• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim beni en yakın arkadasimla aldattı :-(

Ay valla bana gına geldi ya madem cesaretiniz yok ne diye eşeliyosunuz adamın telini motorunu..Yakaladın neoldu şimdi????

Ay valla bana gına geldi ya madem cesaretiniz yok ne diye eşeliyosunuz adamın telini motorunu..Yakaladın neoldu şimdi????
Aaaa niye öyle dediniz ki şimdi
Elinde bir koz oldu işte.Eşi 6 sene önce yediği hurmaları öğrenirse sende kankimle şeyetmiştin der.Olmadı eski sevgili 6 sene sonra bir daha ortaya çıkar kafası karışırsa yine o zamanda işe yarayabilir.o_O

Tahammül ettigim yok arkadaşlar yanlış birsey yapmaktan korkuyorum sadece esimin ailesi biliyor baya konuştular ikimizlede tabi o kendi evlatları olduğu icin beni iknq ettiler içimdeki guven duygusu ta b iki öldü sevgim var ama igrenclikte var kadinin daha once baska mevzularinida duydugum icin oros...diye bahsettim benc3de en büyük suclu esim ama nasıl beni ikna ettiler bilmiyorum sadece siz olsanız napardinizz diye sordum
Kadının önceki mevzularını biliyosun madem neden görüşüyosun?

Konu sahibi şoka girdi kizlar allah sizi ne etmesin :)

Konu sahibinin eski konusunu okuyunca kafam karıştı:KK53:
Hayat onu sadakat konusunda sınıyor

Hayatım kınamak istemiyorum. Çünkü kınadığımızı yaşamadan ölmüyoruz malesef eşeğe altın semer vurmuşlar eşelk aynı eşek nu durumda boşanma olmicaksa neyde olucak eşin arkadaşının namusuna hallenmiş bırak gülüm Allah var gam yok. Çocukların büyür yani... O arkadaşının eşine söyle bence o halleder ama senib yerinde olsam o kadının ağzını kırarım hanımefendilikte bir yere kadar

Şu anda yapacak tek şey beklemek nasıl olsa zamanla igrenip soguyacaksiniz.Calismiyorsaniz bir is bulup ise girin sonra zaten siz kendiniz isteyerek ayrılmak isteyeceksiniz. Ama mesajları bir şekilde kaydedin mahkemede fitil fitil burnundan getirirsiniz

İkiniz de birbirinizi mi aldattınız?

Sen bir de kadını arayıp or*spu mu dedin ona? Allah nasıl da şaşırtıyor da söyletiyor görüyon mu?
Bazı hayatlar çok ilginç

Geçen bir kadın konu açmış burada, eşini aldattığına dair, duygusal olarak. Bir de yazmış da yazmış kınamayın bilmem ne bilmem ne. Yemiş tabi ayarı kk hatunlarından, benim kankiler korumuş tabi, üstüne düşmeyin bilmem ne falan yazmışlar.
Sonra kadının bir mesajını gördüm, dekolte giyen kadın için fahişeyi zincirlesen kilidiyle oynaşır tanımlamasını yapmış.
Evo tavşan duyun bunları.
Güldüm ne yalan söyleyeyim.

İşte bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, hiç üzülmedim durumuna konu sahibi.
Kim bu kadar kadın düşmanıysa altından bir b.k çıkıyor.
Aldatani korumayacaksin en kestirme yolu bu :)

Ben olsam kadının eşine söylerim eşiyle birlik olup boşanma davası açar yüklü miktarda para kazanırım.

İkiniz beraber pek ala ağızlarına tükürebilirsiniz ikisininde hemde hukuki yollardan.

Ben eski konunu şimdi gördüm canım ilk sen aldatmışsın ne ekersen onu biçersin bu dünyada malesef eşitsiniz

Merhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum
Eski mesa
Merhaba arkadaşlar basima gelenler kurban Bayramının 1.gunuydu kurbani kayinvalimlerde kestik esim yoruldu cekyatta uyuya kaldi bende cocuklarda uyumusken etleri halledeyim dedim esimin motoruda damin altinda etlerin yanindaydi neyse motordan zırt zırt diye telefon bildirim sesi geliyordu esim uyumusken anahtari aldim motorun icini aradım bulamadim ama bu arada hala otuyordu gorumcemde yanima yaklaştı sonra gözlük kabinin icinden eski bir telefon çıktı mesajla4 vardi 1 hafta icinde 3 mesaj gelmis 4-5 defada gorusulmus ama numara kayıtlı değildi 1.mesaj evde gülüm arama 2.mesaj çocuk hasta babası var canım3.mesajsa aşkım 2/3gundur gorusemedik bayramın kutlu olsun numarada gozume tanidik geldi aradim acmadi otelefondan dul hiri olduğunu düşündüm allah var ama numara cok asina idi sonra kendi telefonuma numarayı yazdigimda en yakın arkadaşım dostum diye kaydettigimbkisi çıktı dünya basima yıkıldı ben orada ayilip bayilmaca sonra bana bir haftalık mevzu iyiki yakaladin telefonuda o verdi dedi ikna etti ama icimde hep bir suphe ve beni aradı dostum dedigim yılan birgün sonra kapat telefonu oros... diye yüzüne kapattım ama kendime gelemiyordum esim cok ozur diledi bir dediğimi 2 yapmıyor daha öncede her istediğimi yapan bir tipti sonra yilandan mesajlar gelmeye başladı 1 haftalık olay bana senden dolayi dertlesmek icin aradı ve bende eşimle bu ara aram açıktı istemeden oldubsadece mesajdan ibaret dedi benimle barismaya calisiyordu okadar yuzsuz numaramı degirtirdim 3 gun once esimin online hat servisine girdim internetten onun numarasını yazdim ve nisan ayına kadar çıkardı ve oncesini goremedim ama bayadir gorusuyorlarmis sonradan esim kendine bu telefinu temin etti sanırım tekrardan dünyam basima yıkıldı eşimle konuştum tamam artık eskiye dönüp durma diye bastirdi yeminler etti artik gorusmuyorum diye çocuklar üstüne ve kadının eşi esimin cocukluk arkadaşı siz olsaniz napardiniz lu5fen bana akıl verin evliliğimi bozamadim çocuklarım için esimide seviyorum
Sakamisin konu sahibi

Allah gercekten hepimizi korusun böyle bir igrenclikle karsilasmaktan..
Ne kadar kötü bir durum. Ancak insan güçlü olmak durumunda..
Bi düşünün, islam hukukunda bekar insanlar zina ettigi zaman cezalari sadece sopadir. Evli insanlar zina ettigi zaman recmdir.
O kadin da kocam dediginiz adam da bu kadar iğrenç bir şey yapmış. Alttan alınır tarafi mi var allah askina..
Terbiyesi edepsiz yüzsüz her ikisi de.. sadece kadindan mi zannediyorsunuz siz sucu?!

:oha: ya bu erkekler zivanadan cikti.. surundur onu mahkemelerde bu nedir ya.. cidden evlenmekten vazgececem..

Şurda twitterdaki gibi sabitlenmiş tweet olsaydı da konu başına koysaydık mesajlarımızı yav hala konu sahibine üzülen var bizim duygularımızla oynamayın!

Eski konun beni ilgilendirmiyor...
Ne yaptıysan yaptın
Konu açarken 2 defa düşünün diyorlar ya
İşte bundan diyorlar

Şimdi normal şartlarda ya ayrıl ya devam etmen gerekiyor

Unutamazsan ayrılmak doğru çözüm

Yok çocuk var dersen devam et...

Ama artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak

Yani en kötüsü de şu ki kadının eşi kocanızın çocukluk arkadaşı. Yani o kadına o gözle bakmasında bir değil 2 engel var. bunu yapan hertürlü pisliği yapar. Abartmıyorum kendi öz kızına hallenen tiplerde böyle namussuz tipler işte. Beni aldatmasını bi kenara bırakabilsem bile artık karakteri hakkında böyle düşündüğüm biriyle olamazdım. Valla ağzım açık kaldı. Resmen sapıklık

Kadın yılan kocan melek maşallah bu mideleri nerde büyütüyorsunjz bu kadar :işsiz: ben kocama bakarım banane elalemin karısından gülüm falan süpermiş :kusmuk:

Back
X