- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için, oturduğumuz ev sözde bizim, ama kayınpeder üstüneSeçenek 1) Eğer ev kendinizinse, boşanma davası açacak ve aile konutu şerhi ile adamı evden kapı dışarı edeceksiniz. Böylece kendinizi en azından toparlayana dek kalacak yeriniz olacak ve çocuklu düzeninizde bozulmayacak. Mahkeme tedbir nafakası bağlar zaten. O az da olsa bir şeydir. Bebeğin küçük ama az çok çalışabilirsin. Ayrıca aldatılma olduğu için nafaka ve tazminat isteyebilirsin.
Seçenek 2) Ev sizin değilse (kira ödeyecek gücünüz olmadığından, iş bulamazsanız çok zor olur. Tedbir nafakası da eşin gelirine göre), affetmiş gibi görünün -ki kolay olöaz Allah yardımcınız olsun. İş bulun, kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başlayın ve kenara para atın. Sonra basın kaşınan yerlerine tekmeyi. Fakat, boşanma davası açarken aldatmayı öne süremezsiniz çünkü affettiyseniz, bir geçerliliği kalmıyor.
Yakaladığım ilk olay,ama kim bilir kaç kere yaptı bunubir de şu var bu ilkmi ki, ekşi sözlükte yazana hemen atlayan bu güne kadar kimbilir kimlere atladı,
bir de bekarım diyip foto atıyor , aldattığının kanıtı
Kalmamalıyaptigi yanina kar mi kalacak peki
İş bulduğum zaman,evi ayiracagim, çocuğuma da annem bakarevinizi ayirip cocugunuza bakici tutup calisma sansiniz yokmu?
en guzeli hem bakici parasi vermemis olursunuz hem anneniz daha guvenilir olur hemde bakici parasina hayatinizi daha kolay idare ettirebilirsiniz delillerinizide iyi toplarsaniz nafakaniz da olurİş bulduğum zaman,evi ayiracagim, çocuğuma da annem bakar
daha önce de yapmış olabilir, bekarım dediğine göre gittiği yere kadar sürdürecekti,Yakaladığım ilk olay,ama kim bilir kaç kere yaptı bunu
Ben zaten iki aydır iş arıyorum,Aldatmaya meyil ettiyse, geçmiş olsun ya çoktan aldatildin yada yakın zamanda tekrar aldatilacaksin. Bi kere aldatınca devamını getiriyor erkekler. Yakın cevremde şahit olmuşluğum var. Bence kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Ailenin sana destek çıkması gerek ama çok kısa bir süre. Çalış kendi paranı kazan ama o adama da fırsat verme babalıktan feragat ettim sanmasın
Asıl çocuğum için bosanacagim,zaten affedememki,bu saatten sonra onu affetsem kendime ihanet etmiş olurum,kisiligime nasıl saygı duyarım sonra, kadınlık gururum ne olacak?öyle kocası ne yaparsa yapsın her şeyi affeden,ezik kadınlar gibi olmak istemiyorum,bir kızım var,bana bakarak büyüyecek ona doğru bir örnek olmam lazım... şimdi hiç gücüm yok bir iki gün yatacağım, dinlenmem lazım...sonra da iş bakacağım,gitcem fabrikalara başvuracağımÇok yazık, ne kadar seversem seveyim, sadece mesajlaşması bile ondan tiksinmeme yeterli olacak. Allah kimsenin başına vermesin, ben senin yerinde olsam hemen boşanma kararı alırım ve aile fertlerine çocuklarının ne yaptığını anlatırım herkesini içinde suratına suratına hem de. Öncelikle hemen yarın ilk olarak iş aramaya başlamalısın. annen geldiyse annenle konuş. bu durum uzun sürebilir. seninle kalsın. Evden de çıkma, onu yolla evden. ev sizin değilmiş. olsun seni bebekle kapının önüne koyacak değil ya. diren çıkma evden. iş bulunca da davayı aç. tazminat nafaka bağlanana kadar o evde kal. burnundan getir yaptığı şeyi. keşke evi evlendikten sonra alsaydınız. Aldatma kanıtlarını da mahkemede sun cnm bir güzel yolsunlar onu. hiç acıma çocuğumun babası diyerek. çocucuğun için de bu adamla evli kamayı hiçççç düşünme bence. pislik adam
Canım benim ya çok üzüldüm inanın size...evet bu aldatma bence de siz yapincax aynisini aynı gevseklikle karsilayabilecek mi acaba ?Ne kadar ayıp yaptığı yuzsuzluge vurmuş olayı. ..ömür boyu çeker misiniz bunu ona karar verin önce. ..sevgilerGünaydın hanımlar, önce kendimden bahsedeyim, sonra derdimi anlatacağım...
23 yaşındayım,18 yaşında evlendim"çok severek" 14 aylık bebeğim var, aslında yabancıyım,ama 2 ay önce Türkiye vatandaşı oldum,lise mezunuyum,ve çalışmıyorum...
Lütfen"vah vah vah,bu yaşta evlilik mi olur, çocuk yaşta bir de çocuk mu yapılır, yaktın kendini,ne acelen vardı,bu ne koca meraklısı"tarzı yorum yazmayın,gerek yok gerçekten herşeyin farkındayım....
Dünkü olay:
Eşim kendi işini yapıyor,dün ona söylemeden yanına gittim sürpriz yapacaktım, arabada oturuyor watsapta biriyle yazişyordu,ben de "hahahaa hihihi diyip,aaa yakaladım seni kiminle konusyorsun bakim"diye şaka yaptım,bir baktım adam panikledi,o zaman anladım bir şey olduğunu...dedim çabuk bu telefonu ver,bak vermezsen affetmem seni dedim,neye uğradığını şaşırmış olması gerekiyor ki verdi telefonu, uzaklaştım yolun ortasında okumaya başladım..
Bütün yazışmaları okudum,ama şokta olduğum için tam olarak hatırlamıyorum, herhalde beynim kafayı yemeyim diye hafızamdan sildi yarısını...
Hatırladığım şeyler bu, kadına sesin çok güzel dedi,kadın ona kendi resmini ailesinin resimlerini attı,eşimde ona birkaç resim attı, bekar olduğunu söyledi, ailesiyle kaldığını, yaptığı işinden bahsetti... gülme imojiler ve birçok şey daha konuştular ama hic hatırlamıyorum.... bunları okurken sinirden guluyordun, sonra eşime sana yazıklar olsun rezil diyip gittim.. dolmuşa bindim ve millet içinde ağlama krizine girmemek için kendimi zor tuttum....
Akşam eve geldi,bana diyor ki"kendimi savunmayacagim,hata yaptım, salaklık ettim, ekşi sözlükte bir şey yazdım,kadın bana soru sordu,sonra beni aradı 10 dakika teleefonda konuştuk sadece diyor sonra da watsapta yarım saat konuştuk, tanımıyorum etmiyorum"diyor... beni aldattın,bana ihanet ettin,ne düşüneceğimi bilmiyorum bana bunu neden yaptın dedim, ağladım falan....
Neyse bu utanmaz,bir de sinirlenip,ne var bunda bu aldatma değil bu bir hata diyor,yani olayı normalleşmeye çalışıyor,beni suçluyor abartyorsun diyor baska bir şey de demiyor, özür diledi..ben seni aldatmak isteseydim bu güne kadar yapardım,benim aldatma ile ne işim olur,ben öyle şeyler yapacak birimiyim diyor bir de rezil.... kısacası bunu aldatma olarak kabul etmiyor...
Asıl derdim:
Ben şimdi ne yapacağım, doğup büyüdüğüm yerde olsaydım, eşyalarımı toplayıp çeker giderim,ama burda gidecek yerim yok, çocuğumu da yurt dışına cikaramam babasının izni olmadan, çalışmıyorum da, şu anda annem burda bizde kalıyor bana yardım etmeye geldi...ben bu adamdan nasıl ayrılacağım?bana bir şey söyleyin, nasıl davransam ne yapsam?siz oradan okuyunca ne görüyorsunuz? gerçekten abartıyor muyum?buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum
Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Bir yabancının bu kadar dil bilgisine hakim olması için akademisyen falan olması lazımGünaydın hanımlar, önce kendimden bahsedeyim, sonra derdimi anlatacağım...
23 yaşındayım,18 yaşında evlendim"çok severek" 14 aylık bebeğim var, aslında yabancıyım,ama 2 ay önce Türkiye vatandaşı oldum,lise mezunuyum,ve çalışmıyorum...
Lütfen"vah vah vah,bu yaşta evlilik mi olur, çocuk yaşta bir de çocuk mu yapılır, yaktın kendini,ne acelen vardı,bu ne koca meraklısı"tarzı yorum yazmayın,gerek yok gerçekten herşeyin farkındayım....
Dünkü olay:
Eşim kendi işini yapıyor,dün ona söylemeden yanına gittim sürpriz yapacaktım, arabada oturuyor watsapta biriyle yazişyordu,ben de "hahahaa hihihi diyip,aaa yakaladım seni kiminle konusyorsun bakim"diye şaka yaptım,bir baktım adam panikledi,o zaman anladım bir şey olduğunu...dedim çabuk bu telefonu ver,bak vermezsen affetmem seni dedim,neye uğradığını şaşırmış olması gerekiyor ki verdi telefonu, uzaklaştım yolun ortasında okumaya başladım..
Bütün yazışmaları okudum,ama şokta olduğum için tam olarak hatırlamıyorum, herhalde beynim kafayı yemeyim diye hafızamdan sildi yarısını...
Hatırladığım şeyler bu, kadına sesin çok güzel dedi,kadın ona kendi resmini ailesinin resimlerini attı,eşimde ona birkaç resim attı, bekar olduğunu söyledi, ailesiyle kaldığını, yaptığı işinden bahsetti... gülme imojiler ve birçok şey daha konuştular ama hic hatırlamıyorum.... bunları okurken sinirden guluyordun, sonra eşime sana yazıklar olsun rezil diyip gittim.. dolmuşa bindim ve millet içinde ağlama krizine girmemek için kendimi zor tuttum....
Akşam eve geldi,bana diyor ki"kendimi savunmayacagim,hata yaptım, salaklık ettim, ekşi sözlükte bir şey yazdım,kadın bana soru sordu,sonra beni aradı 10 dakika teleefonda konuştuk sadece diyor sonra da watsapta yarım saat konuştuk, tanımıyorum etmiyorum"diyor... beni aldattın,bana ihanet ettin,ne düşüneceğimi bilmiyorum bana bunu neden yaptın dedim, ağladım falan....
Neyse bu utanmaz,bir de sinirlenip,ne var bunda bu aldatma değil bu bir hata diyor,yani olayı normalleşmeye çalışıyor,beni suçluyor abartyorsun diyor baska bir şey de demiyor, özür diledi..ben seni aldatmak isteseydim bu güne kadar yapardım,benim aldatma ile ne işim olur,ben öyle şeyler yapacak birimiyim diyor bir de rezil.... kısacası bunu aldatma olarak kabul etmiyor...
Asıl derdim:
Ben şimdi ne yapacağım, doğup büyüdüğüm yerde olsaydım, eşyalarımı toplayıp çeker giderim,ama burda gidecek yerim yok, çocuğumu da yurt dışına cikaramam babasının izni olmadan, çalışmıyorum da, şu anda annem burda bizde kalıyor bana yardım etmeye geldi...ben bu adamdan nasıl ayrılacağım?bana bir şey söyleyin, nasıl davransam ne yapsam?siz oradan okuyunca ne görüyorsunuz? gerçekten abartıyor muyum?buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim,bunu iltifat olarak kabul ediyorum:)Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Bir yabancının bu kadar dil bilgisine hakim olması için akademisyen falan olması lazım