eşim beni bıraktı annesine koştu

siyahanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
58
0
86
40
Adana
merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN

merhaba hanımlar
gerçenten bir derdim var.dün eşimin abisi aradı annem düştü kolunda 3 yerden kırık var dedi.bulunduğumuz yer de memelekete 20 saat uzaklıkta.ben gidicem sen de gelecek misin dedi.düşünüm falan filan derken bunu biraz oyaladım.ben gelmicem dedim.dün çekti gitti annesinin kocası var yanında bekar kızı var diğer oğlu yakın ben burda tek başımayım beni bıraktı gitti.
az önce aradım annesini yine aynı doktrora götürmüş falan yani gitmesinin hiç bir manası yok.5 aylık evliyiz çok borcumuz da var buna rağmen hiçbir şeye aldırmadan gitti ailesi söz konusu olunca hiç mantıklı değil.ben ne yapıcam bana akıl verin
LÜTFEN

senin annenin başına gelse,sen gitmez misin.keşke eşinle sen de gitseydin:34:

ben aslında anti kayınvalide düşüncesine sahip biriyim ama

bence yanlış yapmışssınız. çok borcunuz var ama ortada bir sağlık problemi var sonuçta.

bir defa gitmemekle hata etmişssiniz.

siz ses etmezseniz böyle şeylere ilerde ufak sağlık sorunlarında bile çağırdığında, art niyet varsa eşiniz zaten durmu fark eder. "en ufak şeyde beni çağırıyor" diye düşünürdü zaten.

keşke sizde gitseydiniz ve mani olmasaydınız. şuan art niyetli siz oldunuz bir bakıma.

merhaba hanımlar
LÜTFEN

Benim annem olsa bende koşa koşa giderdim,garip olan ne anlamadım.

Siz 10 yaşında çocukmusunuzda yanlız kalamayacaksınız ,asıl garip olan sizin eşinizi yanlız göndermeniz.

5 parmağın beşi bir değil demek ki eşin için aile çok önemli ve doğru olan da bu zaten.Keşke sende gitseydin.
Tabi eşin götüreyim seni yalnız kalamazsın diye ısrarcı olup buna bi çözüm bulabilirdi.

merhaba hanımlar
LÜTFEN

bende haksızsın canım yanlş düşünüyosun :) sonuçta annesi ... senin annen olsa seninde canın yanar ve koşp giderdin:) ya sende gidip kocanı yalnz bırakmıcaktn yada hakldıır diyip susucksn ynlş anlaama yargılamıyorum ama düşüncem bu yönde:16:

5 parmağın beşi bir değil demek ki eşin için aile çok önemli ve doğru olan da bu zaten.Keşke sende gitseydin.
Tabi eşin götüreyim seni yalnız kalamazsın diye ısrarcı olup buna bi çözüm bulabilirdi.

o üzüntüyle can havliyle eşinin nazıylada uğraşamazdı ama :)

Şakamısın sen?
İnsanın ne kadar borcu olursa olsun, sağlık bu.
Senin annene bişey olsa gitmicek misin.
Biraz sağduyulu olun lütfen ya.
Anası tabi gidecek.
Ne demek annesinin kocası var, kızı var şusu var demek. Eee onlar var diye oğluna gerek yok mu?

Hem sen gitmeyerek ayıp etmişsin, hem de eşini suçluyosun beni bıraktı gitti diye.
Kocanın yanında olaydın o zaman.

merhaba hanımlar
LÜTFEN

hatanın neresinden dönersen kardır :) madem yaptın bir hata eşini sürekli ara kayınwalideni sor eşini sor nasılsın nzaman glcksn diye. bende gelmek isterdm ama borcumz yok buyüzden gelmedim vs diye gönlünü al derim

çok doğal değil mi
anneminde başına gelse bende giderdim

daha 5 aylık evlisin şimdiden böyle durumlarda bile tavır alıyoruz
sonra eşimle neden anlaşamıyoruz ailesi fena diyoruz
biraz da kendimize bakmak lazım diye düşünüyorum

sağlık sorunu bu yahu :44::44::44:

istersen 1 aylık evli ol. 20 satlik yolun parasıyla mı olacaksınız.:19:

bugün ona,yarın size.:31:

eşinizin size cephe almamasını istiyorsanız

bu duurmda alttan alın bence, hele kavga hiç etmeyin. çünkü cidden suçlu durumda olursunuz. biraz gergin olduğunuzu, ondan gelmediğinizi ifade edin.

bende mesela en ufak şeyden kıl kapıyorum ama bazen oluruna bırakmak gerek. zaten uzaktaymış düşünsenize her gün oraya gidemez ki zaten. istese bile bir süre sonra o yol gözünde büyür.

böyle şeyleri dert etmemek gerek, mantıklı bakmak gerek olaya bazen. bende mantıklı olamıyorum çoğu zaman ama olmak için uğraşmak lazım diye düşnüyürum.

konu baslığını okuyunca,eşin evi terketti sandım:34:

neyse senin ailenden sana ihtiyac olursa sende gitmezsin eşine hayırlı eş nasıl olur gösterirsin

hayırlı evlat olmayı ne yapcaz dimi:34:

hatanın neresinden dönersen kardır :) madem yaptın bir hata eşini sürekli ara kayınwalideni sor eşini sor nasılsın nzaman glcksn diye. bende gelmek isterdm ama borcumz yok buyüzden gelmedim vs diye gönlünü al derim

kesinlikle katıldımm..

Sağlık söz konusu ise para teferruattır
Hele ki sağlığı söz konusu kişi annemizse

Dilerim sizin annenizin başına bişey gelmez
Yoksa yol paranıza kıyamadığınızdan kadını sormayacaksınız herhalde:19:

Allah herşeyin hayırlısını versin, evladın da gelinin de..

madem yanında bekar kızı var oglu var dıyorsun ne gerek var senın gıtmene esın gıtsın alt tarafı bır kırık yanı ustelık ayrı memleketler... amelıyat degıl bır sey degıl ben boyle dusnuoyrum....aramıs halını hatrını sormussun zaten bosverrr....gıtme aradıgın yeter.

Bu konuda bu siteden destek alabileceğinizi falan mı düşündünüz? sizin ilerde başına böyle bir kaza geldiğinde oğlunun telde iyi geçmiş olsun diye geçiştirmesi seni tatmin edecekse eşinde gitmesin, ama anne olduğun zamanda oğlum karısını seçti diye topik açmazsın umarım. Biraz vicdan biraz empati ve insanlık diyorum paranın kölesi olmuşuz maalesef.

Eğer konu sahibinin annesi kolunu kırmış olsa ve eşi onunla beraber ziyarete gitmemiş olsaydı eminim eşim beni yalnız gönderdi diye konu açardı... :ssz::ssz::ssz:

Back
X