Eşim beni deli ediyor.Sizin eşiniz de böyle yapıyor mu?

Bir tanıdık böyleydi eşi konuşur konuş
ur kavga eder adam sesini çıkarmazdı
Sonra bir anda kadından ayrıldı artık çenesinden yoruldum demişti
Çok konussam dırdırcı yapıda olsam anlarım da. Benim tartısmam en fazla 10 dk sürüyor. Zaten sesi de cıkmıyor ben de susuyorum o yüzden söyledimlerim bitince.

Ama insanın siniri bozluyor. Konu çözüme ulasmıyor ki üstü kapanıyor böyle
Aman ya yapsın işi ne yapacaksın? Bende tartışınca susarım önceden konuşurdum, eşim sustukça bende susmaya başladım. Erkeklerin çoğu susuyor duyduğum kadarıyla.Ama işi yapan yine benim bizim evde .😉 İletişim yönteminiz farklı demek ki senin eşinde böyle.
Aklınca iş yapacak gönlünü alack. Sende o iş yapınca bir kahve yap,yoruldun gel dinlen biraz de bir kahve için. Söyleyeceğini söyle içini dök. Zaten söylesende anlamayacak.

Eşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
İnsanı çatlatan cinsten:) aslında tartışma sonrası biraz sakin kalması iyi ama bununda bi sınırı var ya

Eşim her tartısmamız da susuyor. Ben konusuyorum. O tamam öyle anladıysan öyle olsun diyor. Ya da hiç bir sey demiyor. Misal bilgisayardaysa ona odaklanmaya devam ediyor ama bir yandan da beni dinliyor. Tartısmayı baslatan hep ben gibi oluyorum. Çünkü eşim kızacagım ne varsa kızacagımı üzülecegimi bildiği halde yapıyor. Çok çok büyük kötü şeyler değil tabi. Ama bazı ona basit gelen detaylat beni kızdırıyor. Haklı oldugumı bildiği halde asla gelip konuyu acıp konusmuyor. Sormuyor bir sey. Onun yerine her kavgamızda kızdıgımda ya ev işi yapıyor bulasık yıkıyor vs. Ama normalde zor yapar bunları. Günlerce onunla konuşmasam da gelip konuyu acmıyor. Artık sessiz cinnet geciricem onun yüzünden
Bence tam tersi olmalıymış bilmem bu anlattıklarında ben kendimi gördüm biz de tam tersi ben esin gibiyim kocamda senin gibi en ufak seylere takilip kavga cikartiyor biseyler soyluyor bende sinirlenip hep susuyorum ayni senin esin gibi davraniyorum aslinda iliskide bi taraf soylerken bi taraf susmali diyorlar oyle yapiyorum o kizarken ama yineee kiziyor bu sefeerde susmama tamam dememe kiziyor karsilik vermemi istiyor sende oyle istiyorsun sanirim ama buna bi cozum yolu yok

İste yapısı boyle olan insanlara söylemeniz birsey degistirmez ki . O yenemez kendisini. Bende de sey var mesela küserim Allah a sukur ki esim nefret eder küslükten bes saniye küs birakmaz . ben o an gurur gibi gelir inada binerim hayatta gidemem yanına . Kac kere konustuk bu konuyu .Yenemiyorum kendimi.
Aynıyız sanirim 😂

Back
X