- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Tattı canım benim ki..Faceden bi ton erkek msj gönderiyordu ama birini bile asla açıp bakmıyordum .Neyine bakacaktım ki arayışım yoktu..Hepsi benim için bi spamdı.Eşim de hayatta face ime girip bakmaZdı.Tüm msjların teker teker resimleyip whatsapp dan attım.
Bu bile ona inanılmaz acı verdi bin kere sordu yemin et bi tanesini bile cvplamadın mı diye ..(Tabi adam herkesi kendi sanıyor.)Evet ama bundan sonra farklı olacak dedim.Bu bile yüreğini cok acıttı..Onun yaptıklarını yapsam kim bilir neler olur..
ben hiç o konuyu açmadım biliyorum çünkü inkar inkar inkar...Az önce ekleme yaptım kova hatunu eksik cvplama gitmişti.Sen ne yaptın??Sordun mu durak meselesini ?
aslında Hiç gerek yoktu
bilirsin...en ummadığı,dünyası en tatlı geldiği anda bunu farketmesi ömür boyu acı etkisio yüzden bence bununla yetin
ve bekle sadece sırası gelsinsen hiç uğraşma...
gayet iyi anlıyorum ruh halini...Ben eşime bile tahammül
Uğraşmıyorum ki kova hatunu..Bunu olaylar sıcağı Sıcağına iken yapmıştım..Yürek acıyınca dil söylüyor..Acı öyle tarif edilmezdi ki ben kendimi tanıyamaz ,ne yapıp ettiğimi bilmez haldeydim .Diyorum ya ben böyle gitmezdim cok asilce gitmek isterdim ama yaşadığım resmen travmaydı.Eğer onda ,baştan beri bunları yapacak potansiyelin onda birini gördeydim yıkılmazdım bu kadar ..Acı olan o zaten..
gayet iyi anlıyorum ruh halini...
ben ilk zamanlarda çok kötüydüm özgüvensizliğin en kör noktasına düşmüştüm hayatımda ilk defa üstelik bu adam hala sevgililik dönemimizi konuşunca
bana bakacağını hiç tahmin etmedim diyen biri...
içimeki canavarla karşılaştım yahu o dönem...nesseki oldukça toparladım ve toparlamaya devam ediyorum...
maddi açıdan zorluğun yokmuş...sana sadece kaç diyorum hemde arkana bakmadan...aksi halde çökersin...sende kendimi gördüm geçmiş yazılarında ve acı bir gülümseme geldi....daha iyisini bulur veya bulamassın onu bilemeyiz ama artık sen tecrubelisin ve bir daha kolay kolay gerizekalı yerine konulacak bir kadın olmadığını bil...
ben ilk zamanlarda çok kötüydüm özgüvensizliğin en kör noktasına düşmüştüm hayatımda ilk defa üstelik bu adam hala sevgililik dönemimizi konuşunca
içimeki canavarla karşılaştım yahu o dönem...nesseki oldukça toparladım ve toparlamaya devam ediyorum...
maddi açıdan zorluğun yokmuş...sana sadece kaç diyorum hemde arkana bakmadan...aksi halde çökersin...sende kendimi gördüm geçmiş yazılarında ve acı bir gülümseme geldi....daha iyisini bulur veya bulamassın onu bilemeyiz ama artık sen tecrubelisin ve bir daha kolay kolay gerizekalı yerine konulacak bir kadın olmadığını bil...
özgüvensiz erkek seçmenin sonuçları mı diyim artık...faturası bize patladı...Sana yemin ediyorum ki aynı!Eşim de bana demişti senin gibi biriyle olduğuma inanamıyorum diye....Beraberliğimizin ilk zamanlarında ...
ben onun da farkındayım...sadece salonda yatıp trip atması bile beni böyle hissetirdi başlarda...ve sebebi sadece alışkanlıkBen de senin şuan ki ruh halini çok iyi anlıyorum .Eşinle ilgili bu takıntılar saplantılar hatta bazen paranoyalar ,örümcek ağı misali beynini sarmış durumda..Yedi bitirdi tüketiyor seni ve bir an önce kurtulmak istiyorsun...
Ama yanıldığın tek nokta var...iş asıl bitirdikten sonra başlıyor.O yatağa girince sol yanın sızım sızım sızlıyor.Hele uyurken kolun boşluğa düşüp uyandığın an..O sessizliği ve karanlığı nefeslediğin an!!İşte o çektiğin nefeste sanki boğuluyorsun ....
ispat olarak gözlerim var yani...yanımda yapıyordu :)Umutsuzluk vermek için yazmadım bu arada..Demek istiyorum ki elinde ispatların yoksa hislerle kendini doldurma..
ben onun da farkındayım...sadece salonda yatıp trip atması bile beni böyle hissetirdi başlarda...ve sebebi sadece alışkanlık
aylar önce annemde kalmıştım ve rahat etmiştim oldukça ,üstümden yük kalktı gibi ama annem biraz değişik bir insan normalde de çok yoruyor beni
birde şu an bitirmemem gerek bu evliliği
ama bu oolaylar yıllardır olduğu için ben baya baya soğudum...tabi yine de büyük konuşmamak lazım ama ben çabuk alışırım onsuzluğua gibime geliyor artık..
utanma sen niye utanasınO hissettiğin duyguyu biliyorum.Benim de öyle bi dönemim olmuştu.Ben de omuzlarımdan yük gitti ,oh demiştim .Ama o dönem farklıydı çünkü işin rengi böyle değildi .
Şuan cok bambaşka süreç .Tarifi yok acımın.Emeklerin,yüreğin hayallerin avucunu arasından akıp gidiyor.Soğudum diyorsun ya ben de eşimden çok soğudum ve bir o kadar da seviyorum .Gördüklerim canlanınca gözümün önüne tiksinti duyuyorum ondan ama bir yanım da seviyor...Buara da,seviyorum derken bile ilk sayfadan sonra burayı okuyanlardan cidden utanıyorum ...suan sizden ve kendimden utanıyorum kızlar
Belki de öyle..Şunun farkındayım eşimin özgüveni benden sonra oluştu yada fazlalaştı diyeyim .Benden önce bi sevgilisi olmuş ama sevmiyormuş kızı çünkü zaten beğenmiyormuş .Öyle bi iki kızla bi iki kere buluşup oturmuş ama birisi sessİzsin diye çekmiş gitmiş öbürü iplemez hallerindeymiş felan..özgüvensiz erkek seçmenin sonuçları mı diyim artık...faturası bize patladı...
peki sevgilisi varmıydı senden önce?
canim benim onun yuzunden hayata kusme.İnan o en durust en ahlakli sandiklarin en temiz icine kapanik gorduklerin daha fena cikiyorlar..O bunu yapti diye aşktan vazgececk degilsin.O nasil ona buna bakabiliyorsa sende bak,hayatinin tadini cikar.Her erkek ayni degildir.İnsan insandir,aman o erkek yapar diye birrsey yok sacma sapan bahanelerle insanlar kendilerini kandiriyorlar.Âmin canım teşekkür ederim.Böyle bir adamı bırak başka bi adam bile istemiyorum hayatımda..Kapandı benim için evlilik serüveni.Eşim benim ilk sevgilim değildi ki ,öncesinde cok sevgilim oldu ;eşim hepsinden çok bambaşkaydı cok dürüst çok ahlâklıydı çok içten söylüyorum o bile böyle yapmışsa başka bir erkeğe asla güvenemem...Ya da bana gelenlerin hepsi çapkındı bilemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?