- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi alekta movik movik
-
Evet olabilirheralde seviyor ailesini övmeyi :)
Sanmam. Olsa da başım üstüne bilir yani annem babam gibiler.annesinin babasının bir isteği var da konuyu sana mı açmaya çalışıyor ki acaba
ailesi zaten çok kıymetli. Ev aldılar diye kıymet bileceğimi düşünmesi beni üzer.Gereksiz laflar...
Evlenirken tirnagini kipirtadmayan o kadar aile varki esinizde kiymet bilin diye surekli hatirlatma geregi duyuyodur.
Dedim ya cok gereksiz.
Ya ben de söylerim allah razı olsun. Eşim dozunu kaçırıyor artık.Herseyin altında bişey aramayin bence belki icinden geldiği icin soyluyodur ev almak kolay bişey değil almak zorunda değillerdi sonuçta hani ne zarari var ki size söylemesinin anlamadim
Acaba senin ailenden bişey bekliyor olabilir mi?
Acaba senin ailenden bişey bekliyor olabilir mi?
Eşinin ailesi bu kadar yardım etmiş sizin ailenizde etti mi acaba,eşin bence senin ailenden birşeyler bekliyor olabilir bunuda direk yüzüne söylemek yerine ailesini överek söylemeyi düşünmüş olabilir,ya da ailen yardım etmediyse onada laf vurduruyor olabilir sürekli ailesini övmesinin altında birşeyler vardır diye düşünüyorum?
O zaman niye sürekli ailem bunu yaptı şunu yaptı diyor ben altında birşeyler ararım hatta direk sorardım benim ailemin yardım mı etmesini istiyorsun diye.Ailemin maddi durumu o kadar iyi değil kendi de biliyor.
Annem bi turşu basmıştı diye eşim kızmıştı insanlara niye sıkıntı veriyosun kendin yap demişti.
Senin ailen naptı mı demeye getiriyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?