Eşim beni aldatıyordu hemen yakalım. Bütün arkadaşlara öğreteceğim.

gulay_sare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
2
1
3
41
Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar.... sitesinden satın alsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
bugün üye oldun site reklamı mı yaptın hay Allah iyiliğini vermesin reklam amaçlı üyelik yasak delikanlı.

Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.
Reklam için üyelik hoş geldin canısı. Biz de seni bekliyor idik. :KK3:
Kendine İyi Bak.

çiçek aldım, çok güzel kokuyordu sizde alın der gibi olmuş. reklam yapıyorsanız bali çaktırmadan yapın :KK53:

Eşim beni aldatıyordu hemen yakalım. Bütün arkadaşlara öğreteceğim.

maşallah sana
tövbe tövbe...

Şu işaretlediğim kısım tam kopmalık. :KK70::KK70::KK70:
Keyifle kocanın başka kadınla fingirdeşmesini dinledin demek.:KK53: Eee öyle uzaktan uzaktan el gibi dinleyeceğine olaya dahil olaydın ya. :KK69:

Back
X