takıntı yaparım demişsiniz ya. bildiği için mi söyleyemedi ki. ondan vazgeçersiniz düşüncesiyle.
nişan atmak kötü birşey değil, anlatmamak saklamak kötü....
sordum üzülmemen için solemedim dedi ama çok zoruma gitti benim bu soylenmesi gereken bişeydi ve ben gecmişi ciddi anlamda takıntı yapan biriyimdüşünsene herkes biliyomuş bi ben bilmiyomuşum
Bence çok büyütülecek bir şey yok eminim sizi kaybetmemek için yapmıştır. Benim eşimde ilk tanıştığımız zamanlar sevgili değildik ama boşanma aşamasındaymış bana kendini bekar olarak tanıtmıştı. Ben de senin gibi sonradan öğrendim ve üzülmüştüm bana yaptığı açıklama gerçeği söyleseydim yüzüme bile bakmazdın dedi. Sizin eşiniz de korktuğu için yalana başvurmuş mesela ablam eniştemin bir nişan attığını evliliklerin 10.yılında öğrenmişti :)
sende mi ewlendikten sonra öğrendin dgru hani neticede geçmiş o da çok pişman olmus keske hiç olmasaydı dıe ama ne bilim ben ona her şeyımı anlatmıstm
Ben olsam ben de takardim
nisan atmasina degil de benden saklamasina takardim
Sonra kafamda kurar kurar
kimbilir baska neler sakliyor diye dusunurdum
once kendisine sonra ailesine neden sakladiklarini sorardim...
arkadaslar ben bı bucuk yıllık ewlıyım smdıye kadar eşimdende annesindende bklemediğim seyler grdüm ama sabrettim ama bu son olay beni şok ettı eşimin benden önce bi nişan attıgını gecen gun bska birinden öğrendim we şok oldum banada ailemede bu hc bı sekılde soylenmedi kendimi salak yerne koyulmuş gbi hissettim ne yapmalıyımmm
benzer durumla çevremdede karşılaştım..eğer kısa süreli bişeyse önemsiz görüp anlatmak istememiş olabilir..eşinin bunun dışında sana kırıcı yada yalan yanlış davranışları olmadıysa pek üstünde durmamalısın..ama bir ihtimal daha varki nişanlısı akraba tanıdık çevresinden biri ise de anlatmak istememiş olabilirler..düğünde bayramda karşılaşılması-görüşülmesi gereken biri falansa siz stres yaşamayın diyede gizlenmiş olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?