiliyordur diyemiyorum acikcasi.
Ben kadın hisseder demiyorum insan hisseder diyorum bu kadına has bir özellik değil alışılagelmiş hareketlerin,davranışların,jestlerin değişimi insanda bu hissi oluşturur,şüphe güçlü bir histir ve durduk yere belirmez bizim anlayamadığımız bir frekanstan seslenir bize bunun tarifi yok ben yaşadım ama size tarif edemem,dediğiniz şey şu şekilde hislerimiz güçlüyse doğru insanı neden seçemiyoruz,bu hislerle ilgili değil gözleme dayalı bir olay ama bu kesinlikle doğruluk ihtimali taşımıyor,düzgün bir adam işinde gücünde ailesinde ama karşısına bir kadın çıktı ve ona aşık oldu,şimdi bu benim yanlış kişiyi seçtiğim anlamına gelmiyor bu zamanla herkesin değişebileceği dengelerin sabit kalmadığı anlamına geliyor,hisler geleceği göstermez doğru insanı bize vermez doğru insanda şaşar beşer garantisi yok geleceği görme yeteneğimiz yok güvenip yola çıkıyoruz ve hayatımızdaki kişi farklı bir duyguya evriliyorsa bunu hissediyoruz,bu önlenemez bir düzen biz bu çarkın içinde yaşıyoruz,yaşam sürekli yeni bir ihtimal üzerine ilerliyor bu bizim dışımızda bir güç,ilerisini tahmin etmek ön görmek doğaüstü bir ihtimal,gözlem bizim dayanağımız his dediğim olayda bundan ibaret,hissetmek,şüphelenmek,zannetmek tarifsiz bir duygu,ama bir sapık,kumarbaz,şiddete mehilli bir sadist,ailesine bağımlı gelişememiş bir birey,işsiz bir insan,sürekli sevgili değiştiren sapkın bir kişi vs bunlar görünen şeyler bunları şeçmek hata ama sonradan olan bizim tercih hatamız değil.

Hisler her zaman doğru değildir. Duygular gelip gider. Regl veya lohusalık dönemlerinde yaşanan duyguları düşünün. Hepsi zihinle oyun oynuyor. Mesela belki o an eşiniz soğuk değil yorgundur veya siz diğer günlerden biraz daha fazla ilgiye ihtiyaç duymuşsunuzdur ama o fark etmemiştir. Bu duyguların huzurunuzu kaçırmasına izin vermemenizi öneririm.

Gerçeklikte kalın. Aldatıldığınızı belirten hiçbir şeyle karşılaşmadığınızı söylediniz. Aldatılmıyorsunuz.

Kızlar gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim…

Eşimle ilgili içimde tarif edemediğim bir şüphe var ve bu his gün geçtikçe büyüyor. Ortada yakaladığım net bir şey yok ama davranışları değişti. Eskisi gibi değil… telefonu sürekli yanında, dalgın, bazen bana karşı mesafeli.
Belki ben kuruyorum diyorum ama sonra bazı küçük detaylar birleşince içim hiç rahat etmiyor. Kadınlar hisseder derler ya… ben de hissediyorum ama emin olamıyorum.
Bu durumu yaşayan var mı? Sonradan gerçekten aldatıldığını öğrenenler, ilk fark ettiğiniz şey neydi?
Yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu şüpheyle yaşamak çok zor…
Bence aldatılmıyorsunuz. Bir dönem bende böyle hissetmiştim hislerim genelde çıkar diye de kurdukça kurmuştum. Ama eşim sadece bunalımdaymış kötü bir dönemden geçiyormuş. Telefonunda vs bir şey bulamadığımdan durmadan üstüne gidiyordum. Sonradan kendime gelince farkettim ki iş hayatı geçim sıkıntısı sorumluluklar ailesinin problemleri derken çok yıpranmış. Aldatılmayı düşünmek yerine dertleşin bir problemi vardır mutlaka. Yoksa bile sadece yorulmuşta olabilir. Biz kadınlar nasıl dönem dönem farklı olabiliyorsak erkeklerde de bu var. Ayrıca hormonal dalgalanmalar esnasında bu şekilde hissediyoruma yorulur bir şeyler ama elinizde kanıt yok bir şey yok şüpheye değer bir veri de yok. Bu yüzden aldatılmıyorsunuz evliliğinizi kendinizi eşinizi yıpratmayın yok yere

Ayrıca ben kimsenin kimseyi gizli aldatmadığını düşünüyorum. Çoğu zaman kadınlar biliyor. Ama ses çıkarmıyor. İçten içe üzülüyor veya boşanmayla tehdit ediyor ama blöf yaptığı için adam bildiğini okuyor.

Siz bu konuda çok hassassınız, bu belli. Adam böyle bir şey yapmanın sizi kaybetmek olduğunu biliyor. Bakın söylüyorum, sizin eşiniz sizi asla aldatmaz. Onun için hiç davranış okuma yapmayın. 🌸

Hayatım boyunca kendimde cevap arayacağım bir soru sormuşsunuz.

Kadınlar hissedermiş 😁

Kadınların hiçbir şeyden çaktığı yok. Hissedebiliyor olsalardı zaten evliliklerini düzgün adamlarla yaparlardı.

Forumu bi açıyorum, dayakçısından annecisine, bağımlısından psikopatına, alkoliginden manyağına ne ararsan var kocalarda ama kadınlar hisseder.

Hehe hiissediyorlar. Manyağın nerde olduğunu hissedip onu bulup evleniyorlar. Hissetmek dedikleri o bence.
Bana da çok saçma geliyor bu argüman.

Kızlar gerçekten aklımı kaybetmek üzereyim…

Eşimle ilgili içimde tarif edemediğim bir şüphe var ve bu his gün geçtikçe büyüyor. Ortada yakaladığım net bir şey yok ama davranışları değişti. Eskisi gibi değil… telefonu sürekli yanında, dalgın, bazen bana karşı mesafeli.
Belki ben kuruyorum diyorum ama sonra bazı küçük detaylar birleşince içim hiç rahat etmiyor. Kadınlar hisseder derler ya… ben de hissediyorum ama emin olamıyorum.
Bu durumu yaşayan var mı? Sonradan gerçekten aldatıldığını öğrenenler, ilk fark ettiğiniz şey neydi?
Yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bu şüpheyle yaşamak çok zor…
Mesela neleri birleştirdin bi anlat bakim sen mi kuruyon biz de okurken sen gibi hisseder miyiz ama ben kadın hhisseder olayına inanıyorum eşine çaktırma şüphelendiğini de önlemler almayı öğrenmesin insan en çok rahatken hata yapar

Back
X