Eşim beni anlamıyor

Sekerrr26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
24
2
1
Merhabalar burayı uzun zamandır takip ediyorum yardımınıza ihtiyacım var konu eşimin umutsuzluğu. Biz 1 senelik evliyiz eşimin iş burda ama oturduğu yer başka ilçede orda oturmak istedi bende kabul ettim. Bir senelik evliligimizde baya sorun yaşamadım esim benimle evli değil arkadaşlarıyla evli. Bir telefon gelir yemek yer çıkar. Benim sağlık sorunun var doğuştan bununla ilgili raporum var aynı zamanda stres yaşamam lazım epilepsi öyküsü var dikkat etmek lazım. Engelli kadrosuyla iş başvurusu yaptım başka il cıktı dilekçe verdim memleketime cıktı yarın ise basliyorum eaim gelmem diyo ben annelerdeyim bu adam npmaya çalışıyo anlamıyorum. Insanlar neyle sorunları var bizim nasıl şimdi aramıyorum o da beni aramiyo

Kesinlikle işine başla. O yanında olmayı istesin. Zira bu adam, daha evlendiğinin bilincinde değil. Eşine vakit ayırmıyor. En azından evliliğiniz bu şekilde devam ederse sen çaresiz kalmazsın.

Çalışmaya yarın başlıyorum ayrıca devl et memuru oldum. Dün eşyalarımı almaya geldim pantolon vs kapıyı kitlemis geldi açtı vakti ne aldıysam anneme gelme sebebim de beni görmek istemediği söyledi kovar gibi ondan geldim beni ezmeye mi çalışıyo acaba anlamıyorum 2 3 ay önce çocuk için ıyi olur dedim çünkü hamilelik sürecinde yanında olabilme hakkım var ya ıyi ki diyorum kabul etmemisim

Su evli erkeklerin bekar arkadaslarini toplayip uzaya gondermek lazim .
O modelden bir tane de bende var .Adam baba oldu hala üniversite arkadasiyla takılıyor. Takilmasi sorun degil de kendini onla bir tutuyor.

Evim ve isim arasında 15 20 dakika var ama ben sürekli arabayla gidip gelemem otobüsle 1 saati biliyo çünkü ulasmam. Eşimle saatlerimiz uymuyo eaim devlete yalnız özelleştirdi devam ediyo

diğer konunu okudum bu rayı merak ettiğim için burayıda okumak istedim ,

kesınlıkle sen işine bak sanırım senin sağlık sorunun var
sana bu kadar umursamaz davranıorsa bu böyle devam eder ,

bu olaya ailen müdahale edecek , yaa sonuç iyi olacak eşin yanına gelecek yada boşanmayla sonuçlanacak ,
çünkü sen işine devam etmelisin

İşine başla ve eşinle de ilgilenme. Kıymetini bilir , aklı başına gelirse ne ala
Bu sorumsuz adamı mı çekeceksin bir ömür ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…