• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldattı mı?

Eşinle özel birşeyler yaşayamadığınızı söylemişsin.Bu cinsel anlamdamı?Psikolojik sorunları olduğu aşikar şiddet ve anlattıkların bunu gösteriyor.Acaba sorunun kaynağı özelinizmi?Kadın hafif meşrep sarkıyor belli ki, ama sizin temel sorunlarınız çok farklı..
Ayrıca dikkatimi çeken şu cümle var:kadın diyor ki ayperi ile eşinin arası niye bozuk diyor soruyor kadına boşancaklarsa çocuğu da bana versinler diyor

Bu nedemek yaa..Kadının sizin çocuğunuzla işi ne?

bu kadının kendi çocuğu yok hatta arkadaşım da terslemiş demişki elalemin çocuğunu napıcaksın demiş doğur kendi çocuğuna da bak demiş aklı sıra espiri yapıyo evt cinsel acıdan kastettim ayda 3 veya dört defa hani yeni evliyiz ikimizde genciz bunlar da hep şüpelendiriyor beni ama eşim de kurana el basıyo ki yapmadım diye bende diyorum ki bazan acaba kadınla anlaşarak mı konuşuyorlar

Çevresinde sevilen birisi olsa birşeyi değiştirmez. Nice insanlar var etrafta iyilik meleği misali dolaşan ama evde terör estiren. Buna aldanmayın. Keşke psikoloğa gitse eşiniz. Silah görevi nedeniyle elinin altında da olsa bu şekilde tutarsız insanlarda büyük tehlike. Ailenizin yanında oluşunuz beni rahatlattı. Bir süre kalın orada bence.

bende düşünüyorum bunu fakat bu konuyu ancak oraya gidersem çözümlerim diye düşünüyorum galba babama herşeyi amlatıp onunla gitmeyi düşünüyorum şimdi babam konuyu üstünkörü biliyor

Anladım canım siz önce şu şiddet,silah çekme olaylarını çözün.Evet babanla git ve baban konuşsun.Kendine heranlamda bir çeki düzen versin.O kadınlada her ikinizde muhabbeti kesin ama arkadaşın kesmesin o senin haber alma servisin olsun.

Anladım canım siz önce şu şiddet,silah çekme olaylarını çözün.Evet babanla git ve baban konuşsun.Kendine heranlamda bir çeki düzen versin.O kadınlada her ikinizde muhabbeti kesin ama arkadaşın kesmesin o senin haber alma servisin olsun.

fikirlerin için teşekkürler gerçekten biraz ne yapacağım konusunda kararlar verebilmeye başladım teşekür ederim tekrar kafam gerçekten çok karışık

Back
X