Eşim beni deli ediyor.Sizin eşiniz de böyle yapıyor mu?

Ev işi yapıyor olması benim için yeterli :KK70:
Varsın beni anlamasın, süpürge açsın cam silsin bulaşık makinesi boşaltsın...
Düşünsenize ya cevap da vermiyor ters ters ve yer falan siliyor. Robot süpürgenin her işi yapanı...
Bir insan daha ne ister :KK70:
O kadar iş yapmıyor tabi ki 😀 zaten küslüğümüzün ilk 1-2 günü ufak tefek işler yapıyot. Baktı hala suratım asık bilgisayarda oyuna devam ediyor tün gün evdeyken.

Biz tartıştığımızda eşim genelde evden gider bikac saatliğine ben sakinleşince gelir usulca odasına çekilir , sonra oturup konuşuruz ve ben o sırada yine sinir krizi geçirerek sorunları anlatıyorumdur, konuyu tartışırken bir kez daha sinirlenenlerdenim , genelde haklı olan taraf olduğum için daha çok sinirlenirim 🤦‍♀️
Ben de öyleyim aklıma geldikce de sinirleniyorum tekrar. Peki siz sakinleşince ilk siz mi konusmaya adım atıyorsunuz o mu?

O kadar iş yapmıyor tabi ki 😀 zaten küslüğümüzün ilk 1-2 günü ufak tefek işler yapıyot. Baktı hala suratım asık bilgisayarda oyuna devam ediyor tün gün evdeyken.

Ne kadar zamandır evlisiniz?
Küs kalmak da zor evin içinde.
Ben 8 senedir evliyim, illa tartışma kavga vs oluyor ama böyle süreç şeklinde küslük yaşamadım hiç.

Bizde durum tersi haklı da olsam haksızda küsme durumunda hiç adım atmıyorum lakin eşim geçenlerde sizin gibi bu konuda isyan etti:)) ona haklı olduğunu söyledim öylede tabi. Ama kişilik meselesi yani enin elimde olan bşy değil. Gururuma yediremiyorum sanki saçma Bi şekilde ilk adımı atmayı. Yani demek istediğim bu kişilikle ilgili bşy.

Ne kadar zamandır evlisiniz?
Küs kalmak da zor evin içinde.
Ben 8 senedir evliyim, illa tartışma kavga vs oluyor ama böyle süreç şeklinde küslük yaşamadım hiç.
5 aylık evliyiz. Haklı oldugum halde genelde hep ben ilk adımı atarım sorunj konusmak için. Ama bu sefer atmıycam ilk adımı. Bazı seyler kafasına dank etmeli diye düşünüyorum.Gerekmedikçe konusmuyoruz evde

Bizde durum tersi haklı da olsam haksızda küsme durumunda hiç adım atmıyorum lakin eşim geçenlerde sizin gibi bu konuda isyan etti:)) ona haklı olduğunu söyledim öylede tabi. Ama kişilik meselesi yani enin elimde olan bşy değil. Gururuma yediremiyorum sanki saçma Bi şekilde ilk adımı atmayı. Yani demek istediğim bu kişilikle ilgili bşy.
Ben bu sekilde kendimi cok yorgun ve yıpranmıs hisssdiyorum. Bu sekilde tahammül edemiyorum eşim bile olsa

Benimki alışveriş yapar veya beni yemeğe çıkarır tartışma sonrası, temizliğe de genelde yardım eder mecburen 😅
BÜtün gün bilgisayarda oyun oynuyor. Ben oda da tek basıma film izliyorum. Keske yemeğe cıkarsa adım atsa ne bilim ssvdiğim bir çikokata da olsa alsa. Ama yapmıyor.

Şöyle düşünün sizinle ilgisi yok bu konunun onun kişiliğiyle ilgili sanırım. Ama onun gibi davranmayı deneyin belki anlar hatasını

Evlilikte benim bakış açım şu "ben bu konu yüzünden bu adamı bırakır mıyım?" cevabım hayırsa bunun için oturup iki saat kendimi anlatmam. O kadar da kırmızı çizgim değil demek ki, devamlı tekrar etmiyorsa da bunu konuşmanın alemi yoktur.
Cevabım evetse bir kaç kez bağıra bağıra anlatırım. Normalde böyle bir huyum olmadığı için kendine çeki düzen verir.
Hayatımıza devam ederiz.
Ben de soruyoruö bu soruyu ve kararsız kalıyorum. Bütün gün bilgisayar oyunu oynayıp yanıma gelip salomda benle film izle miyorsa? O da gerekmedikce benle konusmuyorsa? Üstelik haklı oldugum halde. Değersiz hissediyoruö kendimi. Bu yüzden kendime cok kızıyorum nedense.

İste yapısı boyle olan insanlara söylemeniz birsey degistirmez ki . O yenemez kendisini. Bende de sey var mesela küserim Allah a sukur ki esim nefret eder küslükten bes saniye küs birakmaz . ben o an gurur gibi gelir inada binerim hayatta gidemem yanına . Kac kere konustuk bu konuyu .Yenemiyorum kendimi.
Ama böyle karsı taraf cok yıpranıyor ve kendiniz degersiz hissediyor özellikle haklıysa.Tamam evlilikte alttan alınmalı ama bunu sürekli aynı taraf yapmamalı.Özellikle haklıyken gönlü alınmayan taraf olarak bu tavrı daha cok sinir oluyorum. Siz küstügünüz de bence haklı tarafsınızdır. Kadınlar alıngandır biraz duygusaldır ama bence kötü hissetirilmediği zaman sırtlarını dönmezker eslerine.

Ama böyle karsı taraf cok yıpranıyor ve kendiniz degersiz hissediyor özellikle haklıysa.Tamam evlilikte alttan alınmalı ama bunu sürekli aynı taraf yapmamalı.Özellikle haklıyken gönlü alınmayan taraf olarak bu tavrı daha cok sinir oluyorum. Siz küstügünüz de bence haklı tarafsınızdır. Kadınlar alıngandır biraz duygusaldır ama bence kötü hissetirilmediği zaman sırtlarını dönmezker eslerine.
Yok ben yapi olarak diye ornek verdim . Haklisiniz yoksa konusabilmeyi istemek sonuna kadar hakkiniz. Bir cift terapisine gitseniz olmaz mi ?

Tartışacağınıza/kavga edeceğinize niye konuşarak halletmeye çalışmıyorsunuz?

Ben de öyleyim aklıma geldikce de sinirleniyorum tekrar. Peki siz sakinleşince ilk siz mi konusmaya adım atıyorsunuz o mu?
Ben biraz inatciyim genelde eşim gelir konuşalım diye ama bazen benim de adım atmışlışım var , mesela 10 kez o geldiyse 5 kez de ben adım atmışımdır ama genelde o başlatır ilk konuşmayı...

Back
X