eşim beni korkutuyor...

Laf kaldiramadigin icin kafana takmissin belli ben seni unutmustum bile o kadar onemsizdin benim icin :)

Geçen bi konuda yazdığınız yorumlardan normal olmadığınızı anlamıştım aslında tasdiklenmiş oldu.

Biliyorum konu kapanacak inşallah banlanmam yorum yaptığım için ama yazmadan geçemedim. Benim eşim böyle şeylerden çok korkar ben korkmam yetiştirilme tarzı ile ilgili diye düşünüyorum. Varlıklarına inanıyorum tabii ki ama ailem beni hep insanlardan kork insanlardan insana zarar gelir derdi. Ölüymüş ruhmuş ya da bahsettiğiniz varlıklar benimle niye ilgilensin ki benim ne özelliğim var diye düşünürüm. Eşinin gözlerini açık görünce niye korkuyorsun ki. Bildiğin duaları oku yat.

Psikologa gidin.
Burada insanlari da korkutmanin alemi yok, hic olmazsa hamileleri dusunun.
Konunuzun kapanmasi an meselesi.

Benim uyeligim 1 seneden fazla gozukuyor ama ben kullanmiyordum aktifbolarak surda kullanali 2 hafta oldu o kurallara nerden bakiliyor. Soylerseniz ogrenmis olurum

İnsAllah kurusunda kurtulalim:) zaten swnin yuzunden gecen banlandim. Simdide sninle polemige girdim diye yine banlanicam olsun vatan saolsun ne diyelim
Buldumcukları unutamamak gibi bi huyum var huyum kurusun :)

Bence psikiyatriye gidin, sizi hiç normal görmedim. Özellikle rahatsız ediyorlardı kısmında.

Yani gece eşim uyanık olsa göz göze gelsek üstüne atlarım sevişiriz, herkes böyle yapmıyor mu?
Bende aynı şeyi düşündüm üç haftadir ayrıyiz ondan mg ne?

ne kadar kafaya takarsanz o kadar korkarsınz. dün eşimle bi defa gece korkma konusunu konuştk o gece korkarak uyandm. yani ewinzde hiç bu mesele hakknda konuşmayın sallayın gtsin kendinii çook yalnz korkuyor hissettğnde felak nas surelerni oku seni rahatlatr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…