Eşim beni aldatıyordu hemen yakalım. Bütün arkadaşlara öğreteceğim.

Merhablar arkadaşlar. Eşimde 1 ay önce bişeyler sezdim. biliyorsunuz kadınların sezgileri ne kadar kuvvetlidir. Daha sonralar eşim telefonunu hiç yanında ayırmadı. Ben de yurtdışında telefon dişnleme programı olduğunu duydum. Türkiye de de bayileri varmış onlara ulaştım. bana çok yardımcı oldular. eşimin telefonuna yaklaşık 4 dk içinde bir program yükledim ve bütün görüşmelerini dinlemdim :)) hemde keyifle. whatsapp yazışmaları, nerde oldğuna kadar gördüm. Ortamını bile dinliyebiliyorsunuz. Beni aldattığını yakaladım ve kadının da numarasını gösterdiği için program onu aradım. eşimi aradım. Kadın belli yiyicinin tekiydi. evden ayrıldım. ve bi şans daha vererek barıştık. şimdi herşey daha güzel. böyle bi prgrama ihtiyacı olan arkadaşlar www.telefonyazilimlari.org sitesinden satın alsınlar.

bu yasal bir suç değilmi
ayrıca bir telefona bunu yüklemek bu kadar kolay sa bizler kendimizi nasıl koruruz
bu yazılımlara karşı
ben açıkcası dehşete düştüm
sadece iyi niyetli olarak kullanılmaz çünki

Evt smdi reklamlarr :-D kocanin yedigi naneleri ortaya cikardiktan snra bu kadar mutlu olmakta iyi bi mide gerektirir..madem affedicektin niyw bu kdr masrafa soktun kndini .ha bundan zevk aliyosan o ayri tbi

Öğreteceksen ücretinide öde bir zahmet :KK6::KK14:

Eşleriniz sevgilileriniz, nişanlılarınız hakkında konu açın açında link vermek olmuyor ama...

Back
X