eşim beni bıraktı annesine koştu

ne yaparsınız bizim gibi öğretmenler uğraşıyor işte yanlışı olabileceğini kabul ediyo ama egosu son derece gelişmiş insanlara yanlışlarını gösteremiyor
öyle bir zaman geçek ki den bir replik:
"tüm hayatım boyunca okudum ama asla özgüvenim zagor kitapları okuyanınkiler kadar olmadı" şimdi bu konuyla bunu daha iyi anadım
en çok saygı duyulan forum üyesinin 4. sınıf öğrencisi gibi ısrarla ben biliyorum demesine bakınca bunu gayet net bir biçimde anlıyorum.
sorun çocuklarda değil onları yetiştiren ailelerde öğretmenler ne yapsın.

sayın üye umarım sen de fark edersin ama ümitsizim fazla şişirilmiş öz güven en tehlikelisidir.

ay benim hırsım geçmedi ama ya. biri de bana abartıosun dese keşke :)

lütfen hamileyken ne kayınvalde ne koca ne anne ne baba ne iş ne başka birsey

üstüne meteor düşse kafana takma

hayatımın karartan acı tecrübemden yola cıkarak bir önerim

lütfen bunu tüm hamileler kulağına küpe etsin

siz mutlu olun kafanızı güzel seylere yorun ki bebeklerinizde sizde huzurlu olun

sölerim sölemesine de ben bunu hangi anlayışla yapıo ınu merak ediorum. hani amacı oğluyla beni yalnız bırakmamak falan mıydı acaba. bebek gelince de nasıl olsa bebek bayrağı devraldı artık rahatça gidebilirim diye mi düşünüo acaba.

yada niyeti işten kaçmakmıdır anlamadım ki. ben çalışıorum. annem çalışıor. bunlarıda bilio. acemiyim bunlarıda bilio. hani birlikte yaşamasak beklemem de. birlikte yaşamanın her türlü cefasını çekip kırk yılda bi işe yarayacağı zaman ki bu hal nedir ya. yok abi kaynanalar hakedio her türlü muamaleyi :34:

Sende açık açık konuş. Ben çalışıyorum annem çalışıyor sana ihtiyacım olacak de. Bu zamana kadar gitmedin anne şimdi neden gidiyorsun de. Belki de işten kaçmak için gitmiyor bambaşka bir sebebi vardır. Sorunların çoğu iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Bunca zamandır birlikte yaşadığınıza göre bunları konuşmaya hakkın var...

ne yaparsınız bizim gibi öğretmenler uğraşıyor işte yanlışı olabileceğini kabul ediyo ama egosu son derece gelişmiş insanlara yanlışlarını gösteremiyor
"tüm hayatım boyunca okudum ama asla özgüvenim zagor kitapları okuyanınkiler kadar olmadı" şimdi bu konuyla bunu daha iyi anadım
en çok saygı duyulan forum üyesinin 4. sınıf öğrencisi gibi ısrarla ben biliyorum demesine bakınca bunu gayet net bir biçimde anlıyorum.

sayın üye umarım sen de fark edersin ama ümitsizim fazla şişirilmiş öz güven en tehlikelisidir.

canım her şey gönlünce olsun,geçmişe de fazla takılma:34:

ayrıca benim için öğretmenler çok değerlidir:42:

lütfen hamileyken ne kayınvalde ne koca ne anne ne baba ne iş ne başka birsey

üstüne meteor düşse kafana takma

hayatımın karartan acı tecrübemden yola cıkarak bir önerim

lütfen bunu tüm hamileler kulağına küpe etsin

siz mutlu olun kafanızı güzel seylere yorun ki bebeklerinizde sizde huzurlu olun

maalesef bu ara herşeye üzülüp ağlayabiliorum. hassasiyet dönemleri başladı galiba. bugün ağladım gene bi sürü :(

Sende açık açık konuş. Ben çalışıyorum annem çalışıyor sana ihtiyacım olacak de. Bu zamana kadar gitmedin anne şimdi neden gidiyorsun de. Belki de işten kaçmak için gitmiyor bambaşka bir sebebi vardır. Sorunların çoğu iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Bunca zamandır birlikte yaşadığınıza göre bunları konuşmaya hakkın var...

gitmesi için diğer yıllardakinden başka bi sebebi yok aslında. belki cudananın dediği gibi gene sadece laftadır.

her yıl gitcem der yaz olunca gitmez.

israrla biliyorum diyorki hayat tecrübesi var :34: sende ne var ?

sen bu yoldan gecerken egem emekli bile oldu

konuna ilimli yorum yapti sana zaman ayirdi tsk edecegine söylediklerine bak :19:

Öz güven meselesini nereden cıkardın cözebilmis degilim gercekten saka gibisin :)
Saygı duymayı bilmeyen bir insan olduğunu konunu okuyunca anladım zaten. Ama sen üyelere saygısızlık yaparak bunu gözümüze daha da soktun..
Biliyor musun haklısın sorun çocuklarda değil onu yetiştiren ailelerde...
Ne yazık ki saygıdan bihaber , terbiyeden de yoksun bir insan olarak bunu bize gösterdin...
Allah eşine sabır versin..
Bu kadar kapris , mantıksızlık, kıskançlık , üstüne bir de terbiye noksanlığını bir arada bulmuş..
Almış birinin ahını çekecek mecbur... :1:

özgüven patlaması yaşıyorsun sanırım
eşin gelince başında patlamasın diye açtığın konuya binaen yorum yapıyoruz
sen yazmasan kimse senin ''derdinin'' farkında değildi
öğretensin eğitensin ama eleştiriyi olgunlukla karşılamayı öğrenememişsin

birde şu bir kırık noalcak
kalp krizi ameliyat falan olsa neyse diyenlere
bir araştırın bakalım bir kırık diye önemsemediğiniz şey
insanların hayatından neler götürüyor
el insaf diyorum biraz vicdan merhamet
insanların sıkıntılarını bu kadar küçümsemeyin

canım her şey gönlünce olsun,geçmişe de fazla takılma:34:

ayrıca benim için öğretmenler çok değerlidir:42:

ablacım diorum senide pek tanımıorum kusura bakma ama iki lafından biri öğretmenim demek olan konu sahibine karşı ben olgunluk falan yapamıcam ona fuzuliden bi söz hediye edicem
ayrıcada aile hakkaten çok önemli insanı bencil,kaprisli yetiştirmemeli yoksa ne kaynanalrın ne kocaların başlarını yakar....

EĞİTİM CEHALETİ ALIR , EŞŞEKLİK BAKİ KALIR...

Back
X