- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63

Konu sahibi de eşini aldatmış. hihihi
Kahkaha attım Allah affetsin katil kimmiş peki film olsa gerek ondan soruyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi de eşini aldatmış. hihihi
yemegi tuzlu yaptin diyeBunun için evlilik bozulmazsa ne için bozulur biri bana anlatabilir mi?
Eşiniz adi bir şerefsizmiş. Aşağılık bir pislik. Haysiyetsiz namussuz bir adam. Sizde sevin daha. Bu kadar aşağı sıfatlara sahip başka biri yoktur. Zaten insan namusu için yaşamaz. Zaten bizler böyle adi şerefsizlik yapmadığımız için kaybediyoruz. Salağız biz.
Yine kaçırdım ya..ne olmuş kim kimi aldatmış neler olmuş yine yaaa..?ya hep böyle oluyor tam yazicam konu bitiyor.cozmussunuz yine olayiKonu sahibi eski konunuzu gormeden once sizin icin cok uzulmustum lakin sizdede sadakat sorunu var.
Bosanmayin sozumu geri aldim skor 1-1![]()
AhahahaKonu sahibi eski konunuzu gormeden once sizin icin cok uzulmustum lakin sizdede sadakat sorunu var.
Bosanmayin sozumu geri aldim skor 1-1![]()
Sana kıymet verseydi sevseydi aldatmazdı demekki sevmemiş yada sevgisi bitmiş ben derimki ona fazladan değer vermeyinki kendini astığım astık ne yaparsam kabul eden saf ezik karım var yine yapsam yine affeder nasılsa modunu vermeyin ki uygulayamasınTahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
Cocuklarinizi neden kaybedeceksiniz orasini anlamadim ben.Evet hicbirsey yapamadım dediginiz gibi ama cocuklarimida kaybedemem cok büyük yeminler verdi
Ee yani bu aldatma sayılmaz mı illa yatmak mı gerekiyor illa cinsellik mi olsun yani?Bana göre aldatmak olduğu için ilk konusuna bakın dedim ve çoğu üye buna katılmış bence.YALNIZ KONU SAHİBİNİ BİR ANDA EDEN BULURA GETİRMİŞSİNİZ AMA ,ESKİ KONUSUNU BENDE OKUDUM ŞİMDİ , EĞER ANLATIĞIYLA KALDI İSE TAM OLARAK BİR ALDATMA SAYILMAZ BANA GÖRE. SADECE ESKİ SEVGİLİSİ İLE TELEFONDA KONUŞMUŞ VE HİSLERİ TEKRARLAMIŞ. HERKESDE BİR ANDA BURDAN VURUNCA ORTALIKDA GÖRÜNMÜYOR KONU SAHİBİ
Allahim hep yakalaninca kadinin ustune atmalar madem or. Arama beni diomus da mesajlar nie askim evde arama felan seklinde.sanirim siz hala birliktesiniz sanirim yakinda tek suclu kadini ilan edip gecinip gidersinjzMerhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum
Aslında eski sevgilinin karısı da arkadaşının kocasıyla olursa kimse açıkta kalmaz.Eski sevgilin de arkadasinin kocasi olsaydi iyi eglence cikardi![]()