Size bir soru sormak istiyorum ;eşinizi gerçekten seviyormusunuz ?
eşimn tayini doğuya çıktı burası çok tutucuymuş erkekleri sapıkmış falan diyo...onun içn bana çok müdahale ediyormuş...
Eşinin sana karşı olan duyguları nasıl feryalcan sana sevdiğini filan söylüyormu yada belli ediyormu hiç.
Canım ben de aynı sorunları yaşadım evlenir evlenmez doğuya gelmek zorunda kaldık eşimin işi yüzünden eşin haksız da sayılmaz yani bilmiyorumkismile
Kıskançlık konusuna gelince... Erkekler evliliğin ilk döneminde aşırı sahiplenme ve kıskançlık gösterebiliyorlar. Bence işler zamanla yoluna girecek. Zamanla evliliğiniz oturacak bak göreceksin. Benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar etek giyince bana küsüyodu çocuk gibi. Şimdi bana hediye etek alıyo. Birazcık zaman canım sabırlı ol.
kendi geç saatlere kadar dışarlarda oh ne ala ona kadın bakmıyomuymuş peki? bu erkekler hep çıkarları nasıl gösteriyorsa öyle davranıyorlar seni bu kadar bunaltması çok yanlış ama maalesef bazı erkeklerde bu takıntı derecesine ulaşıyor dilerim seninki öyleolmaz canım bizimkide böyleydi daha sonra düzeldi çok şükürboshayallersmile şimdi bi nebze olsun rahatım al karşına konuş dicem ama birbirinizi kırmayın daha çok yeni evlisiniz dilerim çok mutlu olursunuz bu sorunları aşarsınız
Tama evliliğinizde daha çok yeni ama, cicim ayları denen şeyi şimdi yaşamayacaksınız da ne zaman yaşayacaksınız? Eşiniz madem o kadar kıskanç neden sizi çalıştırıyor? Arkadaşların görüşüne katılıyorum, kendi dışarı çıkack ya akşam, seni bahane ediyor. Bilmiyorum da sürekli böyle sorunlarla boğuşmaktansa alıp karşına adam gibi konuşman daha uygun olur bence. Çocuk gibi kızıp geceleri dışarı kaçmak için bahane yaratacak, sen açık giyinyorsun diye sorun çıkaracak ama senin erkeklerin arasında çalışmanda sorun olmayacak.
Daha geç olmadan konuşmanz lazım. Atık evli bir erkekolduğunu, seninde onun eşi olduğunu anlamsı lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?