• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatiyormuş çok kotuyumm

Arkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Teyzenizi şahit tutun. Bence kanıta gerek yok. Eğer ki gerek olursa zaten mahkeme en fazla ertelenir. Diğer duruşmaya kadar da telefon kayıtları falan çıkar. Her türlü ispatlanır yani.

Eşim boşanmak istedi ben de evden çıktım gittim yazmışsınız. Başka bir mesajda ben de boşandım yazmışsınız. Yani tek celsede boşanıp arkasından tekrar nikah kıyp yine mi boşanma davası açtınız ? Zaten bilgisayar başından kalkmayan sizinle ilgilenmeyen biriymiş. Adam da boşanmak istiyormuş ve size bunu önceden söylemiş. Yazdıklarınız konularınız çok tutarsız, 1 yıllık evlisiniz ve 1 yıldır eşinizin başkasıyla ilişkisi varmış. Cinsel - ten uyuşmazlığı ciddi bir sorun, bu nedenle boşanmak isteyebilir. Hem siz hem o ömür boyu niye mutsuz yaşayasınız? Ama bence siz bir şans daha diyip yine bir şey olmamış gibi oturacaksınız değil mi?

Arkadaslar eşim beni aldatiyormuş bir senelik sevgililer mis çok kötüyüm sizce boşanma davasında nasıl bunu ispatlayabilirim
Gızlice vıdeo kaydı yap sakla telefonu baslasın kayıt ortam olustur onu oturtacagın koltuga gore...Sonra guzel bır ses tonuyla al karsına ya ben hala ınanamıyorum en azından bunca yasanılanların hatrına gozlerıme bakarak soyle dogru mu? gibisinden...Evet dogru dedıgı an ...Olay bıtmıstır hemen avukatına ıntıkal ettır gerısı onda zaten..Öyle k..liğe boyle cevap vereceksın..

Peki başka deliller var mı elinizde fotoğraf yazışma vs gibi delil toplayın mümkün oldukça.
Hakkınızı arayın boşanırken maddi tüm haklarınızı alın sakın gurur yapmayın.
Kadın evli mi peki ?

Tesskurler
Evet bir şans verelim dedik ama sevgilisi varmış bide eşimden kadın 13 yaş buyuk

Bu sıra erkeklerde olgun kadın merakı revaçta. Yeni moda da bu heralde. Çok geçmiş olsun.

Tarlanın taşlısı, kadının yaşlısı.

Olgun kadın mutlu ediyor, tecrübeli.

Erkek artık genç kadın merakı olan hemcinslerinin cinsel problemleri olduğunu aydı.

Bi tane pavyon şarkıcısı var küfürbaz.

Yaşı büyük konsomatrise diyor ki ‘ bu kadın Spider-Man gibi tavana çıkar, gençler anca ölü gibi yatar’

Konu sahibinin eşi zaten ten uyumumuz yok diyormuş.

Bitmesi iyi olur kurtulur konu sahibi.

Gızlice vıdeo kaydı yap sakla telefonu baslasın kayıt ortam olustur onu oturtacagın koltuga gore...Sonra guzel bır ses tonuyla al karsına ya ben hala ınanamıyorum en azından bunca yasanılanların hatrına gozlerıme bakarak soyle dogru mu? gibisinden...Evet dogru dedıgı an ...Olay bıtmıstır hemen avukatına ıntıkal ettır gerısı onda zaten..Öyle k..liğe boyle cevap vereceksın..
Yani suç işlesin ve başına bela alsın. Hiç baktınız mı bu şekilde kayıt yapmanın cezası var mı yok mu, kayıt mahkemede delil olarak kabul ediliyor mu diye? Nasıl niye inanamasın, adam daha önce de boşanmak istiyorum demiş, kadın evden ayrılmış, bir şans daha vermiş geri barışmış.

Cinsel uyumsuzluk boşanma nedeni olarak kabul ediliyor ve kocası bunu söylüyor zaten. Cinsel yolla bulaşan hastalık şüphesiyle test yaptırmak zaten bitmiş bir evlilik demek değil mi? Adam da kadın da boşanmak istiyor, gizli kayda ne gerek var?

Püüüüü boyu posu devrilsin hepsinin. Aaaayyy sinirlerim bozuk zaten üzerine bir de bunu gördüm. Ulan hayvan herifler, içinizde böyle dürtüler varsa, sadakat duygunuz yoksa, bir taraflarınız rahat durmayacaksa neden evleniyorsunuz yaaa nedeeeeennn !? Kardeşim insan kendini bilir tanır yaa.. Karınızla evlenmek için kırk takla atıyorsunuz evlendikten sonra da utanmadan aldatiyorsunuz.. Allah belanızı versin valla, sadece seninki için demiyorum aldatan kim varsa hepsinin inşaallah.

Buraya açtığın konular veyahut başka konulara verdiğin cevaplar o kadar tutarsız ki;
Ya kendini doğru ifade edemiyorsun ya da bir anlam karışıklığın var.

Sizin nezdinizde lafım ortaya,
Güncel hayatınızda da böyle yaşıyorsunuz tam da buraya verdiğiniz cevaplar gibi.
Hiç ben neyim, neredeyim, nasılım ne yaşıyorum, ne yapıyorum diye aynaya bakma muhakemesi yapmıyorsunuz. Sonra da gelsin bu tür mevzular.

Size böyle davranan bir adama neden bir şans daha verdiniz ki ne olmasını bekliyordunuz, ne umuyordunuz.
Nerden bakarsan bak tutarsız nereden bakarsan ahmakça.

suan ayri yasiyosaniz mesajlarla yapabilirsiniz. ona sakince konusmak istiyorum deyin ama ararsa konusamam mesajla konusalim deyin ve baslayin evlilikteki sorun neydi vs. sonra konuyu kadina getirin. kim, ne zamandir var, hala devam ediyor mu vs bu sekil sakince yazin ve ispatlayin

Keşke hemen yüzüne vurmasaydınız önce fotoraf yada bi yazışma bişey kopyalasaydınız daha kolay olurdu erkekler boşanma aşamasına gelince kopamıyolar. Çekişmeli olmaması için kanıtın olsun

Back
X