• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

En yakın arkadaşına o gözle bakan karaktersiz adam yarın öbürgün akrabanada bakar.belkide bakmıştır BİLE..gözün arkada kalıcak hep..hep özgüvensizlik..şüphe..ve git gide büyüyen cinsten..böylesi mi daha iyi yani..affetmekle ne kadar yanlış yaptığını biz değil zaman öğretecek sana.ama saçların ağarmış yüzünde tebessümün zerresi kalmamış yılların heba olmuş olduğunda ...şimdi değil

Hemen o kadının kocasına söyleyin. Onlar sizi düşünmemis siz de onları düşünmeyin. Mideniz kaldiracak mi aşkım demis ona görüşüyorlarmis sevismislerdir de.. söyleyin bilsin o adam da, sonra ister affedin ister affetmeyin ama o kadinin kocasi da öğrensin. Sadece siz acı cekmeyin o kadın da çeksin. Esiniz de ceksin.

Hala seviyorsun yani :işsiz:

Eh bize diyecek bir sey yok. Ama o arkadasiniz ne yilanmis vaaayyy... Kocanizi da kesin o ayartmistir. Halbuki kocaniz akca pakca herif.

Kocani affetmissin zaten bizden ne bekliyorsun?

Bence affetmeyi birak onlari surundurup rezil rusva etmelisiniz herkes nekadar pislik olduklarini ogrenmeli . tekmeyide vurun gitsin ondan ne adam ne koca ne baba olur:kusmuk:

Esinizde arkadasinizda igrenc...
Onlar gorusmeede devam esiyordur canim baska hatlardan gozden uzak yerlerde.
O arkadasini sakin ha evine alma madem bosanmayacaksin.ozrunu felan kabul etme defolsun.
Esin olayiysa tamamen adilik yaptigi emin ol yalan soyuyor hala gorusuyor.gordugun mesajdaki askimlar canimlar havada ucuyordur.

Tüm bunları yaşadıktan sonra hala seviyorum diyorsun ya diyecek kelime bulamadım. kurcalamayın daha fazla da, sevdiğinizin huzurunu kaçırmayın bari.

Farkinda misiniz esiniz en adi serefsizligi yapan ama siz esinizden bahsederken normalsiniz, kadindan bahsederken ise yilandan aşağı inmiyorsunuz. Kendinize gelin. Kazigin büyüğünu seviyorum dediginiz, aklamaya calistiginiz kocanizdan yediniz. Kadin bu hikayede sizin icin figuran.

Evliliğini bozmamışsın ,eşinide seviomuşsun , e bizden ne dememizi bekliosun?
Boynuzlanmaya devam canım kusura bakma.sineye çekip oturcan.bidaha yapmamasını umcan...

Back
X