• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmediğini soyledi

deniztunca

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
4
3
6
35
Merhabalar,

Açıkçası derdimi paylaşıp akıl almak için kaydoldum ve aranıza katıldım. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemde olduğumu belirtmek isterim.

4 senelik evlilik, 3 yaşında bir çocuğum var. Kotu bir dönem sonucu, çocuk sorumlulukları ile birlikte birbirimizi çok yiprattik.

Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi. Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.

Boşanmak istemiyorum, nasıl dagildiysa toparlasin istiyorum ancak eşim hiç ümidi olmadığını söylüyor.

Bizi bırakıp gidemezmis, sorumlulukların farkindaymis ancak bana eskisi gibi hissetmesi mümkün değilmiş.

Başka birinin olmadığından eminim, o konuda bir şüphem yok.

Ne yapmalı, nasıl ilerlemeli gerçekten bilmiyorum

Merhabalar,

Açıkçası derdimi paylaşıp akıl almak için kaydoldum ve aranıza katıldım. Desteğe çok ihtiyacım olan bir dönemde olduğumu belirtmek isterim.

4 senelik evlilik, 3 yaşında bir çocuğum var. Kotu bir dönem sonucu, çocuk sorumlulukları ile birlikte birbirimizi çok yiprattik.

Ve eşim bana artık beni sevmediğini, karı koca ilişkisine dair herhangi birsey hissetmediğini söyledi.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi. Ben bunu kabul edemeyeceğimi söylediğimde kendimi çocuğumun önüne koymakla suçladı beni.

Boşanmak istemiyorum, nasıl dagildiysa toparlasin istiyorum ancak eşim hiç ümidi olmadığını söylüyor.

Bizi bırakıp gidemezmis, sorumlulukların farkindaymis ancak bana eskisi gibi hissetmesi mümkün değilmiş.

Aranızda ne geçti de ipler koptu ?
Çift terapistine gitmeyi düşünmez misiniz?

Merhabalar,

Zamana birakin bakalım sevmiyorum diyen insanla ömür geçmez.

Aranızda ne geçti de ipler koptu ?
Çift terapistine gitmeyi düşünmez misiniz?
Uzun zamandır suren tartışmaların tahammulsuzluklerin kavgalarin sonucu diyelim. Hepsi benden birşey götürdü diyor. Ben de farkındayım kendimde değiştirmem gerekenleri ona da söylüyorum bunu.

Çift terapisine zor bela ikna oldu ama bir işe yaramayacagini düşünerek. Sonuçta bunu düşünerek oraya gitmenin manasi var mı iyi gelir mi?

Uzun zamandır suren tartışmaların tahammulsuzluklerin kavgalarin sonucu diyelim. Hepsi benden birşey götürdü diyor. Ben de farkındayım kendimde değiştirmem gerekenleri ona da söylüyorum bunu.

Çift terapisine zor bela ikna oldu ama bir işe yaramayacagini düşünerek. Sonuçta bunu düşünerek oraya gitmenin manasi var mı iyi gelir mi?
Gidin ne kaybedersiniz ki ?
İyi gelebilir tamamen ipler kopadabilir.
Üzerine gitmeyin , bırakın kendi haline.

Terapist olabilir belki bi deneyin,bi de sinirden diyor olabilir şu an ne yani cinsellik istemeyecek mi hiç hadi diyelim bu önerisini uyguladı bu çok yıpratıcı ve bana kalırsa oluru olmayan bi şey az çok tecrübem var bu konuda delirtiyor insanı böyle bi ilişki bi çift terapisi de deneyin sonrası Allah kerim

Kendinizi cocugun onune koymuyorsunuz. Aksine bosanmak evleri ayirmak hem sizin hem de cocuk icin en sagliklisi.
Alenen sizi sevmedigini soylemis. Cocugunuz goz gore gore sevgisiz bir evde buyurse karakteri nasil zedelenecek ileride neler yasiycak bi fikri var mi da sizi manipule etmek istiyor?
Eviniz kira mi? Siz calisiyor musunuz? Bu devirde giderler kiralar cok diye artik erkekler ev ayirmamak icin bosanmayi istemiyor uyanik olun. Asil amacini iyi anlayin.
Benim fikrim, beni sevmedigini soyleyen bir adam isterse babam olsun ayni cati altinda kalamazdim.

Ev arkadaşı gibi çocuğumuz için aynı evde yaşamayı önerdi.

Bir adam ev arkadaşi gibi yaşayalim diyorsa disariya yönelecektir şimdi yoksa da er geç biri girecek hayatina siz kabul etseniz de etmeseniz de.

Erkekler, toplumdaki kadinlar gibi değil. Yuvam dagilmasin diyip tum duygularini bi kenara itip yillarca kendini cocuklarina adayamaz (bu doğru da olmaz zaten boşanmak en sagliklisi) ama aldatir kesin ve net.

Merhabalar,

Muhtemelen baska biri var. Yoksa sekse hayir demez bence.

Merhabalar,

Maalesef sevgi bitince tamiri pek olmuyor ilişkilerin. Çift terapisi sadece seven çiftlerin arasındaki anlaşmazlıkları çözen bir şey, sevmeyen insanı sevmeye ikna eden bir şey değil yani.
Ama sırf sorumluluklar için aynı evde ev arkadaşı olmak da, seven tarafa çok acı veren bir şey. Umarım bir yolunu bulursunuz 🙏

Son düzenleme:
Acaba çok ilgi sevgimi gösteriyorsunuz yada vazgeçilmezmi hissettiriyorsunuz. Kaçan kovalanır denilen saçma olay evliliklerdede olabiliyor ve sevgi gören bu sekilde davranabiliyor. Bi süre ilgisiz ama tripsiz bakımlı mutlu olun. O yokmus gibi ama mutlu. Umarım herşey gönlünüzce olur

Bence düzelmezde hadi düzeldi diyelim eskisi gibi olabilecekmisiniz?
Durumunuzu şartlarınızı bilmiyorum ama beni sevmediğini, bana birşey hissetmediğini söyleyen adamla ben yapamazdım

Gidin tabii yararı olur mu bilmiyorum tabii adam sevmiyorum istemiyorum diyor.
Çift terapisi birbirini kaybetmek istemeyen çiftler için eşiniz sizi gözden çıkarmış.
Aynı evde neden yaşayasınız ki sizi istemeyen biriyle sırf çocuk için çok saçma sizce kendinize bir hayat kurun ayrılıp.
Çalışıyor musunuz?

Eşinizin olayi hem pastam dursun hem karnım doysun yuvayı dağıtmak istemiyor düzeni bozulmasın akşam evde yemeğini yapacak kirli çamaşırını yikayacak biri olsun çocuğun sorumluluğu da üzerine kalmasın ama bekar gibi de gezsin tozsun istediği ile de düşüp kalksın seni sevmiyorum diyen adamın yanında bir dakika durmam çocuk için bile olsa

Back
X