eşim beni arkadasi olarak mi goruyor

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
kizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz

Neden boyle olduğunu ilk kendisine sor tatmin edici bir yanıt alamassan biraz bekle ve gozlemle belki kendi kendini tatmin ediyor olabilir oda yoksa cinsel bir sorunu olabilir .. saglikli bir erkekse baska birileriyle gorusuyor olabilir yada işi ağir olabilir aynı evde sen yaşiyorsun gozunu acarsan goreceksindir

hemen bir karara varmak yanlış yorgun olabilir canı istemiyor olabilir normal.

Amannn canım bazıları eşlerinin sohbeti muhabbeti yok sadece cinsellik istiyor beni kullanıyormu eşim diye serzenişte bulunuyor .sende tam tersi bir durum söz konusu eşle fazla muhabbetli olmakta iyi değil demekki bu seferde arkadaş gibi görüyor,bu erkekleri anlamak çok zor.sende biraz kavga falan et ne bu böyle sohbet muhabbet :KK45:monotonlaşmışsınız inanki kavgalı olanlar cinselliğe daha çok önem veriyor cinselliği evliliklerinin kurtarıcısı olarak görüyorlar sizdede böyle birdurum olmayınca çabada yok

Neden boyle olduğunu ilk kendisine sor tatmin edici bir yanıt alamassan biraz bekle ve gozlemle belki kendi kendini tatmin ediyor olabilir oda yoksa cinsel bir sorunu olabilir .. saglikli bir erkekse baska birileriyle gorusuyor olabilir yada işi ağir olabilir aynı evde sen yaşiyorsun gozunu acarsan goreceksindir
kendisjne sordum zaten beni istemiyormusun dedim oda nerden cikardin dedi kimseyle gorusmedigini biliyorum saglikli cok sukur bir sorunu yok kdndini tatmin etmediginide biliyorum

kizlar eşimle aramiz iyi aslinda iyi anlasiruz sohbet muhabbet iyidir ama esim benimle beraber olmak istemiyor sanki yaklasik 15gun olcak beraber olmayali ben gelmesem gelmiyor onceden beraber olmak firsat kollardi simdi hic firsat oldugu halde istemiyor soyledim kendisine onu nerden cikardin diyo kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum siz olsaniz ne dusunursunuz
bence sanslısın ve haberin yok cnaım inan bende tam tersi ve bıktım yani 6 senelıkte evlıyım azda degıl aam esım sürekli birlikte olmak istiyoru bu yüzdne cok kavag ediyrouz ben hergun hatta 2 kere 3 kere istemiyorum her eve geldigind aynı sey bıkkın lık getirdi sen bence sus otur rahatına bak

bence sanslısın ve haberin yok cnaım inan bende tam tersi ve bıktım yani 6 senelıkte evlıyım azda degıl aam esım sürekli birlikte olmak istiyoru bu yüzdne cok kavag ediyrouz ben hergun hatta 2 kere 3 kere istemiyorum her eve geldigind aynı sey bıkkın lık getirdi sen bence sus otur rahatına bak
o da cok fazla ama canim ne bileyim istememeside kotu bence kendimi cirkin istenmryen biri olarak goruyorum artik

kendisjne sordum zaten beni istemiyormusun dedim oda nerden cikardin dedi kimseyle gorusmedigini biliyorum saglikli cok sukur bir sorunu yok kdndini tatmin etmediginide biliyorum

Kendini tatmin etmiyor , başkalariyla gorusmuyor , senle birlikte olmak istemiyor ve cinsel olarak saglikli bir erkek.. yorgun olmadigindada olmuyor "diyorsun" bu pek mumkun degil yinede sen bilirsin :))

o da cok fazla ama canim ne bileyim istememeside kotu bence kendimi cirkin istenmryen biri olarak goruyorum artik
ayyy bırak keyfıne bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak

sadece fiziki değil ,kafa olarak yorgunsa keyfi yoksa oda etkiler
15 gun de
Kendini tatmin etmiyor , başkalariyla gorusmuyor , senle birlikte olmak istemiyor ve cinsel olarak saglikli bir erkek.. yorgun olmadigindada olmuyor "diyorsun" bu pek mumkun degil yinede sen bilirsin :))
tatmin olmadigini biliyorum evde bisry olsa gorurum herhalde baskalariula gorusemex cunki haftasonu hep bizimle ev den ise isden eve gidip gelen biri calisdigi yer cezaevi tel yasak ve orda calisan uc bes kadin var ve evli saglik sorunu olmadiginida biliyorum evet belki baska secenek yok ama hrlsininde aciklamasi var napiyim

ayyy bırak ke bak cnaım yaa evde cıplak olmaktan ısal oluyorum surkelı aferdersın yanı inan migde bulandırıı oluyo bi saatten sonra eisme diyrum seni giyinik görmek istiyroum lütfen hic evde ne var ne yok umursamaz 6 senelık evliyim daha bi balkonda yanyana duramayız ya gögsumu sıkar ya baska yerimi eller bizimki fazla cok fazla atak
:KK70::KK70::KK70:
Allah iyiliginizi versin ne guldum gece gece.
balkonda gogus sikma fantazisi supermis:confused:

X