Eşim beni aldattı mı?

ayperi86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
13
0
36
İstanbul
Eşimle 3.5 senelik evliyiz, eşim evlendiğimdeki gibi değil.onun baskıcı tutumu beni panik atak hastası yaptı.ve bana şiddet uyguladı.şimdi aldattı diye ortalıkta duyruldu ve ben kime nasıl inanacağımı bilemiyorum nasıl ıspatlarım bunu da bilmiyorum kafam durdu:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
weşimle 3.5 senelik evliyiz eşim evlendiğimdeki gibi değil.onun baskıcı tutumubeni panik atak hastası yaptı.ve bene şiddet uyguladı.şimdi aldattı diye ortalıkta duyruldu ve ben kime nasıl inanacağımı bilemiyorum nasıl ıspatlarım bunu da bilmiyorum kafam durdu:53:

ne denirki geçmiş olsun mu allah kolaylık versinmi?şöyle dşyeyim allah yardımcın olsun.çok üzüdüm .hastalığınla ilgili bir uzman yardımı alıyorsundur umarım.şiddet konusunu biraz açman lazım.aldatılmaya gelince insanların ağzı torba değilki belkide sadece dedikodu,ama şimdi senin aklına takıldı bu blmek istiyorsun doğruyu.önce şunu sor kendine gerçeği öğrenirsen ne olacak?diyelimki aldatmamış tüm problemler bitecekmi şiddet uyguladı diyorsun?

hakkaten hee hıc bı sey anlamdım ... aldattı sıddet bu ne yaa nasıl ogrndın aldattıgını gordun mu yakaladın mı.. sıddet dıorsn nıye sıddet uyguladı sana ne yaptın gıbı gıbı.. ya olayı acık acık yazarsın ya da hepımıze ayrı ayrıı cvp vermek zorunda kalcaksın cnm bnm...

ne denirki geçmiş olsun mu allah kolaylık versinmi?şöyle dşyeyim allah yardımcın olsun.çok üzüdüm .hastalığınla ilgili bir uzman yardımı alıyorsundur umarım.şiddet konusunu biraz açman lazım.aldatılmaya gelince insanların ağzı torba değilki belkide sadece dedikodu,ama şimdi senin aklına takıldı bu blmek istiyorsun doğruyu.önce şunu sor kendine gerçeği öğrenirsen ne olacak?diyelimki aldatmamış tüm problemler bitecekmi şiddet uyguladı diyorsun?

yani hazır madem olmuşken bunlar bende ayrılırım
ama nasılben emin olurum yani mesaj kayıtlarından mı bilmem ki eşim kurana el basıyo yapmadım diye ama değişicem diyo ben çok kararsızım

kurana el basıosaaa ne dııım kı yapmıodur o zmn

eşimle ben 3.5 senelik evliyiz ama tam olarak hiç mutlu olmadık çocuğumuz da var 2 yaşında eşim hep herşeyi bahane eder kavga eder benimle ama son zamnlarda bayağ olmadık şeylerden kavga etmeye başladık ev işiydi yemekti herşey zamanla bu beni evden kovmaya başladı git dedi ama eşim asker yani jandarma gidemedim git diyor ama çocuğumu bana bırak diyor beni kovuyor şiddet uyguluyor hatta bana silah çekti dedikodularsa ailecek görüştüğümüz iki ayrı aile var birisi bayan benim çok samimi arkadaşım ve diğer aile var onun da bayan eşimle iş münasebetiyle tanışmışlar ailecek görüşüyoruz hep beraber ama bu kadın yani işi olan kadın eşime aşık bunu tespit etti benim yakın olan arkadaşım ve o bayan benim yakın arkadaşıma hep eşimden bahsediyormuş yakın arkadaşım da bunu bana anlattı eşim de dedi ki o arıyor dedi ama eşinin yanındayken dedi ve hep onu bunu anlatıyor dedi bende dedim ki neden konuşuyorsun ki dedim o da ben nereden bileyim dedi kadın ın niyetini benim yakın arkadaşımın eşininde sürücü belgesi var yani araba sürdürüyor bu bayan arabası yokken araba aldı eşimle gitti araba almaya bende niye gittin dedim kadının planları çok fena ehliyeti yok ne kocasının ne kendinin araba alıyorlar

bende dedim gitme bu da mecbur kaldı gitti daha sonra bu olaylar ortaya çıkınca eşim dedi ki ben bu dedikoduları ortaya çıkarıcm benim en yakın arkadaşım dedikodu yapmış güya öyle diyo kadın güya bizi uyarıyomuş bende arkadaşıma kızdım konuşmuyorum açmıyorum telefonlarını bu kadın da eşime demişki yatakodası sırlarınızı anlatıyor demiş işte bir p.t.f kutusu günlerce ortada duruyor demiş bunları eşime anlatıyor bende arkadaşıma sordum dedim ki nasıl dersin dedim o da dedi ki o nasıl eşine böyle konuşabiliyor dedi.biz kadın kadına konuşuyorduk ben dedim ki ona biz ayperiyle okadar samimiyiz ki yatak odalarımıza bile girer çıkarız hatta p.kutusu bile ortadadır demiş gerçekten o benim sırrımı bilir ben de onunkileri konu böyle başlıyor zaten eşim de diyoki ben bunu duyunca kapattım konuyu diyor konuşma dedim diyor ayperiye anlat dedim diyor bilmem artık.bu bayan da kendi eşi evdeyken eşimi yemeğe çağrıyor eşim de bana dedi zaten bunu ama yine de çağırması da gitmesi de garip ben açık safım yani ve ben eşimi daha önce de uyarmıştım araba surdurme diye bir kere de araba sürdürmüş.eşim hep kötü niyetli olmadığını ve zaten ailecek görüştüğümüz insanlar diyor ve hep eşi de var diyor yanında.

aklıma cok farklı seyler gelıo esının yanında arıo kadın felan aldatıo mu esınız bılemem ama dedıgım gıbı farklı kokular alıorm.... esın sen ve kadının kocası... enteresan...

bana kalırsa kadının gözu var kocanda kocanda bunun farkında ama kocan senı aldatmıyo bence sadece farkında kadının gozu oldugundan buraya kadar anladımda sıddetı nasıl uyguluyor sana

neyse bende bukadar olaya dedim ki var ama arkadaşıma da kadın diyor ki ayperi ile eşinin arası niye bozuk diyor soruyor kadına boşancaklarsa çocuğu da bana versinler diyor bir de arkadaşımın eşi bu durumu anlayınca kadına yem atıyor eşimi kötülüyor kadın da savunuyormuş yok işte sen diyemezsin diyormuş öyle bu kadını kocasıda g...tmüş yanında bişi demiyo.sonra arkadaşım sormuş demişki(yanlızken)senin ayperinin eşiyle ne samimiyetin var uzak dur ondan demiş kadın da demiş ki ben okadar samimiyim ki demiş biz birbirimizin herşeyini biliyoruz demiş.eşim de ama bu olaylar ortaya çıkmadan önce bana dedi ki görüşmeyelim bu kadınla dedi hep dedi dedi yazıyorum ama anlaşılıyor mu bilmem kafam dağınık ya ondan.eşime soruyorum bişi dedinmi bu kadına adam yok diyor yemin ediyor kurana el basıyor .he birde eşim ben üstüne gidince eşim trafik kazası yapıyor o gün. arkasından kayınvaldem geliyor ona diyorum o sıkıştırıyor yok diyormuş delirdinmi anne diyormuş ama davranışları da bir acaip kazada kafasını vurdu diye mi bilmiyorum.eşim de diyorki bunların ikisi de konuşmuşlar kadının da niyeti kötü zaten eline almış kozları kullanıyor diyor tamm dedim yüzleşelim arkadaşım tamm diyor o kadın da yok diyor benim eşimle aram bozulur diyor yüzleşmem diyor arkadaşım çocuklarının ustune yemin ediyor eşim bi garip dedim eşime dökümanlarını savcılıktan ben çıkartmadan sen çıkart kendin dedim tamm dedi zatem ben onu aramadım dedi o hep aradı dedi dedikodu yaptı dedi iş yerindekiler hakkında.ama eşimin tavırları da garip geliyor sizce savcılıktan dökümanları konuşma kayıtlarını çıkartayım mı ama bişi yoksa da bu sefer de ayrılırız gerçi herşeyi göze aldım ama çocuğum var vebal almak istemiyorum şiddet meselesi de bu olaylardan önce oldu eşimle hiç özl birşeyler yaşamadık yani olmuyordu ben şüpeleniyordum ama çok yorgun oluyordu yoğun çalışıyor buna bağlıyordum etraftan da araştırdım yok dediler namazlı abdestli dediler dışarda gözü yok dediler artk ne yapacağımı bilmez oldum ama öyle böyle ne olcaksa olsun artık ve bütün bunlar ben annemdeyken opluyor ben şiddet olayından sonra eşimden uzaklaşmak istedim anneme geldim başka şehirdeyim yani ...kötü insan neler yapar işte.... var ya da yok ben artık eşime güvenmiyorum ister iftira atmış olsunlar ister gerçek olsun

bana kalırsa kadının gözu var kocanda kocanda bunun farkında ama kocan senı aldatmıyo bence sadece farkında kadının gozu oldugundan buraya kadar anladımda sıddetı nasıl uyguluyor sana

bu olaylardan önce oldu o sebepsiz kavgalar ediyorduk ortada bişi yok bu beni evden kovuyordu bir gün iyice delirdi bu silah çekti bana sonradan da diyor ki boştu kollarımı morarttı tuttu evden kovdu ben de gitmedim çünkü çocuğu vermiyormuş bana hiç çocuğu o durumda bırakırmıyım ben

esın bana samımı geldı acıkcası eger bole bısı yoksa o kadının ıstedgını yapmıs olursunuz ben senın yerınde olsam gıder kadını kocasıyla konusurum herkesı bı araya toplarım patlaatırım olayı eger esın sucsuz ve sucsuz olurda benden ayrıl dıye korkuyosan sende esınden yanayımıs gıbı davran bu kadının foyasını ortaya cıkartalım de rezıl olsun de bızı ayırmaya calısıyor dersın herkesı topla yuzlestır eger sen halkı cıkarsan zaten ayırılırsın yok cıkmaszsanda zaten bastan esınden yana oldugun ıcın de aranız bozulmaz

aklıma cok farklı seyler gelıo esının yanında arıo kadın felan aldatıo mu esınız bılemem ama dedıgım gıbı farklı kokular alıorm.... esın sen ve kadının kocası... enteresan...

kadın kocasının yanında arıyormuş eşimi onun bubun dedikodusunu yapıyormuş eşime kocası nasıl anlamıyor demek istiyorum

esın bana samımı geldı acıkcası eger bole bısı yoksa o kadının ıstedgını yapmıs olursunuz ben senın yerınde olsam gıder kadını kocasıyla konusurum herkesı bı araya toplarım patlaatırım olayı eger esın sucsuz ve sucsuz olurda benden ayrıl dıye korkuyosan sende esınden yanayımıs gıbı davran bu kadının foyasını ortaya cıkartalım de rezıl olsun de bızı ayırmaya calısıyor dersın herkesı topla yuzlestır eger sen halkı cıkarsan zaten ayırılırsın yok cıkmaszsanda zaten bastan esınden yana oldugun ıcın de aranız bozulmaz

haklısın ben de ilk bunu düşündüm zaten işte annem lerdeyim gitmeyi düşünüyorum bende ama eşime demeden gidicm bir de gidipte orada tekrar şiddet uygularsa diye korkuyorum hani korkusu varsa o diyorki konuyu kapatalım diyor görüşmeyelim her ikisiyle diyor babamla mı gitsem bilemiyorum adamı mı arasam yani kadının kocası nı öğretmen bulurum numarasını da hani diyim ki böyle böyle konuşuluyor eşin hakkında adam da çıkarır ortaya hem ama herkes yalan söylüyor bilmiyorum çok kafam karışık yani

merhaba,
Ben eşinizin sizi aldatıyor mu sorusundan çok şiddete takıldım. Sebepsiz kavga edip sizi evden kovması, çocuğu vermek istememesi en önemlisi de size silah çekmesi beni endişelendirdi. Eşinizi pek normal göremedim açıkçası. Kadın meselesine gelirsek, eğer eşiniz o kadından rahatsız olsaydı bir şekilde onun aramalarına engel olurdu.
Siz evliliğinizi biraz irdeleyin. Bu şiddet beni gerçekten korkuttu. Gerekirse ailenizle de konuşun bir süre ayrı yaşayın.

merhaba,
Ben eşinizin sizi aldatıyor mu sorusundan çok şiddete takıldım. Sebepsiz kavga edip sizi evden kovması, çocuğu vermek istememesi en önemlisi de size silah çekmesi beni endişelendirdi. Eşinizi pek normal göremedim açıkçası. Kadın meselesine gelirsek, eğer eşiniz o kadından rahatsız olsaydı bir şekilde onun aramalarına engel olurdu.
Siz evliliğinizi biraz irdeleyin. Bu şiddet beni gerçekten korkuttu. Gerekirse ailenizle de konuşun bir süre ayrı yaşayın.

evt eşimin zaten bunu yapınca dedim ki pisikoloğa gideceğiz dedim özür diledi etti fln bende belki dedim tamm dedim olmuştur bir hata dedim ama affetim diyemem ailesi de benim ailemde biliyor ben zaten annemdeyim şu anda ama işte ne biliym bende şaşırdım öyle kötü biri değil gerçekten çevresindede sevilen birisi ama içinde başkası mı yaşıyor bilmiyorum

Eşinle özel birşeyler yaşayamadığınızı söylemişsin.Bu cinsel anlamdamı?Psikolojik sorunları olduğu aşikar şiddet ve anlattıkların bunu gösteriyor.Acaba sorunun kaynağı özelinizmi?Kadın hafif meşrep sarkıyor belli ki, ama sizin temel sorunlarınız çok farklı..
Ayrıca dikkatimi çeken şu cümle var:kadın diyor ki ayperi ile eşinin arası niye bozuk diyor soruyor kadına boşancaklarsa çocuğu da bana versinler diyor

Bu nedemek yaa..Kadının sizin çocuğunuzla işi ne?

Çevresinde sevilen birisi olsa birşeyi değiştirmez. Nice insanlar var etrafta iyilik meleği misali dolaşan ama evde terör estiren. Buna aldanmayın. Keşke psikoloğa gitse eşiniz. Silah görevi nedeniyle elinin altında da olsa bu şekilde tutarsız insanlarda büyük tehlike. Ailenizin yanında oluşunuz beni rahatlattı. Bir süre kalın orada bence.

Eşinle özel birşeyler yaşayamadığınızı söylemişsin.Bu cinsel anlamdamı?Psikolojik sorunları olduğu aşikar şiddet ve anlattıkların bunu gösteriyor.Acaba sorunun kaynağı özelinizmi?Kadın hafif meşrep sarkıyor belli ki, ama sizin temel sorunlarınız çok farklı..
Ayrıca dikkatimi çeken şu cümle var:kadın diyor ki ayperi ile eşinin arası niye bozuk diyor soruyor kadına boşancaklarsa çocuğu da bana versinler diyor

Bu nedemek yaa..Kadının sizin çocuğunuzla işi ne?

Bu cümleyi kadın mı kuruyor. Ben se eşi ayrılırsak çocuğu bana vermelisin anlamıştım. Sanırım uykum gelmiş, okuduklarımı anlamamışım. Hakket kadın ne alaka böyle bişey diyor?

Back
X