Eşim beni çok boğuyor, dayanamıyorum...

Size bir soru sormak istiyorum ;eşinizi gerçekten seviyormusunuz ?

aslında seviyorum yani bi şelyer hissederek evlendim yani körkütük aşık değildim ama anlaşıyorduk ve birlikte zaman geçirmeyi seviyorduk.....canım ben çok uğraşıyorum ama eşimle aynı çatının latına girince sorunlar büyüdü büyüdü.....aileside bizi evlilğim en güel aylarında rahat bırakmayınca herşey daha da kördüğüm oldu...

Eşlerin durup dururken birbirlerini bu kadar sıkmasına karşıyım ama göze batan bir durum varsa da gereken uyarıyı yapabilir.

Eğer gerçekten ortada dediği gibi bir durum olsaydı bile, durumu abartmış biraz, uyarması yeterliydi. Bahane aramış kendine heralde, tartışma çıkarmak için ve gezmemek için.

Ve en önemlisi feryalcan, ikinizde herşeyi sorun eder hale gelmisşiniz heralde. ıletişim kopukluğu var gibi, diğer konularından dolayı soğuma var gibi. Birbirinize ne deseniz, ters gelecek gibi.

Eşinin sana karşı olan duyguları nasıl feryalcan sana sevdiğini filan söylüyormu yada belli ediyormu hiç.

eşimn tayini doğuya çıktı burası çok tutucuymuş erkekleri sapıkmış falan diyo...onun içn bana çok müdahale ediyormuş...

Canım ben de aynı sorunları yaşadım evlenir evlenmez doğuya gelmek zorunda kaldık eşimin işi yüzünden eşin haksız da sayılmaz yani bilmiyorumkismile
Kıskançlık konusuna gelince... Erkekler evliliğin ilk döneminde aşırı sahiplenme ve kıskançlık gösterebiliyorlar. Bence işler zamanla yoluna girecek. Zamanla evliliğiniz oturacak bak göreceksin. Benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar etek giyince bana küsüyodu çocuk gibi. Şimdi bana hediye etek alıyo. Birazcık zaman canım sabırlı ol.

bende 9.5 aylık evliyim yaşadıklarına çok üzüldüm canım.
evliliğin ilk aylarına hiç yakışmayan şeyler bunlar.
allah yardımcın olsun

canım eşinin tayini hangi şehire çıkdı sapıklarla dolu doğu şehrini pek merak ettim açıkcası

kendi geç saatlere kadar dışarlarda oh ne ala ona kadın bakmıyomuymuş peki? bu erkekler hep çıkarları nasıl gösteriyorsa öyle davranıyorlar seni bu kadar bunaltması çok yanlış ama maalesef bazı erkeklerde bu takıntı derecesine ulaşıyor dilerim seninki öyleolmaz canım bizimkide böyleydi daha sonra düzeldi çok şükürboshayallersmile şimdi bi nebze olsun rahatım al karşına konuş dicem ama birbirinizi kırmayın daha çok yeni evlisiniz dilerim çok mutlu olursunuz bu sorunları aşarsınız

Tama evliliğinizde daha çok yeni ama, cicim ayları denen şeyi şimdi yaşamayacaksınız da ne zaman yaşayacaksınız? Eşiniz madem o kadar kıskanç neden sizi çalıştırıyor? Arkadaşların görüşüne katılıyorum, kendi dışarı çıkack ya akşam, seni bahane ediyor. Bilmiyorum da sürekli böyle sorunlarla boğuşmaktansa alıp karşına adam gibi konuşman daha uygun olur bence. Çocuk gibi kızıp geceleri dışarı kaçmak için bahane yaratacak, sen açık giyinyorsun diye sorun çıkaracak ama senin erkeklerin arasında çalışmanda sorun olmayacak.
Daha geç olmadan konuşmanz lazım. Atık evli bir erkekolduğunu, seninde onun eşi olduğunu anlamsı lazım.

saçmalardan seçmeler eşi,niz olay çıkartmak için yaratıcı değil aklına gelenı yapıyor maşallah nerden de bulurlar bu hakkı kendılerınde bılmem.!!1
ewzdırmeyın kardesım kendsınızı..
yenımı aydın de eskıden de böyleydım de de ezdirme kendını.!!!

sende onun sacına ,başına kıyafetine karış.aynı şekilde onu bunalt
benim kocam gece 12 de eve gelse onu eve almam
yaa neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz anlamıyorum.
zaten toplum biz kadınları 2.sınıf vatadaş olarak görüyor
bide biz böle olmasına zemin hazırlıyoruz
az kendinize güveniniz olsun, sizinde olmazsa olmazlarınız olsun.onlara müdehale edilmesine izin vermeyin.yeri geldiginde rest cekmeyide bilin.
hep alttan alırsan sus pus olursan kıymetin bilinmez.tepene cıkar adam

inş canım aslında bir de kendi memleketi doğu kökkenli eşim bütün akraba eş dosta burda...olnardan çok çekiniyo laf getirmek istemiyor kendisine..

tşk ederim umarım öyle olur....

canım anlatmya çalışyorum hatta anlattım ama anlamıyor ama ben yine blidğimi yapıp bildğim gibi giyineceğim çünkü taviz tavizi doğuruyor...

canım erkekler evlendikten sonra böle oluyo...
bu arada eşimin tayini doguya cıktı demişsin ne iş yapıyo?
madem bu kadar kıskancta seni neden calıştırıyo ozaman?
bende 10 aylık evliyim benimkide ilk baslarda dar degiştir diyodu bende şimdi ona göre dikkat ediyom benim eşimde polis ve bu yıl doguya gidicez ayrıca urfada okudum evet dogudaki insanlar insana çok bakıyo sapık degilde kafaya almasın yeterki basına bela oluyolar çok arkadsım üniv.yi bırakmak zorunda kalmıştı...
inşallah düzelir canım eşinde....
rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem....

esin kolayini bulmus iki kukre bi titret sonra gece yarisi gez toz sapiklarin arasinda..iyi valla.
goster disini esine..sen kapattikca batacaksa yine batar yine batar..

Son düzenleme:
bugün yorgun argın işten çıkmışım profilinzde çalışmıyorum yazıyorda tuhafıma gitti

eşinin bu gecenin bi körüğne kadar gezdiği arkadaşları erkektir umarım...
benim eşim böyle bi bahaneyle bunu yapsa; eve 12de gelse ve ayrı yatmak istese başka şeylerden de şüphelenirim...
eşin bir de kendisine laf gelir diye sizi kısıtlayacağına; kendisi laf getirmemeye uğraşıp 9 aylık karısını evde yanlız bırakmasın...
biraz pasif kalmışsınız alınmayın ama... eşiniz maşallah istediği gibi at oynatıyor tabiri caizse... artık dişinizi göstermeniz lazım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…