- 3 Eylül 2025
- 227
- 171
- 18
- 35
- Konu Sahibi tombik_papatya
Arkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim teyzem kadını arabada eşimle görüp bize haber verdi yüzüne vurunca itiraf ettiSiz nasıl öğrendiniz
Teyzeniz şahit olmaz mı mahkemede? Elinizde kabul etmiş bence avukatla görüşüp boşanma davasını açın hemenArkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Açtım hiç beklemedim onun soyadını taşımam bebTeyzeniz şahit olmaz mı mahkemede? Elinizde kabul etmiş bence avukatla görüşüp boşanma davasını açın hemen
Yüzüne vurmadan önce kanıt toplamalıydınız. Şimdi çok zor olacak. Teyzenizi tanık gösterin eğer zina sebebiyle boşanma davası actıysanız. Kesin kanıt da bulmaya çalışınBenim teyzem kadını arabada eşimle görüp bize haber verdi yüzüne vurunca itiraf etti
TesskurlerYüzüne vurmadan önce kanıt toplamalıydınız. Şimdi çok zor olacak. Teyzenizi tanık gösterin eğer zina sebebiyle boşanma davası actıysanız. Kesin kanıt da bulmaya çalışın
Yüzüne vurmadan önce kanıt toplamalıydınız. Şimdi çok zor olacak. Teyzenizi tanık gösterin eğer zina sebebiyle boşanma davası actıysanız. Kesin kanıt da bulmaya çalışın
Evet bir şans verelim dedik ama sevgilisi varmış bide eşimden kadın 13 yaş buyuk1 ay öncede boşanma davası açtım demişsiniz onu geri mi çektiniz?![]()
O zaman neden boşaniyordunuz peki ne için bir şans daha verdinizTesskurler
Evet bir şans verelim dedik ama sevgilisi varmış bide eşimden kadın 13 yaş buyuk
Neden inanmadım bilmiyorumArkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Evli bir insanın sevgilisinin olması ne garip ne ilginç ve ne kadar çirkinArkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Allah yardımcınız olsun, bir daha geri dönmeyin bu adama. Siz ve eş kaç yaşlarındasıniz, çocuk var mı, çalışıyor musunuzArkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Bu sıra erkeklerde olgun kadın merakı revaçta. Yeni moda da bu heralde. Çok geçmiş olsun.Tesskurler
Evet bir şans verelim dedik ama sevgilisi varmış bide eşimden kadın 13 yaş buyuk
Eylül ayında konu açmışsınız.Eşinizin cinsellik yüzünden sizden boşanmak istediğini ve o açmadan ben açtım iyi yapmış mıyım diye?Arkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim