Mrb arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim eşimle 3 ay flört ettim 6 ay nişanlı kalıp evlendik Eşimi evlendikten sonra tanımaya başladım sanımırım erken bir evlilik yaptım Eşim annesine çok düşkün biri Annesi eşimin beynini çocukluğundan beri yıkamış kendine öyle bir bağlamış ki ben bunu evlenmeden önce göremedim ya da görmek istemedim . En ufak birşey istediğimde veya söylediğimde benim dediğimi kabul etmiyor fakat annesi dediği zaman aynısını tamam diyor. Annesi ne derse desin hiç sorgulamadan eşim kabul ediyor ve beni ikinici plana atıyor sürekli. Ben bunları dile getirdiğimde eşim kabul etmiyor yaptıklarını. Annesi sürekli evliliğimizin içinde 10 dakkalık mesafelerde oturuyoruz eşim annesini sürekli görüyor buna rağmen eşimin annesi sürekli hergün eşimi telefonla arayıp bugün ne yaptın ne yedin ne içtin diye yarım saat konuşuyor Eşim yengeç burcu. kayınvaldem çok geveze ve boş boş konuşan bir insan telefonda ne konuştuklarını eşim bana anlatmıyor geçiştiriyor sürekli. Başbaşa eşimle gezmeye gitmek istiyorum ya eşim diyor annemi de alalım ya da kayınvaldem atlıyor benide götürün diye Evliliğimin ilk yılı habersiz çat kapı süekli geliyordu evime kayınvaldem Ben bu problemi nasıl aşabilirim Eşim beni sürekli ikinci plana atıyor bunu nasıl aşarım Ben çalışan bir insanımm bana yardım edin lütfen (
sizde herhangi bi konuda surekli onun yaptigi seyi yapin o annesiyle konusurken sizde annenizi arayin uzun uzun konusun anlatmayin onada. bi sey oldugiunda bi anneme sorayim diyin sizde mesela. bi yere gitcekken yakinsa annemi de alalim diyin. aklima bu geldi suan :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim ailem uzakta maalesef eşim çok inatçı ve annesine çok bağlı annesi ile benim aramda kalsa annesini seçer ki böyle bişey de geldi zaten başıma ben istiyorum ki daha uzak bir semte taşınıp aramıza mesefa girsin istiyorum. Eşimi ikna edemiyorum bu gece bu yüzden tartıştık ben annemi bırakıp gitmem dedi işine gelirse dedi yoksa kapı açık dedi