• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni hiç anlamıyor:(

Eski Hayat

Çok şükür her halimize
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
1.160
1.093
53
36
Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık

Eşini en iyi sen tanırsın empati yapmasını sağla..
Kardeşin o uzak akraba falan olsa neyse diyecem ama canın yani..
Biraz uğraş eminim ikna edersin..
Çok uğraştım ama anlamıyor allah akıl fikir versin sanki gidip senelerce kalıcam yaa

Herkese slm kızlar direk konuya geçmek istiyorum ailem erzurumda ben denizlide oturuyorum 4 aylık bebeğim var bir ay sonra kardesimin nişanı var çok istiyorum gitmeyi ama eşim gitmemi istemiyor ilk başlarda uçak aktarmalı gittiği için bebek hasta olur diyordu şimdide ben oglumu özlerim dayanamam düğüne gidersin diyo özel şirket olduğu için kendide gelemiyor ailem siz bilirsiniz diyor ama kız kardeşim bana küstü gidemiyorum diye napicam düşünmekten yoruldum artık

Ne kadar kalacaksınız ki bu kadar özlenecek? Bana biraz bahane gibi geldi.

Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.

Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.

daha 1 ay varmış o zamana kadar fikirleri değişir belki ,keşke gelemiyorum diye hemen söylemeseydiniz kardeşinize

Kizkardesinin anlayisli olmasi gerekir kusuyorsa enistesine küssün.Sonucta sen gitmek istiyorsun esin istemiyor.

Ve nacizane tavsiyem hickimse için esinle tartisma kötü olma huzurunu bozma.Nisana gitmesende olur dugune gidersin esinle birlikte.Oluruna sürüp guzellikle halldebiliyorsan hallet yoksa hic canını sıkma.
Peki gitmediği takdirde huzurlu olacağına,seneler geçsede bu özel gününde kardeşinin yanında olamadığı için üzülmeyeceğine,eşinin göndermemesine duyduğu kırgınlığın geçeceğine inanıyor musunuz?

Bence kardes bu caniniz her ozel gununde yaninda olmalisiniz. Esinize bunu anlatin kendi olsa gitmez mi acaba? Ikna edin ve gidin

Peki gitmediği takdirde huzurlu olacağına,seneler geçsede bu özel gününde kardeşinin yanında olamadığı için üzülmeyeceğine,eşinin göndermemesine duyduğu kırgınlığın geçeceğine inanıyor musunuz?
Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.

Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.

Kardeş bu can ya bu kadar önemli bir şey için anlayış gerekmez mi üzüldüm açıkcası tek göndermek istemiyorsa kendi de gelecek özelde bile olsa bir kaç günlüğüne izin alınabilir hepimiz özelde çalışıyoruz :KK51:

Gecmesin.Evliligini yipratmasin daha iyi.

Guzellikle gidiyorsa gitsin sonuçta düğün değil nişan bebegide kucukmus.Dugunune gider.
Tabii ki güzellikle gidiyorsa gitsin.Kavga ederek ,eşiyle kavga ederek giderse zaten ne Ona ,ne de ailesine siner.Tatlılıkla hallolmalı.

Ben de tam tersini düşünüyorum. Eşi için kardeşini kırmamalı. Kardeş bu ya can. Eşinden önce onlar vardı. Güzel gününde yanında olamayacaksa ne anlamı var?
Adamın kendi ailesine yapılsa ortalığı yıkar saygısızlık olarak görürler.

Bence taviz verme konu sahibi. Şimdi verirsen önünü alamazsın demedi deme.

3 gun kal ve don. Bukadar basit. Yeni dogmus yada 40 li bebek olsa neyse . 4 aylik ve hatta giderse 5 aylik olacak. Kusurabakma. Cenazen olsada gidemezsin sen bu belli. Oda Allahin emri bu da. Kendinizi bukadar ezdirmeyin Allah askina

Back
X