eşim beni bıraksa diyen varmı

Cnm iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da eşinden buz gibi soğuduğunu her fırsatta sile getiren sen, bu sözünü kendine de uyguluyo musun merk ettim. Yanlış anlaşılmasın elestirmek icin değil ciddi sordum.
Birde dogumdan sonra sogudugumu soyluyoru
Daha dogrusu soyle dusunuyorum
ben mi fazla tutkuluydum da normale mi dondum
normali boyle mi ? Yoksa harbi sogudum mu ?
Dogumdan dolayi mi yoksa gercek duygularim mi
netlestiremedim kafamda bir turlu...

Ben cocuk icin devam ettirmem ki..
Hamileliktir dogumdur vs vs yalniz gecirmeye niyetim yoktu
arti cocuktan once benim baska sebeplerden dolayi bu evliligi devam ettirmem gerekiyordu...bazi hukuksal olaylar diyim...
Bu evliligin zaten hic bir oluru olmadigini anladigim an biter zaten...ki kendisi zaten cocuguna her sekilde destek olur maddi manevi....yani cocuk icin fazla yipratmam evli kalayim diye...
Ben cocuk icin devam ettirmem ki..
Hamileliktir dogumdur vs vs yalniz gecirmeye niyetim yoktu
arti cocuktan once benim baska sebeplerden dolayi bu evliligi devam ettirmem gerekiyordu...bazi hukuksal olaylar diyim...
Bu evliligin zaten hic bir oluru olmadigini anladigim an biter zaten...ki kendisi zaten cocuguna her sekilde destek olur maddi manevi....yani cocuk icin fazla yipratmam evli kalayim diye...
Yok kastettigim çocuk icin dwvam ettiriyorsun degildi. Cocuk veya herhangi bir baska sebep. Neyicede sen se eşinden soğumuş olmana ragmen cesitli nedenlerle devam ediyorsun evliligine bildiğim kadariyla.eşin hakkinda Nasil evlendim ben bununla diye düşüncelere kapildigini dile getirmistin . hani konu sahibine verdigin tavsiyeye yönelik bunu kendi hayatinda da uygulayıp uygulamadigini merak ettim sadece. Yoksa elestiri olsun diye yazmadim.

benim yapamadığımı yapsa bıraksa dye düşünenvarmı . sürekli kalbimi kırma peşinde.bir yaşında kızım var.herhali sıkıntı. bugün gezdrmek istedi bizi yani ben iyiyim demeye getrecek ama günün sonunu yne batırdı. hergün ağlamaktan canımın sıkılmasından bıktım anlayacağınız.dyorumki birine aşık falan olsa da onun isteğyle boşansak
direk terket bacım cool olursun:)

Yok kastettigim çocuk icin dwvam ettiriyorsun degildi. Cocuk veya herhangi bir baska sebep. Neyicede sen se eşinden soğumuş olmana ragmen cesitli nedenlerle devam ediyorsun evliligine bildiğim kadariyla.eşin hakkinda Nasil evlendim ben bununla diye düşüncelere kapildigini dile getirmistin . hani konu sahibine verdigin tavsiyeye yönelik bunu kendi hayatinda da uygulayıp uygulamadigini merak ettim sadece. Yoksa elestiri olsun diye yazmadim.
Iste bu dogumdan sonra oldu...ben bu adamla nasil evlenmisim dedim cunku adama olan butun cekim gucu cinsellik vs yitirdim gibi dogumdan sonra...yani bana dokunmasa dert etmem
Eskiden 2 gun bisey olmasin nasil zoruma giderdi...dogumdan sonra sadece bu olmadi ki bende...ben resmen evrim geciriyorum su sira...dusun ben cok tembelken simdi hem ev isi hem kisisel bakim hem cocuk hepsini yapiyorum
resmen enerji patlamasi yasiyorum her gun
kendimi onceden severdim dkgumdan sonra asik oldum :)
Sanki esime verdigim sevgiyi almisim kendime yonlendirmisim gibi...cok tuhaf bir ruh hali ....anlatilmaz yasanir...
konu sahibi esinden dertli o yuzden ikilemde
benim artik kimseyle derdim yok tamamen kendime yoneldim

Köprüden önce son cıkıs mutlaka ilişki terapistine gitmenizi tavsiye ederim...

ben kimse kırılmasın istyorum bu seferde olan bana oluyo.dr a gittm depresyondasın dedi.emzirdiğm için ilaç vermedi.yani uçak sallansa korkmuyorum düşse dye dua edyorum. sorunun başı aslında şu:evlenrken ben kapalıydm sonradan açılmamı tedi.saçlarımda genetk dökülme var diye.ve ailem bunu kaullenemyo.ben nasıl giyineceğmi şaştım anlayacağınz.onlar öyle bu böyle. benlik denen bişey kalmadı bende.
sorunun kaynağı tesettürden çıkmanızı istemesi mi?siz ne düşünüyorsunuz peki?

sizi okadar iyi anlıyorum ki.aynı şeyleri bende düşündüm.çünkü siz bırakırsanız sonradan pişman olabilirsiniz özellikle çocuk varsa ama o bırakırsa sizin pişman olacağınız bir durum olmaz.ama tabiki üzülürsünüz..Ne seninle ne sensiz piskolojisi..

bugün ev gezmesine gittk bana karşı sanki daha iyi .bebek huysuzlanınca kalkalım dedi.eve gelince de seni bebek çok yoruyordu o yüzden kalkalım dedim dedi.zaten eğer kötü davranırsa terapiste gidelm demeyi düşünüyorum.

ya aslında onu bırakmayada kıyamıyorum seviyorum aslında hem de kızımızı düşünüyorum. bnm yüzümden hayatı maholmasın istiyorum.
Günah keçisi arıyorsunuz.Bu çok yanlış!Seven bir kadın eşi için birine aşık olsa boşasa beni demeniz tamamıyla sağlıklı bir yetişkinin istediği bir şey olamaz.Yardım alın sonra bıraksın,bırakayım bunları sonra düşünün.Rabbim şifa versin Can'ım en kısa zamanda tedavinde ki gelişmeleri bildirirsin bizlere.

Back
X