Esim beni aldatiyormu???

Bunu søylemek zor ama esimin o bayana karsi ilgisi oldugunu bunda iki ay ønce bir sohbetimiz esnasinda fark ettim. Tuhaf gelecek sizlere ama gercek. Esime bu komsumdan bahsettim terbiyesizin gece gece bana mesaj yazdigini ve utanmadan seni felan sordugunu søyledim. Esimin tahrik oldu ve hemen banyoya kostu. Sonrasinda canim seni cekiyor deyip yanima geldi ki esim kolay kolay hatta hic bana beni istedigini veya bana karsi bu kadar arzulandigini gørmedim. Esim adeta kudurmustu. Bunu sezdikten sonra iki ay takip ettim ve anladimki ben daha yokken bunlar birbirilerine bakismalar felan baslammislar.

Şaka mı bu?
Siz ne yaptınız peki o anda?

Herkese cevap verdigi icin ayri ayri tesekkur ederim. Cok zor, artik beklemek olacak tek carem. Insaallah birseyler cikmaz bu isin icerisinden. Dua etmekten baska carem, yok. 9 senelik bir mucadele. Guzel ve køtu gunlerin karisimi ile koskoca 9 sene ve 3 tane cocuk. Basindan beri esimin bana pek sicakligi olmadi. Bende istendir veya yorgundur deyip gecistirdim. Belki yapmamaliydim ama istemeyen veya sevmeyen insan kendi ceker gider dedim. Bunun ustune birde vicdansizca beni ezmesi. Hicbirseyimiz ortak olmadi. Ne zaman bir noktada anlasalim beraber kararlar verelim istediysem hep tartisma cikti. Ben simdi kendi yolumda o ise kendi yolunda cocuklari buyutmenin mucadelesindeyim. Saglikli bir sekilde insaallah.

Bunu søylemek zor ama esimin o bayana karsi ilgisi oldugunu bunda iki ay ønce bir sohbetimiz esnasinda fark ettim. Tuhaf gelecek sizlere ama gercek. Esime bu komsumdan bahsettim terbiyesizin gece gece bana mesaj yazdigini ve utanmadan seni felan sordugunu søyledim. Esimin tahrik oldu ve hemen banyoya kostu. Sonrasinda canim seni cekiyor deyip yanima geldi ki esim kolay kolay hatta hic bana beni istedigini veya bana karsi bu kadar arzulandigini gørmedim. Esim adeta kudurmustu. Bunu sezdikten sonra iki ay takip ettim ve anladimki ben daha yokken bunlar birbirilerine bakismalar felan baslammislar.

Diyeceksini belki niye bu kadar cektin, niye katlaniyorsun cunku arkamda kimsem yok. Babam cok rahatsiz ve annemde øyle. Onlarin uzulmesine hastalanmasina gonlum el vermiyor. Kardeslerimin ve benim onlara ihtiyacim var. Mutsuzum ama ne yapayim. Belki sonumuz guzel olur diyorum ama nedense bir o kadarda imkansiz geliyor. Dua edin arkadaslar.

Anlamadigim esim bu kadar isteksizken, baskalarindan bu kadar kolay etkilenirken neden hala benim yanimda. Onuda anlamis degilim. Aksam vaktinde eve gelir ve ise gidecegi vakite kadarda surekli beni kendisiyle goturur beraber alisveris yapar biryerlerde kahve iceriz. Ama bir okadarda birbirimizden kopuguz sanki. :2:

şimdi şurda 100 kişiye anlatsan bunu rahat 99 kişi yok artık der ve abarttığını düşünür, 1 kişi de yalan yanlış anlattığını
adamın erekte olası varmış tesadüf olmuştur belki bilemiyorum
ama sebebi kesinlikle senin komşumuz olan şu kadın bana mesaj attı demen değildir
yani buna kimse inanmaz :6:

Karı azmış kendini yamayacak yer arıyor..Bunlar aramızda yaşıyorlar maalesef..

Yahu elin adamını ne diye süzerki insan..Kötü niyetli selamı sabahı kes asla muhatap olma evine bile alma derim.

Bugun yeni numaram geldi ve numarami degistirdim ve kesinlikle bir daha isim olmaz o kadinla. Artik beklemek kaldi.

kocana o kadının msjlarda onu sorduğunu söylemen hata bence.
adamın aklında yoksa bile bu şekilde adamın aklına soktun bunu.

ben aralarında birşey olduğunu sanmıyorum ama kadının niyeti kötü gibi geldi bana.
pek sağlam bir hatun değil.

kesinlikle uzak dur.

kocana bu kadınla ilgili baskı yapıp adamı o kadına doğruda itme.
hissetdirmeden takip et yeter.

Bir anlik bosluguma dek geldi ve søyledim. Pisman oldum. Keske søylemeseydim ki esimin tavirlarida ondan sonra ortaya cikti. Ne dusunecegimi inanin bilmiyorum. Ben mesafemi koydum ve kesinlikle gorusmeyi dusunmuyorum.

Ben son açıklamadan sonra olumlu düşünemedim malesef,ayrıca evli bir kadına ilgi duyan ya da ilişkisi olan adam kolay kolay eşinin evi terketmesine izin vermez. Siz bu mesele yüzünden evi terkederseniz duyulacağını, işin farklı boyutlara taşınacağınu düşünür. Her şeyden önce o kadının bir kocası var, sinirli biriyse kocanızı öldürmeye bile kalkabilir. Namus cinayetleri, 3. sayfa haberleri böyle çıkıyor işte.

Bence onlara ortam yaratın ve gözlemleyin. Tabi aklınızda boşanmak gibi bşr fikir varsa, ya da karşılaştıklarınız karşısında boşanmayı düşünebilecekseniz.

Ha yok ben bu şekilde yaşarım derseniz kurcalamayın, görmeyin. Bilip görmemeniz farkında olup da katlanmaya çalışmanızdan iyidir.

Bu arada haddim olmayarak eşinizden tiksindim, kadının lafı geçince tahrik olup size yaklaşan bunu da belli etmekten çekinmeyen adam.

Bu bayanlar tartistigimi ve onun yanina birakmayacagimi esime soyledim ve esim kufur etme ustune gitme kadinin diye bana hakaretler ve kufurler etti. Ben bayagi bir sasirdim ve ona tanimadigi ve bilmedigi bir kadinin neden bu kadar mudafasini yaptigini sordum?? Cevap alamadim. Esiyle konusacagima ve yer yerinden oynicak dedigimde esim ust uste telefon acti eve kadar geldi durumu yoklamak icin. Ve bana en son cok agir bir sekilde Piskopat, dedikoduu sen defolup gideceksin dediginde toparlanip hazirlandim ve geldi beni durdurdu. Sizin søylediginizi bende dusundum. Rezil olmaktan ya korkuyor yada gercekten birsey yok beni seviyor dedim. Ama egerki olurda birsey sezersem, farkli kokular alirsam beni istemeyen ve baska kadina ilgi duyan bir adamla yasayamam. Insaallah dusunduklerim bosa cikarda mutlu oluruz. Simdilik mesafe koydum ve numarami degistirdim. Bundan sonra hayirlisi diyorum artik.

şimdi şurda 100 kişiye anlatsan bunu rahat 99 kişi yok artık der ve abarttığını düşünür, 1 kişi de yalan yanlış anlattığını
adamın erekte olası varmış tesadüf olmuştur belki bilemiyorum
ama sebebi kesinlikle senin komşumuz olan şu kadın bana mesaj attı demen değildir
yani buna kimse inanmaz :6:

Kuzum erekte olmak gaz kaçırmaya benzemez ki, ay tutamadı oluverdi diyelim. Erkeğin kontrolündedir yani o durum.

Örneğim kendini aştı yalnız:ssz:

Birsey yapmadim, annem gile gidecegimi ve alisveris yapacagimi soyledim ve musade etmedim.

Bir daha ki sefere koşarken arkasından bir tekme sallayın daha çabuk varsın banyoya.

Ay birde o kadini mi koruyor :19: Allah islah etsin böyle erkekleri anlamiyorum ya :47:

Sev say saygini esirgeme bir dedigini iki etme her daim yaninda ol sana böyle yapsin :19:

Senin esin olan kadinin elin karisindan ne eksigi var :47:

Allah yardimcin olsun insallah düsündügün gibi degildir sadece kuruntu yapiyorsundur :26:

bence kesin bi şey yokken böyle tepkliler vermeniz daha kötü
keşke biraz bekleseydiniz ve o kadının eşinize karşı bi şeyler hissettiğini düşündüğünüzü eşinize söylemeseydiniz adamın aklında yokken aklına koymak gibi bişe de olmuş olabilr bence bekleyin bakalım zaman ne göstericek inşallah düşündükleriniz yanlış çıkar ya yanılmışım dersiniz :(

bu biraz psikopatlık gibi bir şey.. ama şunun için alıntı yaptım her operatörde var mı bilmiyorum ama ben aveayım faturalarımı takip ediyorum siteye her girişimde online işlemlere girildi diye mesaj geliyor. yakalanırsanız ve sizi aldatmıyorsa, kocanızın gözünde ne hale düşeceğinizi bir düşünün derim.
hattını al o uyurken bak gelen mesajıda sil... ben nedense baktığımda ona hiç mesaj falanda gitmiyordu operatör farkı olabilir. hergün her dk bakmak zorunda değilsin orda istediğin tarihe kadar var. hem aldatıyor diye şüphelenmek psikopatlık değilde araştırmakmı psikopatlık? canım k.bakmada ben sahte hesabından girdiği sitelere kadar yakaladım kendi çabalarımla. isteyen bi köşede düşünür çaresiz öylemi böylemi diye. isteyende araştırıp öğrenmeye bakar... ben daha geçenlerde tlfn numarasıyla sahte facesini yakaladım.
sahte msnlerini buldum. sabaha kadar tek tek msnlerindeki kişileri araştırdım kendine ait msnleride eklemiş msninin içine. şifrede devamlı kulladığı bi şifre olunca hiç zor olmadı benim için... araştırmak psikopatlıksa öyleyim... en azından sadece düşünmüyor bulmak için çaba harcıyorum ;)

Herkese cevap verdigi icin ayri ayri tesekkur ederim. Cok zor, artik beklemek olacak tek carem. Insaallah birseyler cikmaz bu isin icerisinden. Dua etmekten baska carem, yok. 9 senelik bir mucadele. Guzel ve køtu gunlerin karisimi ile koskoca 9 sene ve 3 tane cocuk. Basindan beri esimin bana pek sicakligi olmadi. Bende istendir veya yorgundur deyip gecistirdim. Belki yapmamaliydim ama istemeyen veya sevmeyen insan kendi ceker gider dedim. Bunun ustune birde vicdansizca beni ezmesi. Hicbirseyimiz ortak olmadi. Ne zaman bir noktada anlasalim beraber kararlar verelim istediysem hep tartisma cikti. Ben simdi kendi yolumda o ise kendi yolunda cocuklari buyutmenin mucadelesindeyim. Saglikli bir sekilde insaallah.

Diyeceksini belki niye bu kadar cektin, niye katlaniyorsun cunku arkamda kimsem yok. Babam cok rahatsiz ve annemde øyle. Onlarin uzulmesine hastalanmasina gonlum el vermiyor. Kardeslerimin ve benim onlara ihtiyacim var. Mutsuzum ama ne yapayim. Belki sonumuz guzel olur diyorum ama nedense bir o kadarda imkansiz geliyor. Dua edin arkadaslar.

Anlamadigim esim bu kadar isteksizken, baskalarindan bu kadar kolay etkilenirken neden hala benim yanimda. Onuda anlamis degilim. Aksam vaktinde eve gelir ve ise gidecegi vakite kadarda surekli beni kendisiyle goturur beraber alisveris yapar biryerlerde kahve iceriz. Ama bir okadarda birbirimizden kopuguz sanki. :2:

Bence sen eşinin aklına durup dururken bu kadını sokmuşsun.

Şuan aldatmıyordur eşin seni ama sırf bu tavırların yüzünden aldatırsa şaşırmam.

Bence kesin olarak karara vardığında gerçekten kanıtlayabilecek duruma geldiğinde hiç beklemediği bir anında burnundan getir yaptığını, ama getirirken ispat edebileceğin şeyler olsun, paranoyaksın osun busun diye seni yeremeyeceği, her sözünde peki bu ne diye gösterebileceğin delillerin olsun. Ama durum kesin değil ise sadece şüphen var ise üstüne gitme, birşey yoksa olay kapanır gider, varsa da senin anladığını düşünüp dikkatli davranmaya başlarlar. Sakinliğini koru sadece izle ve araştır şimdilik. Umarım düşündüklerin gerçek değildir.

Benim çok samimi bir arkadaşım 2 yıllık ilişkisi olmasına rağmen sevgilime yazmaya başladı bunu farkettiğim anda görüşmeyik estim ki kendisi ne kadar kıskanç olduğumu bilir en yakın arkadaşlarımdan birisiydi, görüşmeyi kestiğimde duyabileceği biri ile de durumu anlayacağı şekilde paylaştım tabi söylediklerim yerine ulaştı... Hiçbirşey diyemedi ve kaçtı resmen benden... Durumu ben benimki ile de konuşmuştum bune ya diye o da bende farkettim ama arkadaşına kondurmazasın diye söyleyemedim benim kide görüşme artık durduk yerde bizim ilişkimiz zarar görecek demişti. Yani bir kadının ilgisi var ise erkek millet çok çakaldır anlamamasına imkan yok mutlaka anlıyolar.
Eğer kadının bir ilgisi varsa eşin mutlaka anlamıştır, o da ona yakınlaşmak için çabalıyorsa bunu cidden farkedip onları kesin bir kanıt ile yakalarsan (ki bir arkadaşın dediği gibi bu durumu ispatladıında boşanacaksan eğer) o zaman elinden geleni ardına koyma. Çünkü eğer herşeyi ortaya çıakrıp evliliğine bir şekilde devam edersem bu durumun ardı arkası kesilmez. Ne olsa benden ayrılamıyor 3 çocuğumuz var bırakıp gidecek yeri yok diye düşünüp rahat erer işler saçma sapan hale gelir. Bu nedenle attığın her adımda dikkatli olması tavsiye ederim.
Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Bir daha ki sefere koşarken arkasından bir tekme sallayın daha çabuk varsın banyoya.

İyiydi :1:

Benim de yazmak istediğim bunun gibi birşeydi işte...
Bu yorumdan sonra unuttum vallaaa...

Fitne fücur bir tip değilimdir ama son yazılan,banyoya koşma hikayesinden sonra
beynim durdu...
Aklımdakileri de yazamayacağım sanırım..
Yamasam daha iyi..
Evet..

Bu kadin evliyse neden onun yazdigi size gönderdigi mesajlari kadinin esine göstermediniz ben olsam bak karina benim kocami benden daha cok merak ediyor derdim utfen 3 cocukluyum kimsem yok diyip kendinizi salivermeyin !!! bakimli olun ceki duzen verin gizemli olun aslinda nasil biri oldugunuzu bilmiyorum ama sadece tavsiye ediyorum.. Esinizle aranizda sogukluk varsa biraz romantik ortam yaratin degisik seyler yapin

kadin meselesini bir daha acmayin ve oluruna birakin. zaten birsey varsa eger önunuze kadar gelir hic birsey gizli kalmaz. Elinize delil almak icin uzaktan caktirmadan seyredin

Arkadaslar uzun sure gectikten sonra gunlerdir kafami kurcalayan ve beni yiyip bitiren bir sorunu sizlerle paylasmak istiyorum. Umarim okur ve yorumlarsiniz. Simdiden tesekkur ediyorum.

Ben yurtdisinda kaliyorum ve 6 senedir oturdugum bu mahallede iki cocuklu bir bayan var. Alti senelik sure zarfinda gorustuk merhabalastik fakat hic bir zaman bir samimiyetlik kurmadik. Son bes aydir bu bayan beni surekli ariyor ve bir iki defa evime geldi ve tabii bunun sonrasinda bende sevindim bir arkadasim ve bir komsum olacak diye. Ama artik pis kokular geldi burnuma. Benmi paranoyakim yoksa cidden uzak durup gozlerimimi acmam lazim bilemiyorum artik.

Komsum artik siklikla mesajlar atip ve hatta gece 23.30 larda bile mesajlar gønderiri oldu. Ve tuhafima giden gece gec vakitde yazdigi mesajlarda kac defa kocamin gelip gelmedigini ve nerde oldugunu sordu. Bende en son kizarak Sana ne deyip bir daha kendisine yazmadim.

Araya bir kac gun girdi ve bu komsum ust uste ben cevap vermedigim halde bana mesah gønderiyordu. Kusmuyuz yok bilmem sesin solugun kesildi gibisinden. Beni davet etti evine ve ben esimle sorunlu oldugumu azda olsa paylasmistim kendisiyle. Ne bileyim bazen esimin sevmedigini dusunuyorum beni dedim. Gerci sevmese katlanmaz heralde dedim. Bana verdigi cevap ya bazi insanlar sirf cocuk var diye katlaniyorlar dedi ve ben ne diyecegimi sasirdim. Cunku kendisi evlendigine pismandi. Evlenmeseydim olurdu. Keske kayinpederim beni dugunde gormeseydi beni begenip istemeselerdi gibi laflar. Ki esi o kadar deger veriyorki kendisine ben bunu kendim gordum ve duydum.

Tabii bu laflar uzerine ben artik iyice mesafe aldim ve aradan bir kac mesajsiz gun gcerken bir gece saat 24.00 bir baktim telefonum caldi ve mesaj. Evet bayan komsumdan. Sok oldum. Isin enteresan tarafi esim hic rahatsiz olmuyordu ve bana bir kac defa aylar ønce bu bayanin arabanin icine dikkatlice baktigini ve suzdugunu soylemisti. Ve esiminde onunla karsilastigimiz yerde surekli onun oldugu tarafa ikidebir dønup baktigini fark ettim ve en sonunda buyuk bir tartisma. Esim bana kizdi ve cok agir kufurler etti ki esyalarimi toplayip artik yoruldugumu soylemisken gelip gonlumu aldi. Sen niye mesafe koymuyorsun bosver oyle insanlari felan diye. Ama kendisi suclu biri gibi dolaniyor ortalikta. Acaba birseyler oldumu veya varmi. Neden bu denli tuhaf davraniyorlar. Hem esim ve hemde komsum.

Umarim yanlis dusunmuyordumdur. Ki bu kadin evli. Yardim edin arkadaslar.

Kocanin telefonuna bakabilirsin mesela.Bence bu durumda kocani gozlemle.Eminimki degisen biseyler vardir hareketlerinde,eger seni aldatiyor ise..

yazdığınız yazıda şu sözler dikkatimi çekti '' Isin enteresan tarafi esim hic rahatsiz olmuyordu ve bana bir kac defa aylar ønce bu bayanin arabanin icine dikkatlice baktigini ve suzdugunu soylemisti. '' bence eşiniz sizi aldatıyor olsaydı baktığını ve süzdüğünü söylemezdi. neden söyleyip sizi uyandırsın ki?? bence bu bayanın size karşı daha çok ilgisi var gibi geldi eşinizede bi ilgisi olabilir yada her ikinizede vardır. 3 lü istiyo olabilir :(:( maalesef var böyle şeyler. eşinizde bu yaşananlardan dolayı bakıyo olabilir derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye. bence kadınla hiç bir şekilde muhattap olmayın eşinizi o kadından uzak tutun konuyu kapatın ama tabiki takibi elden bırakmayın eğer öyle bişey varsa mutlaka ele verirler yakalarsınız bi yerden

Eşin nasıl biri merak ettim artı olarak? Yani nasıl ve hangi erkek bi komşusu onu sordu diye tahrik olup banyoya koşar ?:53: Kadınlar burda kocalarını tahrik etmek için kırk takla atıyo adama kadın seni sordu diyosun banyoya koşuyo :26:

Biri beni aydınlatsın.

eşinin bi lafla tahrik olup banyoya koşması çok anormal üstelik ardından seni arzulaması ki önce böyle değildi diyorsun.
aslında biz kadınlarda da çok suç var hemen her kafamıza eseni şüphelerimizi eşimizin yüzüne söylüyoruz. yok yere adamların kafasına sokuyoruz.
ben de böyleyim
sen o kadınla irtibatını kes. imkanın varsa da taşın.Eşine de artık mevzusunu açma. Ama takipde ol.
Aman aman böyle kadınlar yok mu evli olup da onun bunun kocasına göz koyanlar Allah belasını versin
İnşallah herşey düzelir.ve sadece senin şüphen olarak kalır

Back
X