Eşim beni gözleriyle ve beyniyle aldattı

Özgürlük derken ne yaptınız? Bence kaldıramayacağınız seylerin altına girdiyseniz en hayırlısı bitirmek.

ama canım bu defa ne de olsa affetti yine affeder diye aynı hatayı yapmazmı

bnde cok bkarım merktan sevgılımın en yakın arkdslarınn duvarına bakıyorum ortagınn resımlerıne vs bakıyrum etrafındakı ınsanlara hergun netten bakıyorum onlarla sık vkıt gecırdıgı ıcn bnm sevglımn facesı yok diye belkı arkdsları sevglmle foto cekılıp facede paylasmıslardır dıye sureklı onların duvarına bakıyorum nerelere gıdıyor vs bazen arkadaslarınn sayfasından ögrenıyorum. ama aldatmıyorum soncta adamlara bakıp bakıp kafamda tuhaf fantazıler kurmuyorum sadece sevglmın benden habersız bıryere gıtmısmı vs oralardan kurcalıyor arastırıyorum . ama işte komsunuz?? ne bilim bu erkekler zamanla cınsel hayatları monotonlastıgında artık eslerıyle bırlıkte olurken kafalrında baska kadınları komsularını ya da eslernın yakın arkdslarını fantazı olsun dıye kafalarında kurarlar ya oda su komsumuzada bakayım iyi malzeme cıkarmı dıye bakmıstır. öenmli olan arada mesaj falan varmı bu baktıgı kısılerle sen onu arstır.

Asil problem esinin ozelini karistirmakta. Benim gun icinde kimleri arattigimi bi bilseniz. Ohoo.. Sadece meraktan, gidipte birini ayartayim diye degil. Bu kadar incik cincik arastirmamak lazim. Evli de olsaniz onunda bi ozeli var sonucta. Bakti da ne oldu? Size bir saygisizligi mi oldu? Sizden elini ayagini cekti mi? Ilgisizlik mi etti?

Özgürlük derken ne yaptınız? Bence kaldıramayacağınız seylerin altına girdiyseniz en hayırlısı bitirmek.
Sanırım yanlış anlamışsınız ,ben eşimle dediğiniz tarzda birşey yasamadım benim oradaki kastım biraz daha farklı ,hayal dünyası.Burada çok açık yazamayacağım.Ama bu gördüklerimden sonra hata ettiğimi anladım

C
Benimkisi ile sizin ki cok farklı ama maalesef..bir değil iki değil sayısı..Artı tanıdıklar olması çok acı..
Sohbet vs kimseyle tek kelime yok ,eminim o konu da.Zaten amacının da öyle Şeyler olmadığına Çocugun üzerine yemin etti .Ama baktıkları zaten yetiyor şeye..

ilk anda okuyunca çok kızdım. seni de çok iyi anlıyorum. ben de delirirdim. ama düşününce ben de canım sıkıldı mı kel alaka insanların profillerine bakıyorum. o insanlara ilgim alakam yok. sıkıntıdan meraktan bir şuna bakayım, bir buna derken.. belki öyle bir durumdur. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi iletişim kurmaya çalışsa ciddi problem. ama belki cidden meraktan baktı, sıkıntıdan.. bence biraz süründür. sonra affet. bebişin hatrına en azından bir şans vermelisin bence. en önemlisi de kendini üzme. senden değerli bir şey yok.

Tabi yuvani yikma derim bende ama kötü bi durum seni anlamaya çalışıyorum. Bank asya yapanlarada allah sorsun. Eşin içinse diyecegim o ki hep aklına gelecek şüphe edeceksin. Iyice bi nefretini kus sakinlesmeden asla barışma.

Bu erkekler nasıl bi cins ya..Fırsatı bulduğu ilk anda,zincirlerinden kurtulmuş,aç kurt gibi saldırıya geçiyorlar..
Evde yalnız kaldı diye maşaallah yapamadığı ne varsa yapmış..Facede arattığı 30 manalı kız profili mi dersin,komşu, arkadaş profillerimi dersin..Ne şimdi bu,napmaya çalışıyo amacı ne..

Peki siz bukadar ayrınlı bilgiyi nasıl öğrendiniz,hemde eve henüz gitmemişken...

Belki gerçekten sadece öylesine bakmıştır..Burnundan getir ama gerçeği tamamen bilemezsin, kesin değil ne amaçla baktığı burada. Kendisi itiraf ediyorsa o ayrı tabi.

Garip bir durum kabul ediyorum ama sakin ol mantıklı hareket et sonuçta çocuğunuz var onu da düşünmelisin

Boşanmaya değmez ama iyi bir surundurmek gerek bence

Gerçekten kabul edilmesi zor bir durum. Miğde bulandırıcı. Aman aman fiziksel aldatmalarla bir tutulamaz belki ama insanın kafasında binbir türlü tilki dolaştıran bir durum. Erkekler gerçekten iradeleri çok zayıf kişilikler bu senin kocan içinde geçerli benim kocam içinde babam içinde. Ağzına geleni söylemekte çok çok haklısın belki içini kustuktan bir müddet sonrada barışabilirsin ama şu komşu kısmı işte her karşılaştığınız da kafanda acaba mı? sorusunu alevlendirecek.

Allahim yasadigimiz surece daha neler duyancagiz kimbilir yaa.demekki bi hastalik bisey olsa bi sure ayri kalmaniz gerekse yandin sen.adam resmen beni bis birakmaya gelmez demis sana.yan komsu ve arkadasinizi aratmak neden acaba.hadi arkadasa bakmis diyelimde yan komsu neden.demek dikkatini cekmis daha once.hay allah cezalarini versin bunlarin yaa.biz yapsak o..puluk onlar yapsa bosluk oluyor vay anasini

Ya ne yalan söyleyim ben de işim yokken sıkıldığımda bazen dıdısının dıdısına kadar bakarım..
Tamam kızmakta haklısınız ama boşanmak bu kadar kolay olmamalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…