- 24 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi bahtsizbedevi06
-
10 yıl Amerika'da yaşamış biri olarak söyledikleriniz çok mantıklı gelmedi.
1. çalışma izniniz olmadan staj zaten yapamazsınız, herşey sigorta kartı altında yapılır.
Çalışma izniniz olmadan da bu karta sahip olamazsınız (eğer kanunlarda bir değişim olmadı ise)
Kanunların sertliğinden dolayı erkek bir defa karısına vurmaya korkar.
Diyelim ki adam çok cesaretli, sizi dövüyor sövüyor her yerinizi morartıyor.
Siz niye polise gitmiyorsunuz? Oradaki insani şartlar ve kanunlar Türkiye'den çok daha iyi.
Hani bilmesem, diyeceğim ki polisten de korkuyor...
Ha ama kaçak bir durum söz konusu ise, tabii ki polise gitmeniz çok mantıklı olmaz, aynı zamanda sınırdışı edilirsiniz.
Niye bu şartlar altında hala "Amerika" diye tutturdunuz onu anlamadım?
Eğitim düzeyiniz fena değil sonuçta, bence mantıksız davranıyorsunuz.
hayatınızı bir daha gözden geçirin derim...
10 yıl Amerika'da yaşamış biri olarak söyledikleriniz çok mantıklı gelmedi.
1. çalışma izniniz olmadan staj zaten yapamazsınız, herşey sigorta kartı altında yapılır.
Çalışma izniniz olmadan da bu karta sahip olamazsınız (eğer kanunlarda bir değişim olmadı ise)
Kanunların sertliğinden dolayı erkek bir defa karısına vurmaya korkar.
Diyelim ki adam çok cesaretli, sizi dövüyor sövüyor her yerinizi morartıyor.
Siz niye polise gitmiyorsunuz? Oradaki insani şartlar ve kanunlar Türkiye'den çok daha iyi.
Hani bilmesem, diyeceğim ki polisten de korkuyor...
Ha ama kaçak bir durum söz konusu ise, tabii ki polise gitmeniz çok mantıklı olmaz, aynı zamanda sınırdışı edilirsiniz.
Niye bu şartlar altında hala "Amerika" diye tutturdunuz onu anlamadım?
Eğitim düzeyiniz fena değil sonuçta, bence mantıksız davranıyorsunuz.
hayatınızı bir daha gözden geçirin derim...
Pay-check almasanız dahi, sigorta kartınıza ihtiyaç vardır diye düşünüyordum ama öyle değilmiş demekki.1.si: Hayir sadece calisirken pay-check ile maas odedikleri icin social security number gerekmekte. BEN UCRET ALMIYORUM!
2.si siz ne kadar acimasiz bir insansiniz. Ne kadar kibirli ne kadar ukala ne kadar bilmissiniz. Hemcinslerimden tiksindirdiniz beni yaziklar olsun
Bu ne terbiyesizliktir!!!!1.si: Hayir sadece calisirken pay-check ile maas odedikleri icin social security number gerekmekte. BEN UCRET ALMIYORUM!
2.si siz ne kadar acimasiz bir insansiniz. Ne kadar kibirli ne kadar ukala ne kadar bilmissiniz. Hemcinslerimden tiksindirdiniz beni yaziklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?