eşim beni internet üzerinden aldatıyor

alis06

artveoZo
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
88
11
288
izmir
Herkesi merhaba geçen yıl boşanmanın eşiğinden döndüm boşanma davasına gitmeyerek davayı düşürdük bir yıl geçti aradan bu arada hamile kaldım ve yaklaşık üç hafta önce 7 haftalık bebeği düşürdüm kürtaj falan düşük gününde eşimin yine beni aldattığını öğrendim yani geçen yıl facebook taki yazılarını yakalamıştım bu yıl başka sitelerden yakaladım ve kavga ondan sonra düşük oldu ikinci bebeğimide kucağıma alamadan kaybettim neyse beni ikna etti ya da ben ikna olmak istedim hani aman aman bir şeyde yapmadı ama neyse zaten sanırım ben adama yapışmışım bırakamıyorum neyse uzatmayım bu arada kist falan oluştu bir sürü sağlık sorunu zaten cinsel yaşamımızda yok zaten mucize bebek diyordum ben nasıl oldu anlamadım hala... bu şekilde geçen bir ay ve bu gün yine başka bir siteye uye olduğunu sib...başlayan bir siteye geçen yıl ağustosta üye olmuş hemde ücretli bir site gold üye olmuş sözün ozü eşimin sürekli olarak internette aldatma girişimleri var yani aldatmadım diyor inanmıyorum ama inanmak istiyorum bırakamıyorum geçen yıl aile danışmanına gittim faydası olmuştu ama adama geri döndüm hemde kendim davaya bir hafta kala eve geri döndüm şuan çok pişmanım o zaman ayrılsaydım şuan bunları yaşamayacaktım kendime çok kızıyorum hak ettim bütün bunları bugün yeni yıla giriyoruz ve ben bunları yaşıyorum hasta yatağımda için için ağlayarak kararsız bir şekilde kendimi suçlayarak aşağılayarak o karşımda her zamanki yerinde uzanmış tv izliyor zor aki almış olduğu hemde ihtiyacımı gidermek için aldığı yılbaşı hediyesiyle tüm yükümlülüklerini atmış aldatmasınıda yine benim hatam olarak görerek umursamaz bir şekilde üzülen ağlayan benim.. oradan çok mu aptal göründüm evet belkide öyleyimdir? benim durumumda olan var mı? Benim sorunum ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum nasıl yapabilirim?

Kıyamam :26: Hiçbişey için geç değildir.. Bence eşine yeterince şans vermişsin, ama o değenlendirememiş.. Kalbinde bitirmişsin sanırım.. Aklında da bitir.. Zaman kaybetme, kendine de biraz şans ve zaman tanı..

Ay canim cok uzulerek okudum yazdığını bebeklerini kaybetmen cok kötü olmus allahim kimseye gostermesn ( kocan hakkinda bi yorum yapamayacam basina gelmeyen bilmez kimseninde gelmesin zaten bosanmak cok ciddi bise ama boyle devam etmekte kötü ben olsam ayrilirdim hazmedemezdim ama yinede basa gelmeyince bilemezsin derler Allah yardimcin olsn canım benim (

aptal acız falan dıılsın sen sadece guvenıp sevmişsin ama ınankı bu adamdan sana yol olmaz bı bakarsın daha ıyısı cıkar karsına bak kendın demişsin o zaman boşansaydım şimdi bunları yaşamazdım dıye şımdi boşan ilerde iyiki boşanmışım dersın cok uzuldum senın adına ya lutfen uzme kendını bırak ne halı varsa gorsun o sıtelerdekı kadınlarla emın ol o bu saatte sonra senden ıyısını bulamaz ....

Eşim de en az benim kadar mutsuz bunun farkındayım aslında iyi biri her nekadar bana şeyler yaşatmamış olsada.. bu nedenle sürekli bir arayış içinde kızlarla falan yazışıyor ilanında şöyle yazmış beni anlayan mutlu edecek tatlı birini arıyorum demiş. tabi kendini bekar göstermiş yani ciddi ciddi arıyor belkide varda bilemiyorum çünkü geçen yıl bankada 45 bin tl çekmiş paranın nereye gittiği belli değil onu affettim ...book denen sitede yakaladım affettim bir ay önce düşükten önce sky... denen sitede yakaladım affettim bu arada düşük yaptım ve aradan bir ay geçmedi ben hala yatakta yatıyorum bugünde başka ücretli bir sitede yakaladım ....? ne yapacağımı biliyorum ama yapmaya şuan cesaretim yok. bu arada depresyon hapı kullanmaya başladım. neyse anlamadım nokta?? neden beni bırakmıyor ben düzgün bir şekilde konuştum arkadaş gibi ayrılalım sende mutsuzsun bende sen arayışlar içindesin belki ben seni tatmin etmiyorum bak yaşımız kaç oldu falan filan konuştum gayet iyi niyet ve anlayışla ben tamamen onuda şuçlamıyorum aslında bendede hatalar var tabi.. bütün bunlara rağmen ayrılmak istemiyor onlar gelip geçici ben seni aldatmadım yazışıyorum o kadar diyor ve ayrılmak istemiyor ne onları ne beni bırakmıyor nedeni neeeeeeeeeeeeee

Tabi düzenini bozmak istemiyodur, hem oralarda kendini eğlendiriyor, hem evde ki düzeni de bozulmuyor.. :26:

Üzülme arkadaşım ben de aldatilma yaşadım ama ayrilamadim eşim bırakmadı şimdi 3 çocuk annesiyim mutluyum tabiiki arada mutsuzluklar oluyor ben sana boşa git diyemem oturup aglamanida istemem mutluluk hakkın kendini toparla ağlayarak zaten sağlıklı karar veremezsin zamana bırak bak yeni bir yıl var kocaman önümüzde mutluluklar getirsin kocaman sana ailene sanırım bir tane çocuğunuz var allah yardımcın olsun canım .Sakın acele karar verme ayrıca buradan bakınca hiçte kötü bi durum da değilsin seni durumunda olan ınan çok insan var .Mutlu seneler

Arkadaşım bence sen olandan fazla şans vermişsin kocana

Hiçbir şey için geç değil bence canını sıkma. Böyle bir evlilik yürümez. :26:

Hediye kısmını anlamadım ne aldı?:26:

Hediyeyi ihtiyacım olan bir şey aldı yani bana aldırdı hani bir görevi yerine getirirsin ya yapmış olmak için alınan bir şey yani onu söylemek istedim.

seni bırakmıyor çünkü erkekler maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz......şu an bir arayış içinde kafasına göre uygun birini bulduğunda seni bırakacak.......neden kendine bunu yapıyorsun

Öncelikle çok geçmiş olsun birincisi erkekler cinsel ilişki olmadıkça aldatma saymıyorlar....bence eşinin internet ortamına bağımlılığı var...ah ah ne desem ki bu evlilikler oyuna döndü...bildiğin evcilik oyunu

sürekli yakalamış sürekli affetmişsin.
kangren olmuş bu evlilik.
bir de durmadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun bu adamdan.
anlasana bu böyle devam edecek
hayatın boyunca neden buna katlanmak istiyorsun?

Kendini bu kadar üzme ,yıpratma kimse için değmez bu hayatta insan ilk kendini düşüncek çünkü ;Seni senden başka kimse düşünmezzz buna emin ol eşin dahi kimse düşünmez .iLK önce kalk ve silkelen ..Herşey gelip geçici
Sen ona bağlı o olmadan yaşayamam diyede düşünme.Artık onu hayatından çıkar bitir aklında ve kendıne yenı bır yol çiz derim.O adam için elinden geleni yapmışsın ama tutulacak yanı kalmamış yani anlattıklarına göre.
Biran önce ayrıl bitir aslında içinde bitmiş çoğu sey ..
Ama korkuyorsun gıbı geldı ..
Boşan ,çocugunuda yanına al ..Meslegın varmı kendıne bır uğraş bul..Çocuguna annnen baksın arada sen kendını bir toparla ..Bu kötü şeylerden kurtulursan ilerleyen zamanlarda diyeceksın ben bu adamı niye çekmişim neden değmezmiş diceksin..
Bide çok çok dua ett.. :*

yazışıyorum o kadar demek de nedir ya? ha yazışınca icraat yok o zaman aldatma da yok, öyle mi? sen bu adamı hala dinliyor hala gelgitler mi yaşıyorsun? vuracaksın tekmeyi arkadaşım! sen bunca sıkıntıyı tek başına göğüslerken adam internetlerde fink atıyor. ve sen hala ayrılmak istemiyor beni bırakmıyor diyorsun. bırakmak istemediği sen değilsin, bırakmak istemediği şey düzeni. kurulu ev, ve her defasında ona inanan bir eşi kim bırakmak ister ki? o yapsın yapsın, sen köşende otur ağla. okurken bile sinirlerim bozuldu. bu edilgen tavrından bir sıyrıl. bu adam iflah olmaz, lütfen düzelecek diye bekleme. öyle karşına alıp insan muamelesi yapma artık bu adama.

Aldatmak icin ille de cinsel birliktelik yasanmasi mi gerek?

Kendinize yazik etmeyin..
Depresyon haplari alip karanliga cökmeden önce..
Atmaniz gereken adimi atin..
Ve hayatiniza yeniden günesin dogmasina izin verin..

anlamadığım bişey var busitelerde nasıl yakalıyosun onu anlamadım face hesabınamı bağlı bu siteler :26:

bu siteleri facebook daki kayıtları bilgisayarını açık unutmuş oradan aslında birazda tesadüf oldu diğerlerinide tabletinin şifresini biliyordum oradan girdim allahtan çok tembel olduğu için şifreleri otomatiğe alıyor birde genelde bakmadığım için ayda yılda bir bakıyorum ve hiç birindede boş çıkmıyor öyle işte yani tablette ve hatta akıllı cep telefonuna indirmiş oradan da yazışıyor öyle işte iyi yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…