eşim beni bıraksa diyen varmı

minakzm

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
176
52
298
benim yapamadığımı yapsa bıraksa dye düşünenvarmı . sürekli kalbimi kırma peşinde.bir yaşında kızım var.herhali sıkıntı. bugün gezdrmek istedi bizi yani ben iyiyim demeye getrecek ama günün sonunu yne batırdı. hergün ağlamaktan canımın sıkılmasından bıktım anlayacağınız.dyorumki birine aşık falan olsa da onun isteğyle boşansak

Son düzenleme:
ya aslında onu bırakmayada kıyamıyorum seviyorum aslında hem de kızımızı düşünüyorum. bnm yüzümden hayatı maholmasın istiyorum.

alacağın nafakayla kızına bakabilirsin. çocukcağız sizin yanınızda daha mutsuz büyür.

Sorununuz ne?
O sizi bırakırsa hayatınızı nasıl idame ettireceksiniz? Yani boşanmayı gözünüz kesiyor, boşanabilirsiniz...
Madem öyle neden siz ilk adımı atmıyorsunuz?
Seviyorum ben ayrılamam diyorsanız, sevginizi daha fazla tüketmeden evliliğinizi kurtarma yoluna gidin, belki herşey çok daha farklı olabilir..

Çelişkilisiniz.. Biraz kendinizi dinleyin. Ya da eşinizle konuşun, nereye gidiyoruz, napıyoruz gibi

ha ha çok enteresansınız gerçekten,
kocam beni bıraksın diyeni mi,
kocam ölsün diyeni mi,
ben öleyim diyeni mi
...
hepsi aynı,
sorun var ve çözmek yerine ütopik hayaller peşindesiniz.
eşinizle sorununuz varsa çözün yani,
insanlar konuşa konuşa anlaşır, bir yerden yakalarsınız frekansı,seviyorum da diyorsunuz.

bakın insan ömrü bir tane, yazık etmeyin ne sizin hayatınıza ne de eşinizin, ne de çocuğunuzun,
çözün probleminizi güllük gülistanlık yaşayın.
oh be

benim yapamadığımı yapsa bıraksa dye düşünenvarmı . sürekli kalbimi kırma peşinde.bir yaşında kızım var.herhali sıkıntı. bugün gezdrmek istedi bizi yani ben iyiyim demeye getrecek ama günün sonunu yne batırdı. hergün ağlamaktan canımın sıkılmasından bıktım anlayacağınız.dyorumki birine aşık falan olsa da onun isteğyle boşansak
Neolursa olsun deme oyle, birine asik olsada bosansak basina gelirse cok aci cekersin inan, herseyin hayirlisni dile tam olarak proplemlerin nedir bilmiyorum ama allahim huzur versin

şu dik kafalı erkekler vardır ya işte onlardan benm eşim.konuşulmuyo hiç geçen mesaj attım baya içimi döktüm ama yine aynı.konuşturmaz hemen sinrlenir.bu arada nafakaya ihtiyacım yok öğretmenm. o da öğretmen ama...offfffff daha ne çok sorunumuz var ama herşey enm üstümde o bana bütün yükü yüklüyo.anlatsam romanolur tarzda

ya aslında onu bırakmayada kıyamıyorum seviyorum aslında hem de kızımızı düşünüyorum. bnm yüzümden hayatı maholmasın istiyorum.

Surekli kavga eden anne baba gorerek, surekli kavga eden ve aglayan annesini gorerek surekli birbirinden nefret eden birbirine sevgi saygi duymayan anne baba modelini gorerek buyumesi daha mi az zarar verir saniyorsunuz.

ben kimse kırılmasın istyorum bu seferde olan bana oluyo.dr a gittm depresyondasın dedi.emzirdiğm için ilaç vermedi.yani uçak sallansa korkmuyorum düşse dye dua edyorum. sorunun başı aslında şu:evlenrken ben kapalıydm sonradan açılmamı tedi.saçlarımda genetk dökülme var diye.ve ailem bunu kaullenemyo.ben nasıl giyineceğmi şaştım anlayacağınz.onlar öyle bu böyle. benlik denen bişey kalmadı bende.

:cry:
Surekli kavga eden anne baba gorerek, surekli kavga eden ve aglayan annesini gorerek surekli birbirinden nefret eden birbirine sevgi saygi duymayan anne baba modelini gorerek buyumesi daha mi az zarar verir saniyorsunuz.
tabiki size hak veryorum ama düzelsn istiyorum off

Seviyorum diyorsunuz lakin insan sevdiği biri için başkasına aşık olsa diye temennide bulunamaz. Bu imkansız!

Annesiniz, öğretmensiniz ve kocamı seviyorum amabaşkasına aşık olsada gitse diyorsunuz??

Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz..

Back
X