- 24 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi bahtsizbedevi06
Universitemin bir kismini Amerika`da okudum. O arada harcligimi kazanmak icin calisirken simdiki esimle tanistim. Esim Amerikali. 1 yildir evliyiz. Benim vatandaslik islemlerim icin ilk basvurdugumuz avukat normal fiyatin 4 katini soyleyerek bizi kandirdi. Cok guvence verdigi icin baska bir avukatla gorusme ihtiyaci duymadik. Avukatin hicbir basvuru yapmadigini sadece bizden para aldigini ogrendik. Avukatimi degistirdim ama hala odemem gereken yuklu bir miktar var. Yani vizemi alamadim bu yuzden calisamiyorum. Ama Amerika`da iyi bir konumda olan bir sirkette staj yapiyorum. Fakat para almiyorum. Ve vizemi aldiktan sonra orada calismaya baslayacagim. Esim universite mezunu degil. Normal islerde calisiyor ve cok fazla para kazanmiyor. Ilk tanidigimda o kadar iyi o kadar nazik ve dusunceliydiki simdi taniyamiyorum. Ilk evlendigimiz gunden bu yana beni dovuyor. Ailem Turkiyede. Burada gidecek hickimsem yok. Esimin annesine sigindigimda buna benim neden oldugumu soyledi. O uyurken temizlik yaptigim gibi sacma bahanelerde bulundu. Amerikada kadin siginma evleri gercekten kalinabilecek sartlarda degil. Amerikayi cok seviyorum burada yasamak istiyorum ve gercekten iyi bir maasim olacak. Ama esimden oturu isten sonra eve gelmek abile istemiyorum. Vucudumda surekli morluklar var. Surekli hakarete ugruyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.