• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni almaya gelmiyor....

fiona16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
442
323
158
merhaba dert ortaklarım, su forumda o kadar cok sorun war ki senin ki de dert mi diyebilirsiniz belki de ama canım cok sıkıldı gercekten hala gözlerim dolu dolu içimi dökmek istedim size... yarın eşimle güzel bi yere tatile gidiyoruz. tatilden sonra ben eşimle birlikte onun ailesinin oturdugu ile kadar gidicem sonra kalmadan kendi memleketime gidicem. cünkü o da kendi memleketine gidicek. ailesi önden gitti memlekete. buraya kadar sıkıntı yok. 1-2 hafta sonrasında oturdugumuz ile dönücez ramazandan önce. eşim bana başta demişti ki ben seni almaya gelirim birlikte geceriz. ben de mantıklı buldum we kafamda öyle planladım. bugün öylesine beni almaya geliceksin demi dedim. bana önce kem küm etmeye basladı. sonra işte ailesnin yasadıgı ilden cıkıp da önce beni alıp sonra yasadıgımız yere gecince cok yol yapacagını bunun mantıksız oldugunu söylemeye basladı. o kadar sinir oldum ki, bunda mantık arama sen dogru olanı yapmalısın, sonucta karını almaya geliyosun fln dedim. we bi gece önceden gel dedim. yine 24 saat içinde cok yol yapıcam dedi. sonra bana sen benim yanıma otobüsle gel sonra arabayla birlikte gecelim ya da herkes ayrı ayrı gitsin dedi. ya sonra fark ettim ki bence sırf benim memleketime gelmemek için böyle bahaneler uyduruyor, ailemi görmemek için. kendimi buna inandırınca daha da sinirlendim. acık acık da incindigimi söyledim ama suan için ondan bir geri adım görmedim. ben mi abartıyorum acaba bayanlar, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?? görüşlerinize ihtiyacım war...:2:

tatlım ben kendi açımdan söyliyim üzülcek bir durum görmüyorum bunda.Yol onun için çok olabilir illeri bilmediğim için ama benzer şeyleri biz eşimle yapıyoruz o an pratik ikimizi de en az yorcak neyse onu yapıyoruz bazen ben bi ile ondan önce gidiyorum o sonra geliyo bensiz dönüyo 1-2 gün sonra ben dönüyorum filan olabilcek şeyler bunlar.Aynı ilde bi davet için seni evden almıyor ki şehirler arası yolculuk.

Son düzenleme:
Madem gelmek istemiyor, siz aynen ailenizin yasadigi sehire gittiginiz gibi otobüsle tekrar esinizin ailesinin yasadigi yere gelin, ordanda birlikte araba ile evinize dönün.
Yani esinizin sundugu ilk öneriyi uygulayin.
Büyütecek birsey yok.

bence abartmışsınız

ne var ki bunda evinizde buluşun işte yada siz gidin

hem o kadar yol hemde boşuna masraf bunun yerine tatili hayal ediyor olurdum

merhaba dert ortaklarım, su forumda o kadar cok sorun war ki senin ki de dert mi diyebilirsiniz belki de ama canım cok sıkıldı gercekten hala gözlerim dolu dolu içimi dökmek istedim size... yarın eşimle güzel bi yere tatile gidiyoruz. tatilden sonra ben eşimle birlikte onun ailesinin oturdugu ile kadar gidicem sonra kalmadan kendi memleketime gidicem. cünkü o da kendi memleketine gidicek. ailesi önden gitti memlekete. buraya kadar sıkıntı yok. 1-2 hafta sonrasında oturdugumuz ile dönücez ramazandan önce. eşim bana başta demişti ki ben seni almaya gelirim birlikte geceriz. ben de mantıklı buldum we kafamda öyle planladım. bugün öylesine beni almaya geliceksin demi dedim. bana önce kem küm etmeye basladı. sonra işte ailesnin yasadıgı ilden cıkıp da önce beni alıp sonra yasadıgımız yere gecince cok yol yapacagını bunun mantıksız oldugunu söylemeye basladı. o kadar sinir oldum ki, bunda mantık arama sen dogru olanı yapmalısın, sonucta karını almaya geliyosun fln dedim. we bi gece önceden gel dedim. yine 24 saat içinde cok yol yapıcam dedi. sonra bana sen benim yanıma otobüsle gel sonra arabayla birlikte gecelim ya da herkes ayrı ayrı gitsin dedi. ya sonra fark ettim ki bence sırf benim memleketime gelmemek için böyle bahaneler uyduruyor, ailemi görmemek için. kendimi buna inandırınca daha da sinirlendim. acık acık da incindigimi söyledim ama suan için ondan bir geri adım görmedim. ben mi abartıyorum acaba bayanlar, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?? görüşlerinize ihtiyacım war...:2:

Aslında sorunuzun cevabı burada :)

ben eşim kaza falan yapar Allah korusun diye düşünüp tek başına yola çıktığında endişeleniyorum,hele de ben kendi kendime bir yere gidebileceksem neden beni almaya gelsin ki o kadar yoldan? her zaman almayabilir,bu çok normal,abartılacak bişey görmüyorum ortada,eşinizin ailenizle problemi önceden de var mıydı bilmiyorum ama o zaman baştan demezdi seni alırım diye :26:

Valla mantık,anlayış tamam da kadınsal kaprislerimizide yapmalıyız bence arada :1:

sizin yerinizde olsam bende bozulurdum.

normalde öyle triplerim olmamasına ragmen eşimle dısarda buluşacagımız zaman indiğim duraga gelmeyip baska yerde yerde beklemesine bile bozuluyoorum ben.

ne o öyle arkadasmıyız diye...

bencede abartmıssın arkadasım. araba kullanmayı bılmeyınce bıze kolay gelıyor oraya gıt gecerken buraya gel benı al demek.o da yoruluyordur,anlayıslı olmayı denesen

Tatilden sonra ailelerinizi ziyaret edecekseniz, neden eşinizle beraber hem onun memleketine hem kendi memleketinize gitmiyorsunuz. İki yer arası çok uzak ise, yol masrafını düşünüyorsanız, bu tatil birinizin ailesinin yanına diğer tatilde diğerinizin ailesinin yanına gidersiniz.

Eğer ben onun memleketine giderken o benim ailemin yanına gelmek istemiyor diye eşinizin bahane ürettiğini düşünüyorsanız, siz tatil dönüşü kendi ailenizin yanına o da kendi ailesinin yanına gitsin dönüşte evinizde buluşmuş olun. Ama ayrı gayrı aile ziyaretleri de (istisnai durumlar dışında) bana saçma geliyor.

Son düzenleme:
Gelmezsen Gelme...

[video=youtube;joptsribHrc]http://www.youtube.com/watch?v=joptsribHrc[/video]

1 kac yıllık evlısınız ?

2 esınızın aılenıze karsı tutumu nasıl ( eger samımı sıcak sorun yok ıse abartıyorsunuz )

3 tatılden sonra esınızın aılesının yanına gıdıceksınız oradan kendı aılenıze ama bır kac gun esınızın aılesı ıle kalıp oradan esın ıle bırlıkte sızın aılenıze gıtsenız sorun olurmu bu daha mantıklı sonucda damat esınızın aılesıne gıderken sorun yok ama sıze gelınce sorun var

4 esınızın aılesı ıle kontagınız nasıl ?

5 esınız meslegı ıle alakalı sureklı seyahat eden bırısı ıse yolculuk yapmak ıstemıyebılır

6 esınız ıle daha once aılenızde kaldınızmı ? ( eger kaldınız ıse ve bu durum sadece bu sefer oluyorsa yıne abartıyorsunuz )

7 esınız sız almak ıcın aılesının yanından erken ayrılması gerekıcek belkı bunu ıstemıyordur bu yuzden gelmek ıstemıyor olabılır buda sacma sonucda er yada gec oradan ayrılıcak .

8 kendı fıkrım dusuncenızde haklısınız esınız aılenıze gelmek ıstemıyor ........

9 eger sızı almaya gelmıycekse tatılden dırek aılenızın yanına gıtmek ıstedıgınızı soyleyın nedenını sorarsada bende okadar fazla yol yapmak ıstemıyorum deyın ......

Son düzenleme:
konu sahibi esinin ailesini ziyaret edecekse
neden esi konu sahibinin ailesini ziyaret etmiyor ben onu anlamadim

Ben yanlış anlamadıysam çok haklı bulmadım sizi siz eşinizle birlikde onun ailesinin memleketine gidiyorsunuz ama siz oraya kadar gitmişken bir gece bile kalmıyorsunuz kayınvaldenizgilde ama eşinizin sizin ailenizin bulunduğu memlekete sizi almaya gelmesini isterken bir gece önceden gelsin orda bir gecede olsa kalsın istiyorsunuz burda empati yapmalısınız bence.Neyse birde böyle ayrılıklar gayrılıklar evlilikler için iyi şeyler değil çocuğunuz varmı bilmiyorum ama siz artık bir ailesiniz tatilden kalan sürenizi ikiye bölmeli yarısını beraber onun ailesinin yanında yarısınıda sizin ailenizin yanında geçirmeliydiniz bence

zaten birlikte güzel bir tatil yapacaksınız bununla avunun tadınızı kaçırmayın.hem sizde onun ailesinin yanında kalmadan geçeceksiniz oda sizin ailenize gelmeyecek karşılıklı bir durum var zaten ortada.yok ben o şehre hiç uğramadan ailemin şehrine giderimde bir seçenek olabilir.siz yalnız yolculuk yapamıyor musunuz bağımlımısınız eşinize ???

beraberce gidilmeyen aile ziyaretlerinde,beraberce dönüş planı yapılması mantıksız..sen nereye ben oraya,ben nereye sen oraya,biz berebar gitmeliyizi evliliğinize yerleştirmeniz mmantıklı olanı..

esınız sonucta arabanızda varsa yorulsada gelıp alacak tabıkı.bence sızın aılenızı gormek ıstemıyorsa bastan ıplerı elıne verıp aman ne olucak gormewsın ben onun aılesının yanına gıderım demeyın tavrınızı koyun.cunku erkekler boyle ayrımcılıklara yavas yavas baslıyor.sonrada burda okuyoruz benım aılemı ıstemıyor kendı aılesıne gıtmemızı ıstıyor haksızmıyım vs vs vs.bısuru sey.tabı bu durumdan emınsenız tavrınızı koyun.ama ne olursa olsun kusura bakmayında gelıp alacak ne demek otobusle gıtmek.bence basta beraber cıkılacaktı yola sız nereye esınız oraya da neyse.buda benım fıkrım sız ıstedıgınızı yapmakta serbestsınız.

öncelikle actıgım konuya yorum yazan herkese cok tesekkürler, internet imkanım ancak oldugu için yeni yazabiliyorum. genel olarak yorumlara cwp yazmak istedim. tatilimizi yaptık bu arada cok da güzel gecti ben şimdi kendi ailemin yanındayım. ilk olarak siz neden esinizin memleketinde kalmadınız diye soranlara, eşimin annesi ve kardesi orada değillerdi. sadece babası wardı. eşim de zaten bi gece kalıp asıl memleketine gidecekti. ayrıca eşim aslen göçmen, yani yurtdısına gitti. ailesi de öyle. benim gitmem pasaport fln cıkartmam demekti,e gidersem 1 hafta orada kalacaktm sonra kendi ailemin yanına gelecektim we bana ailemle gecirmek için gercekten cok az zaman kalıcaktı. cünkü ramazanda kendi yasadıgımız ile dönmeyi düşünüyoruz. yani günler bizm için cok kısıtlı bu yıl. 2 yıllık ewliyiz suana kadar gercekten hic ayrı tatil gecirmedik. bu ilk oldu . tabiki ayrı olmasını ben de istemezdim ama bu kez mecbur kaldık gercekten...

Back
X