- 11 Eylül 2011
- 442
- 323
- 158
merhaba dert ortaklarım, su forumda o kadar cok sorun war ki senin ki de dert mi diyebilirsiniz belki de ama canım cok sıkıldı gercekten hala gözlerim dolu dolu içimi dökmek istedim size... yarın eşimle güzel bi yere tatile gidiyoruz. tatilden sonra ben eşimle birlikte onun ailesinin oturdugu ile kadar gidicem sonra kalmadan kendi memleketime gidicem. cünkü o da kendi memleketine gidicek. ailesi önden gitti memlekete. buraya kadar sıkıntı yok. 1-2 hafta sonrasında oturdugumuz ile dönücez ramazandan önce. eşim bana başta demişti ki ben seni almaya gelirim birlikte geceriz. ben de mantıklı buldum we kafamda öyle planladım. bugün öylesine beni almaya geliceksin demi dedim. bana önce kem küm etmeye basladı. sonra işte ailesnin yasadıgı ilden cıkıp da önce beni alıp sonra yasadıgımız yere gecince cok yol yapacagını bunun mantıksız oldugunu söylemeye basladı. o kadar sinir oldum ki, bunda mantık arama sen dogru olanı yapmalısın, sonucta karını almaya geliyosun fln dedim. we bi gece önceden gel dedim. yine 24 saat içinde cok yol yapıcam dedi. sonra bana sen benim yanıma otobüsle gel sonra arabayla birlikte gecelim ya da herkes ayrı ayrı gitsin dedi. ya sonra fark ettim ki bence sırf benim memleketime gelmemek için böyle bahaneler uyduruyor, ailemi görmemek için. kendimi buna inandırınca daha da sinirlendim. acık acık da incindigimi söyledim ama suan için ondan bir geri adım görmedim. ben mi abartıyorum acaba bayanlar, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?? görüşlerinize ihtiyacım war...:2: