- 16 Mayıs 2022
- 16
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi Papatttyaaa
Onun da nedeni var yazdım okursanız anlarsınızOkumadan evlenince böyle oluyor galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun da nedeni var yazdım okursanız anlarsınızOkumadan evlenince böyle oluyor galiba.
Siz de düzgünce bir araştırın isterseniz. Burda hava atacağınıza..'kale' düzeltiyorsunuz bari doğrusunu yazın, gözünüzü seveyim ya.
bu da kanıt olsun Türk Dil Kurumu | Sözlük
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,
Adam seni kaliye almiyo,niye mutlusun ki?2 yıllık evliyim ben görücü usulü oldu severek evlendim ya Çok şükür mutluyum huzurumuz yerinde
Offfff18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,
Bundan daha iyi düşünceli korur kollar beni ezdirmez kimseye eşim benim için çalışıyor mutlu etmeye çalışıyor ama kimse dört dörtlük olmaz bunu da öyle kabul ettim ama şansımı denemek istedim düzelir mi bu sıkıntı diye sordum buraya insanlara alay konusu oldumAdam seni kaliye almiyo,niye mutlusun ki?
Ah be kızım annene söyleyemedin madem resmi çektiğni görünce annene gösterseydin. Nasıl bakıyısun simdi yüzüne. O adam belkı de başka cocuklara da yaotı yapıyor. Kendi evladına yapan başkasına ne yapmaz.Bi de imam olacak şerefsiz puşt. Devletten maaş alıyor bi de saygı görüyor din adamı diye şerefsiz sapık. Nasıl susabildin evlenmek yerine herseyi anlatabilirdin daha güzel ve travmalarından arındığın sevgi dilenmek zorunda olmadıgın daha onurlu bir hayatın olurdu.18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,
Anneme diyemezdim felç geçirdi daha önce eğer dersem yine gecirir budefa doktor felç kalır demişti bbmla annemin arası da iyi değil kaç defa yanımıza geldi aylarca kaldı yanimzda ama boşannmadi annemi de aldattı bbm ama biliyormusunz gelişme çağındayım göğüslerim belli oluyor artık çamaşır giydim okula gidecektim bbm dedi ki o çamaşırı çıkart o an bi utandım anneme ddim bosver sen kullan ddi ağladım o gün hiç unutmam ona bile karışmıştiAh be kızım annene söyleyemedin madem resmi çektiğni görünce annene gösterseydin. Nasıl bakıyısun simdi yüzüne. O adam belkı de başka cocuklara da yaotı yapıyor. Kendi evladına yapan başkasına ne yapmaz.Bi de imam olacak şerefsiz puşt. Devletten maaş alıyor bi de saygı görüyor din adamı diye şerefsiz sapık. Nasıl susabildin evlenmek yerine herseyi anlatabilirdin daha güzel ve travmalarından arındığın sevgi dilenmek zorunda olmadıgın daha onurlu bir hayatın olurdu.
Adi sapığa bak nasıl da fark etmiş sütyen taktıgnı demek gözü hep oralardaymış. Bir de namuslu ayagına yatar imam ya. İnşallah geberir gider de anneciğin kurtulur.Anneme diyemezdim felç geçirdi daha önce eğer dersem yine gecirir budefa doktor felç kalır demişti bbmla annemin arası da iyi değil kaç defa yanımıza geldi aylarca kaldı yanimzda ama boşannmadi annemi de aldattı bbm ama biliyormusunz gelişme çağındayım göğüslerim belli oluyor artık çamaşır giydim okula gidecektim bbm dedi ki o çamaşırı çıkart o an bi utandım anneme ddim bosver sen kullan ddi ağladım o gün hiç unutmam ona bile karışmışti
üzüldüm sizin için umarım bundan sonra güzel bi hayatınız olurAnneme diyemezdim felç geçirdi daha önce eğer dersem yine gecirir budefa doktor felç kalır demişti bbmla annemin arası da iyi değil kaç defa yanımıza geldi aylarca kaldı yanimzda ama boşannmadi annemi de aldattı bbm ama biliyormusunz gelişme çağındayım göğüslerim belli oluyor artık çamaşır giydim okula gidecektim bbm dedi ki o çamaşırı çıkart o an bi utandım anneme ddim bosver sen kullan ddi ağladım o gün hiç unutmam ona bile karışmışti
Allah belasını versin.18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,
Ben de yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum, benim eşim de 10 yıla yakın büyük bendenBunun yaşla hiç alakası yok, benim de kocamla aramızda 10 yaş var ama çok ta güzel anlaşıyoruz çok ilgili işten yorgun gelirse de benimle ilgileniyor vakit geçiriyor hafta sonu hep eşim kahvaltı hazırlar beni kaldırır, 2 senelik evliyiz bidaha sesini yükseltmedi bana çok ta sakin adam, tartıştığımız zaman o ilk gelir gönlümü alır, siz hep kendiniz gitmişsiniz o yüzden alışmış böyle yapmanıza sizde eşiniz gibi davranın bişey derse sen benle nasıl davraniyorsan benle aynısını yapıyorum de
Oy canım benim ya18 yaşımda İSTEYEREK evlendim pişman mıyım asla iyiki evlenmişim bide neden diye sordunuz Mu? Neden evlendin bu okul çağında diye siz sormadınız lakin ben anlatim SONUNA KADAR OKU LÜTFEN hak verirsin belki köyde yaşardık bbm.imam olduğu için 4 kardesiz annem büyük ablmi aldi şehire gitti bbma çok düşkündüm o gün abim ve ablm kendi odamızda ben ise bbmin yanında yalnız kalmasın diye yattım bbm bi tarafını elime verdi 7-8 yaslarimdaxim ama bune ya diyorum dik ve kalın ama çocuğum ya aklım ermiyo anlamadim o gün bisey kimseye de demedim sonra bbmin uygunsuz videolar izledigini gördüm anneme ddim ağlayarak bana bişey yapmaz demi ddim annem bbn kızım ddi neyse yine anlm Adıyaman'da okuyor diğeri evli annem bu defa da abimi götürdü şehire yine ben ve bbm yalnız ama korkuyorum 13-14 yaşlarındayım mecbur aynı odada yattık benim uykum geldi kollarımı ve bacaklarimi sıkarak yattim bbm hala o videoları izliyor gece 12 -1 di neyse uyumuyorum ama bana bşy yapr diye uyumuşluktan geliyorum sonra elini koluma zorlandığını fark ettim gögüslerime getirmeye çabalıyor ama uyuyakaldım yine ses edemedim anneme diyemiyorum ve bu yapılanlar anlamsız geliyordu yine okuldan geldim telefonum var ortaokul sondu galiba tel evde dururdu bi baktım tele bbm alt tarafını soymuş resmi ni çekmiş telefonuma çok korktum ben o korkuyla imam hatibe yatiliya gittim sonra bbm annemi üzüyor hasta ediyor kalp tıkanıklığı var annemde titreme tutuyo bayılıyor elden ayaktan düşüyor annmee bakmaz böyle annem hasta olduğunda ilgilenmez annemle anneme birsey olur diye okuldan kendimi attırdım eve geldim 3 sene evdeydim annemin başında açık liseyi bitirdim ama bu süreçte kavga da etsek hep annemle gittim şehire anneme hâla demedim bilmiyor sonra eşimle tanıştık hemen 2 ay içinde sozlendik 7 ay sonra evlendik, bbmin tacizlerinden kurtuldum tek yolum buydu üni kazansam bile göndermezdi diğer ablalarımı göndermediği gibi,
KöpekAnneme diyemezdim felç geçirdi daha önce eğer dersem yine gecirir budefa doktor felç kalır demişti bbmla annemin arası da iyi değil kaç defa yanımıza geldi aylarca kaldı yanimzda ama boşannmadi annemi de aldattı bbm ama biliyormusunz gelişme çağındayım göğüslerim belli oluyor artık çamaşır giydim okula gidecektim bbm dedi ki o çamaşırı çıkart o an bi utandım anneme ddim bosver sen kullan ddi ağladım o gün hiç unutmam ona bile karışmışti
Bana karşı ilgilidir diye başlayıp bana karşı ilgisiz diyerek bitirdiniz siz konuyuSelam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim bana karşı ilgili çocuğumuza karşı da her zaman ilgilidir ama bi sorun var ki Eşim beni kaliye almıyor bazen önemli konularda ciddi ciddi bisey konuşamıyorum misal dün gece abisi rahatsızlandı hastaneye götürdü geldiğinde uyuyakalmışım sabah sordum kaçta geldin abin neyi varmış diye hiç ses etmiyor bi konu hakkında şu şöyle miydi desem He he diyo geçiştiriyor beni her gün uyur mesela çocuğu uyuturum yanına giderim birbirimize Vakit ayıralım derim döner bi tarafını uyucam der veya bir dizisi var eşkıya yi döner döner izler aynı bölümleri her gün böyle bendemi bi sorun var çokmu önemsiyorum varmi bu durumu yaşayan sizde durumlar nasıl na yapmam.gerek o yokmuş gibi mi yapmalıyım onun gibi mi davranmam gerek
ya öff ekran görüntüsü alıp milliyet'ten alıntı yapmışsınız, milliyeti mi baz alacağız yani, şaka mı bu? doğrusu "kale almamak" o kadar da link attım size ama aaa. tdk'nin sitesine girin de bakın lütfen, milliyet'ten aldığınız miadı dolan bilgileri atmadan önce komik oluyor zira.Siz de düzgünce bir araştırın isterseniz. Burda hava atacağınıza..
KaliyeSelam hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyorum yazıları okuyorum filan, benim de bi sıkıntım var,
Eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğine eminim bana karşı ilgili çocuğumuza karşı da her zaman ilgilidir ama bi sorun var ki Eşim beni kaliye almıyor bazen önemli konularda ciddi ciddi bisey konuşamıyorum misal dün gece abisi rahatsızlandı hastaneye götürdü geldiğinde uyuyakalmışım sabah sordum kaçta geldin abin neyi varmış diye hiç ses etmiyor bi konu hakkında şu şöyle miydi desem He he diyo geçiştiriyor beni her gün uyur mesela çocuğu uyuturum yanına giderim birbirimize Vakit ayıralım derim döner bi tarafını uyucam der veya bir dizisi var eşkıya yi döner döner izler aynı bölümleri her gün böyle bendemi bi sorun var çokmu önemsiyorum varmi bu durumu yaşayan sizde durumlar nasıl na yapmam.gerek o yokmuş gibi mi yapmalıyım onun gibi mi davranmam gerek
Cnm hemen sogumaz naaptin ki sen sogukluk olsun buzdolabi mi bu yawBen biraz fazla üzerine düşüyorum sanırım denyecem bugün mesela sabah 4 aylık oğlum kucağımdaydi hafif vurarak sakalasiyor benle yapma çocuk düşecek diyorum dinlemiyor bende yaptım aynısını bu sefer bisey ddi terbiyeli ol eşinim senin ddim sonra baktım olcak gibi değil ne halin varsa gör diyip kalktım arkamdan teli şarja tak diyo kalk kendin tak ddim önce öyle de sonra benden iste ddim sustum sonra kendi de uyudu Ben de hiç dokunmadım oğlumla ilgilendim sonra uyandı Yemek falan hazırladım 4.00'de işe gidecekti 1 buçukta Sofrayı serdim Hadi gel hazır yemek yiyelim dedim ben Yemeyeceğim dedi Niye dedim o kadar hazırladım dedim ses etmedi Ben de sofrayı geri kaldırdım Ben de yemedim saat 4.00 oldu Hiçbir şey söylemeden işe gitti ben de çocuğu sallıyordum o yüzden kalkamadım küstü Yani anlayacağınız bunun küsmesi uzun sürer ben yanaşmazsam yanaşacağını sanmıyorum ama bu defa yanaşmayacağım Bakalım gelecek mi gelir mi yoksa soğur mu soğur diye çok korkuyorum